کیروش از اون دوره ای که مربی تیم ملی پرتغال بوده با کریس مشکل داره.
کیروش از اون دوره ای که مربی تیم ملی پرتغال بوده با کریس مشکل داره.
شما زیاد به دل نگیرنقل قول:
کیروش کیه آخه ؟؟
همون بره دنبال 2 رگه هاش بگرده :n02:
خداوکیلی رو چه حسابی به مسی رای داده ؟ !
البته کیروش اعلام کرده که رای خودش کریس بوده
دلیل اینکه به مسی رای داده، این بوده که گذاشته تا تمام مربی های لیگ رای بدن و مجموع رای رو به عنوان رای خودش داده
یعنی دموکراسی گذاشته بنوعی!
وگرنه خودش گفته که کریس بهترین بازیکن سال بوده براش...
دوست من بد کاری کرده دو تا سرمایه پیدا کرده؟!(انصافا" میشه از قوچان نژادو دژاگه گذشت؟!)نقل قول:
آره برا منم عجیب بود چون چند روز پیش تو مصاحبه تو پرتغال گفته بود که رونالدو بهترینه!نقل قول:
========================================
خواهشا" اون قسمت پررنگم یه توضیحی بده نفهمیدم چی شد!:n02:
========================================
یه سوال دیگه کاپیتان پاکستان به کی داد؟!:n02:
نه نمیشهنقل قول:
ولی بضی حرکت هاش جالبه
البته به قول دوستان احتمالا از زمانی که سرمربی پرتغال بود با رونالدو مشکل داره ؟؟!!
کی روش وقتی که میخواست برای توپ طلا رای بده ، گفت که این رای مربوط به کل فوتبال ایرانه و در انحصار اون نیست ، بنابراین از مربیان لیگ نظر سنجی کرد تا ببینه به عنوان نماینده ی ایران به چه کسی رای بده .نقل قول:
مربیان ایرانی رو کلا ولش کنید ، چون خوب بودنو تو مظلوم بودن میبینن
هر چقدر برادر تر ، بهتر
دیشب قلعه نویی رو خط تلفنی برنامه ی شبکه ورزش اومد ، نظرشو پرسیدن
این آقا زورش میومد حتی اسم رونالدو رو ببره و در آخر گفت رونالدو هم بازیکن خوبیه
من از اول از این قلعه نویی خوشم نمیومد ، الان دیگه :n21:
برترين گلزنان 2013 فوتبال جهان
فدراسيون تاريخ و آمار برترين گلزنان سال 2013 فوتبال جهان را اعلام کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار برترين گلزنان تاريخ آمار و فوتبال برترين گلزنان سال 2013 را اعلام کرد که کريستيانو رونالدو بالاتر از مهاجم تيم ملي مالديو در رده نخست قرار دارد.
کريستيانو رونالدو پرتغالي که موفق شد در سال 2013 توپ طلاي جهان را کسب کند با 25 گل زده در رده نخست قرار گرفت. شگفتي بزرگ، درخشش مهاجم تيم مالديو بوده است که توانست 23 گل به ثمر برساند و در رده دوم قرار گيرد.
فهرست 10 مهاجم گلزن فوتبال جهان در سال 2013 به اين شرح است:
1- کريستيانو رونالدو (پرتغال – رئال مادريد) 25 گل
2- علي اشفق (مالديو – راديانت ) 23 گل
3- اسام جما (تونس – الکويت) 20 گل
4- زلاتان ابراهيموويچ (سوئد – پاري سن ژرمن) 18 گل
5- ليونل مسي (آرژانتين – بارسلونا) 15 گل
6- محمد صلاح (مصر – بازل) 14 گل
7- توماس مولر (آلمان – بايرن مونيخ) 14 گل
8- فرناندو تورس (اسپانيا – چلسي) 14 گل
9 – بدرالموتاوا (کويت – القادسيه) 14 گل
10- موريکي (برزيل – گوانگژو) 14 گل
آمار بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳:
۵۹ بازی
۶۹ گل
۱.۱۷ گل در هر بازی
۳۷ گل با پای راست
۱۸ گل با پای چپ
۶ گل ضربه ایستگاهی
۱۴ گل با سر
۸ هتریک
۱۷ پاس گل
رونالدو: حالا به دنبال سومين توپ طلا هستم
ستاره پرتغالي رئال مادريد از آرزوي خود براي کسب سومين توپ طلا خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کريستيانو رونالدو قصد ندارد با کسب دو توپ طلا به کار خودش پايان دهد و از حالا به دنبال به دست آوردن سومين توپ طلايش است. وي در اين باره اظهار داشت: اميدوارم سال بعد با کسب سومين توپ طلايم برگردم.
ستاره پرتغالي اهميت اين جايزه را تأييد کرد و گفت: به دست آوردن دومين توپ طلا چيزي بود که بيشتر از همه آرزويش را داشتم و وقتي فهميدم برنده شدم، خيلي خوشحال شدم. احساس افتخار کردم.
وي ادامه داد: پله و پلاتيني بازيکنان بزرگي در گذشته بودهاند؛ اسطورههاي بزرگ. افتخار بزرگي است که اين جايزه را توسط آنها دريافت کنم.
رونالدو همچنين خاطرنشان کرد: اين جايزه را به تمام همتيميهايم در رئال مادريد و تيم ملي تقديم ميکنم زيرا نميتوانيد بدون بازي در يک تيم، جوايز انفرادي را به دست آوريد. همين طور از مربيانم به دليل اعتمادي که به من داشتند، تشکر ميکنم.