بله میدونم بسته هست به خاطر اینکه فایروالشون کلا همه ارتباطات ورودی رو تقریبا بسته و همین مشکل NAT رو ایجاد میکنهنقل قول:
Printable View
بله میدونم بسته هست به خاطر اینکه فایروالشون کلا همه ارتباطات ورودی رو تقریبا بسته و همین مشکل NAT رو ایجاد میکنهنقل قول:
با سلام دوستان یه سوال داشتم
میخواستم بدنم فرق بین مودم هایی که تو سایت ایرانسل هست چیه؟
دو قسمت داره یکی مودم های 3 و 4جی و یکی هم مودم هایTD-LTE فرق اینا چیه؟
بسته هاشون چطوریه و اینکه مثل سیمکارت های معمولی میشه براشون شبانه نامحدود هم گرفت؟
فقط یه نکته هم بگم،خونه ما چون ویلاییه و دورتادورش آپارتمانه آنتن دهی 4جیش اونقدام قوی نیست
به 4جی وصل میشه البته ولی فقط دوخط از آنتن گوشی نمایان میشه
یه مودمی لازم دارم که بتونه سیگنال لازم رو دریافت کنه با تشکر!
بلاخره ایرانسل بسته های ترکیبی TD-LTE , FD-LTE رو ارائه کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش مودمهای 3G و 4G مربوط به نسل چهار همراه ایرانسل هستنقل قول:
در بین مودمهای 3G و 4G که در سایت ایرانسل موجود هست سه مدل CA60، LH92، LH96 قابلیت حمل دارند ولی مدل D-100 رومیزی هست و دارای کیفیت خوبی هم هست
مودمهای 3G و 4G:
کد:https://irancell.ir/Portal/Home/?86772/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA#3G-4G
مودمهای TD-LTE مربوط به نسل چهار ثابت ایرانسل هست
در بین این مودمها z6000 میگن خوب نیست البته زیاد اطلاعی ندارم از این مودم، مودم DT-350 و GP-2101 مشابه هم هستن با این تفاوت که DT-350 دو پورت شبکه داره و یک پورت USB داره ولی مدل GP-2101 یک پورت شبکه داره و USB نداره ولی اینطور که پیداست فریمور DT-350 آپدیت نداره و GP-2101 آپدیت میشه. قیمت این سه مدلی که ذکر شد ظاهرا تا آخر خرداد با تخفیف 150 تومن هست که میتونید همراه اینا بسته هم خریداری کنید که اون بسته ها هم تخفیف دارن. مثلا میتونید یه مودم 150 تومنی بخرید به همراه یک بسته 75 گیگ یک ساله 130 تومن که در مجموع حدود 280 تومن میشه.
و یک مودم فضای باز هم هست ZW101 که شاید بدرد شما بخوره ولی قیمتش حدود 400 تومنه
مودمهای TD-LTE:
کد:https://irancell.ir/Portal/Home/?86772/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA#TD-LTE
بسته به پوشش منطقتون ممکنه سرعت متفاوتی برای این دو نسل داشته باشید
ولی در حالت عادی اینطور که پیداست سرعت مودمهای نسل چهار ثابت تا حدودی بیشتر از نسل چهار همراه هست
تنوع بسته های اینترنتی رو هم از تو خود سایت ایرانسل میتونید مشاهده کنید
ضمنا پوشش منطقتون رو از طریق لینک زیر میتونید چک کنید:
پ.ن: اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلا یه توضیحی نوشتمکد:https://irancell.ir/portal/Home/?12857/
سلام به همه . اگه یادتون باشه آنتن WIFI مودم Z6000 رو تقویت کرده بودم عکس هاش رو هم گذاشته بودم . امروز فرصت دست داد بردمش گذاشتم رو پشت بوم طبقه دوم واسه بهتر شدن اتصال 4G که البته فرقی نکرد ولی جالب اینجاس که 2 طبقه پایین تر WIFI فول آنتن میده . گفتم که اونایی که مشکل WIFI دارن بهره ببرن .
