نقل قول:
این تنها طرح خوبی هست که داره اگر بردارن دیگه ارزشی نداره تمدید کردنش
Printable View
نقل قول:
این تنها طرح خوبی هست که داره اگر بردارن دیگه ارزشی نداره تمدید کردنش
سلام دوستان من تازه طرح مبین نت گرفتم ولی سرعت خیلی کم شده! آیا برای طرح رایگان اولیه اینطوری هست یا کلا اینطوری هست؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم جدیدترین مدل مودمشون که تحویل دادن : (Air Master 3100V)
از نظر سیگنال و کوالیتی فوق العاده است !
شما تست کن ببین از سرورهای دیگه هم سرعت همینه یا نه ، ضمن اینکه روز تعطیل خب سرعتا افت میکنه مخصوصا هر چی به شب نزدیکتر بشیم .
ولی بازم سرعت شما عادی نیست ...
ما که تو طرح اولیه مون همچین مشکلی نداشتیم ، اگه سرعت پایینتون ادامه داشت حتما زنگ بزنید پشیتیبانی .
ممنون ، منظور شما از "سرورهای دیگه" سایت های دیگه هست؟ اگر اینطور هست من از چند تا سایت دیگه هم دانلود کردم همین حالت بود.نقل قول:
تقریبا بله .نقل قول:
تماس بگیرید با پشتیبانی پیگیر بشید . ترجیحا تا مشکل سرعت حل نشده تمدید نکنید !
چون گاها این تماس و پیگیری ممکنه تا یک ماه هم طول بکشه تا مشکل برطرف بشه (شاید احتیاج به حضور کارشناس بشه و ... ) و اگه تو این فاصله سرویسی داشته باشید فقط اعصاب شماست که خورد میشه ...
[QUOTE=Markus;9009787]سلام دوستان من تازه طرح مبین نت گرفتم ولی سرعت خیلی کم شده! آیا برای طرح رایگان اولیه اینطوری هست یا کلا اینطوری هست؟!
اینهم جدیدترین مدل مودمشون که تحویل دادن : (Air Master 3100V)
دوست عزیز. از این مودمه راضی هستی؟
دوست عزیز. از این مودمه راضی هستی؟[/QUOTE]
سلام از نظر ظاهری از مودم Air Master 3000M خیلی بهتر هست ، جمع و جور تر هست، ولی ترجیح میدادم مودم لیوانی رو داشتن چون منبع تغذیه اون با پاور بانک هم کار میکرد و میتونستی یک جوری همراه هم باشه،
از نظر سیگنال دهی هم خودشون میگن بهتره که تو عکس هم مشخص هست، ولی همیشه سیگنال خوب هم دلیل بر سرعت بالا نیست!
ممنون از شما، البته امروز خیلی بهتر شد دانلود روی 600 کیلوبایت تا 1.5 مگ بود البته با نوساننقل قول:
شانس من انتن دهیش خیلی بده خونمون چون وایمکس داشتم عوض کردم به نظرتون ببرم پشت بوم خوب میشه؟
مبین نت دوباره مشکل داره و پهنای باند کم اورده برای من هم میانگین روی ۱.۵ مگابایت هستنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk