آره، شعبه اصلیش بزرگمهره.نقل قول:
Printable View
آره، شعبه اصلیش بزرگمهره.نقل قول:
بروبچ اصفهوووني مهمون نميخواين ، سلاااام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سووووال داشته بيدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با يكي از همشهرياتون دارم بحث ميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ميگه Esfahan درسته من ميگم Esfehan درسته ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بنظر شما كدوم درست بيد ؟ (با دليل !) ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته من دليلم اينكه تو يه كتاب اينو خوندم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستش من هر جا ديدم Esfahan بوده.به جز چند جا از جمله فرودگاه و سايت هايي که در مورد اصفهان هست که Isfahan مينويسن
Esfahan
چون رایج ترینه
خداییش هرکی از نمایشگاه کامپیوتر خبر دار شد همین جا بگه ها
-----------------[/quote]
الان كه دارن غرفه ها رو اجاره ميدن .......... نمايشگاه هم از 1 تا 5 آذر هست ساعت 14 الي 21 شب
:5::10::20:
نقل قول:
البته تازگي ها ديگه قرمز را نمي زنه :13:
ديگه مجموعه نرم افزاري زدن هم جواد شد :31:
خب معلومه esfahanنقل قول:
مي پرسي چرا
خوب اينم معلومه
چون طرف همشهريمونه:40::11:
سلام روکمن جان
منم فکر می کنم esfahan رایج تر هست گفتنش..یعنی الان همه جا استفاده می شه
احتمالا قدیم تر ها...در پروسه تبدیل کبمه پساهان به اصفهان..زمانی واژه"اصفهان"به کسر ص خونده می شده
نقل قول:
به به سلام WOOKMAN جان.ميگفتي گاوي گوسفندي ميكشتيم عزيز........
به نظر من ESFAHAN درسته چون يك كلمه فارسي است و هر جور كه ما تلفظش ميكنيم توي زبان انگليسي هم دقيقا همونجور بايد تلفظ بشه....... براي اثبات هم ميتوني به سايت هايي كه PROVINCE ميخواهند بريد و ميبينيد كه نوشته ESFAHAN و نه ESFEHAN و يا نوشته ISFAHAN
خوش باشيد
چيزى تحت نام Esfehan نداريم!نقل قول:
مىگن Esfahan يا Isfahan، كه البته Isfahan به تلفظ انگليسى نزديكتره، اما Esfahan بيشتر استفاده مىشه.
◙