از دوستان اگر کسی آخرین FIRMWARE ایرانسل یا اورجینال Z6000 رو داره لطفا به اشتراک بزاره . ممنون
سلامی مجدد
دوستان یه سوال من اگه مودم CA60 ایرانسل رو خریداری کنم میتونم سیمکارت همراه اول رو هم توش بزارم و از نت استفاده کنم؟
CA60 مودم فورجی (FDD LTE ) هست که از فورجی پلاس هم پشتبانی میکنه . ربطی به این تاپیک نداره. در مورد سوالت هم نه نمیتونی .نقل قول:
چند تا از مشکلات دوستان در مورد nat. و... خوندم . من از ۹۰ تا اخرای ۹۴ وایمکس داشتم . هررر دفعه یه مشکل بود .سرعت رو کنار بزاریم . مثلا چندین ماه وب سایت ها باز نمیشدن کند بود بعد دانلود خوب بود . یدفعه وب سایت داخلی خوب باز میشدن خارجیا نه و برعکس و هزارتا بدبختی دیگه . بعد با چندبار شکایت تو ۱۹۵ دیگه من رو میشناختن .بعدم یه سری ادم های مغرور هستن که فقط میگن ما بلدیم تو هیچی نمیدونی میگم اقا من فلان مشکل رو دارم . میگفتن نهههه اصلا این مشکل رو ما نداریم . میکفتم اقا اینطوره با فیلتر شکن درسته بدون اون نه .میگفتن ما فقط ارائه دهنده اینترنتیم ولاغیر بقیش به ما ربطی نداره . شما الان بزنگ بگو وب سایتها کنده ، میگن بله؟؟ کنده؟؟ مشکل از شلنگ اب شماس میگم کنده اقا میگن خب سرور سایت مشکل داره . گفتم مشکل داره چا با اینترنت وایرلس نداره مثلا . الانم اومدن تمام تعرفه های عادی وایمکس ورداشتن تو فرومش دیدم یا باید نامحدود گرفت یا نمیشه تغییر داد. بعد شکایت کردن . اایرانسل جواب داده طبق بند ۳ فلان ایرانسل هر وقت بخاد طرح های تشویقی رو هرجور بخاد میزاره یا حذف میکنه .
میخوام بگم سمت اینترنت ایرانسل نرید مگه مجبور باشید یا منطقه شما نشه از سرویس ده دهنده های دیگه گرفت. یه روز همین tdd رو کاری میکنن فرار کنید مودم و بزاری و بگی اقا بیا ببرش واس خودتون .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
من بهمن ماه یه مودم 6000 و یه طرح یک ساله گرفتم فکر میکنم سیصدو خرده ای بصورت آنلاین وجه رو گرفتند
تا چند روز که میگفتند مدارکتون نرسیده نمیشه فعال کرد.در صورتی که همون پیکی که مودم رو اورد مدارک رو هم گرفت
بعد که فرمودند فعال شده سیمکارت دبدبم اصلا مودم سیم رو نمیخونه گفتم عوض کنید گفتند نه نمیشه باید مرجوع بشه.
خلاصه بعداز سه ماه زنگ زدن دو هفته پیش مودم رو بردند و قراره پولش رو به حساب بزنند. الان سه چهار ماهه پولو گرفتند پس هم نمیدند .195 هم فرم پر کردم
از اون ور یه مودم وایمکس مبین نت داشتم از قدیم که تعویض شد با td طرف اومد منرل تست سیگنال گرفت مودم نو را باز کرد پول رو گرفت و رفت کلا 48 ساعت
مبین نت منو خیلی قدیما سر وایمکس اذیت کرد ولی حلالش کردم بابت این برخورد آخرشون روی td
طرح های مبین نت تا الان که من تایپ میکنم اصلا قابل قیاس با ایرانسل نیست.
تعرفه مبین نت عالین . هرکی پوشش مبین نت داره بگیره . شبانه هم دارن و متنوع تر هستن طرح هاشنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk