مسي: بارسا خانه اول و آخر من خواهد بود : براي زندگي دوباره پاسپورت گرفته ام
ليونل مسي مارادوناي دوم آرژانتين که با نفوذ مشکوک و پشت پرده ساندروراسل دشمن ظاهري و دوست صميمي لاپورتا پاسپورت اروپايي گرفته است در ديدار بارسلونا مقابل اودنيزه خوش درخشيد.
مسي گفت: من براي زندگي دوباره پاپورت گرفته ام و هرگز در اين مدت در مورد خروج از باشگاه بارسلونا و ترک اين تيم رويايي صحبت نکرده ام.
از سن 13 سالگي عضو رسمي بارسا بوده ام و اين تيم اولين و آخرين خانه امن من در دنياي فوتبال حرفه اي خواهد بود. از اعتماد فرانک ريکاردو بسيار متشکرم و اميدوارم طي بازي هاي آينده ليگ قهرمانان و رقابتهاي حساس لاليگا در ترکيب ثابت بارسلونا به يک مهره مطمئن و کليدي تبديل شوم. بارسلونا آينده اي درخشان را براي من رقم خواهد زد.
آمادگي زيدان براي رويارويي با تيم ملي سوئيس
زين الدين زيدان ستاره فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا در ديدار تيم ملي کشورش برابر سوئيس از سري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2006 آلمان در تاريخ هشتم اکتبر به ميدان خواهد رفت.
زيدان که در ديدارتيم هاي ملي فرانسه و ايرلند از ناحيه ران پا دچار مصدوميت شده بود پس از سه هفته دوري از ميادين ورزشي و بهبودي کامل دربازي تيم ملي فرانسه برابر سوئيس هم تيمي هايش را رهبري خواهد کرد. بازيکن ارزنده خط مياني رئال مادريد در مصاحبه با روزنامه ورزشي "ليکپ" اظهار داشت: بازي کردن مقابل تيم ملي سوئيس مرا خوشحال مي کند.
وي در ادامه گفت: در حال حاضر مشکلي ندارم و مصدوميت من کاملا برطرف شده است. بطوري که براي بازي روز يکشنبه برابر مايورکا هيچ مشکلي نخواهم داشت.
زين الدين زيدان در پايان تاکيد کرد: پس از بازي مقابل تيم مايورکا تلاش مي کنم با انجام تمرينات فشرده از لحاظ جسمي براي بازي با سوئيس به آمادگي کامل برسم.
مورينيو: همه دنيا عليه چلسي است
خوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي، معتقد است چلسي به تيمي تبديل شده است که همه از او متنفر هستند.
مورينيو باتوجه به صحبت هاي پيترکروچ بازيکن تيم ليورپول که گفته است بازي ما با چلسي در اصل بازي انگلستان مقابل چلسي خواهد بود، گفت: اين جملسه درست نيست، من حرف پيتر را تصحيح مي کنم و مي گويم بازي جهان مقابل چلسي!
وي اظهار داشت: زماني که منچستر يونايتد بر ليگ برتر حاکم شد مسله اي نبود، وقتي آرسنال فصل پيش قهرمان شد، کسي انتقادي نکرد، اما حالا که نوبت به ما رسيده است، همه دنيا عليه ما شده اند و من علت اين قضيه را درک نمي کنم.
سرمربي چلسي در ادامه گفت: تنها فولهامن رود، کينگز رود و ستوبل مکاني در پرتغال با 50000 نفر جمعيت جاهايي هستند که طرفدار ما مي باشند و به غير از اينها بقيه در مقابل ما قرار گرفته اند.
وي در خاتمه گفت: "در حقيقت ما 9 امتياز ديگر نياز داريم تا به مرحله بعدي راه يابيم. هواداران مي خواهند بازيکنان مرا متوجه اين مطلب سازند که اين مسابقه در حکم برد يا باخت زندگي آنها است ولي بايد بگويم که من درست عکس آنها فکر مي کنم و اين مسابقه، مسابقه زندگي نيست و صرفا يک مسابقه فوتبال است. تعجب مي کنم که چرا هواداران تا اين حد خواهان شکست ما هستند."
مايکل اسين: حضور من در چلسي ربطي به جرارد ندارد
مايکل ايسين، هافبک قدرتمند استمفوردبريج تاکيد کرد که ماندگار شدن استيون جرارد در ليورپول تاثيري در تصميم وي مبني بر پيوستن به جمع آبي پوشان لندني نداشته است.
پيش تر برخي از منتقدان بر اين بارو بودند که ايسين پس از اطلاع از عدم جابجايي جرارد تصميم به حضور در استمفوردبريج گرفته است که اسين به مخالفت با اين نظريه پرداخت.
هافبک طلايي آبي پوشان با تاکيد بر مطلب فوق مي گويد: در فصل نقل و انتقالات متوجه شدم که سران چلسي به دنبال به خدمت گرفتن هر دو نفر ما هستند. من تنها از بازي کردن در يک باشگاه بزرگ لذت مي برم و اين مساله هيچ ربطي به حضور يا عدم حضور جرارد ندارد.
کمپل مورد تمجيد قرار گرفت
آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال، معتقد است که سول کمپل به روزهاي اوج خودش بازگشته است.
ونگر پس ازبازي خوب سول کمپل مدافع تيم آرسنال برابر آژاکس، گفت: سول بازيکني است که خوب بازي مي کند و لي سال گذشته واقعا ضعيف ظاهر شد و اکنون شاهد بازگشت او به روال هميشگي هستيم و بهترين بازي را که مي شود از يک بازيکن انتظار داشت از وي مشاهده کرديم.
رئيس باشگاه هايبري نيز اظهار داشت: "کمپل عليرغم مصدوميتهاي اخير خود، تا دقيقه 90 به بازي ادامه داد و چنان ماهرانه عمل کرد که هرکس او را مي ديد متوجه وضعيت جسمي او نمي شد."
کمپل در تصديق صحبت هاي رئيس باشگاه گفت: "با اينکه در بازي شب گذشته وضعيت مساعدي نداشتم و چند بازيکن هم کارت زرد داشتند و بايد جانب احتياط را نگه ميداشتند، بنابراين مسوليت من سنگين تر بود. با تمام اين وجود فکر مي کنم بازي خوبي انجام دادم و به وظيفه خود به بهترين نحو عمل کردم."