داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .نقل قول:
Printable View
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .نقل قول:
دوستان من این Soundtrack ِ آفیشیالی که اومده بود دیروز توی آیتونز رو گرفتم. ولی یه سری آهنگ توی رادیوهای GTA V شنیدم که اون تو نیست ، کسی لیست کاملشو داره ؟
راستی از اینجا هم میتونید این آفیشیاله رو دانلود کنید ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بالای صفحه ، هر سه تا آلبوم رو میتونید جدا جدا دانلود کنید و یک لینک هم داره کنارشون که Full هست و مثکه سه تا آلبوم رو پک کرده.\
ادیت : اینی که iTunes گذاشته ، بیشتر Score بازی هست تا Soundtrack. فک کنم دونه دونه باید آهنگای رادیو ها رو دانلود کنم یا یکی پیدا بشه که همه رو جمع کنه بذاره توی تورنت چون تا حالا که نبوده .
این بازی نسبت به نسخه های قبلش خیلی صحنه های بی تربیتیش بیشتر شده.
خوبه که حرفهاشون رو زیاد نمی فهمیم والا واویلا بود. بیشتر صحبتاشون فا#ک هست.
تو یه ماموریت با دوستم و سگش میریم تعقیب یه نفر، وسط راه سگ دوستم تا سگ ماده میبینه حمله میکنه بهش و بطرز فجیعی....
شخصیت داستان تو خونه با یه دختره هست که بعضی وقت ها به نظرم کارهای انحرافی خاصی انجام میده. و...
بخاطر همین مشکلات نمی دونم چطوری این بازی رو تو خونه وسط اتاق پذیرایی و در بین خانواده انجام بدم. :(
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
عزيز قبلا اين بحث انجام گرفت و قرار شد دوستاني كه مشكل دارن قبلهانجام بازي به سن خودشون و سن پيشنهاد شده ي بازي دقت كنن اگه همخوني داشت بازي رو انجام بدن . الان تاپيكو منحرف نكنين با اين بحثاي پوچنقل قول:
شاد باشي
عزیز شما یه طوری صحبت میکنی انگار با بچه داری حرف میزنی!نقل قول:
من با اینکه نزدیک چهل سالمه به مشکل برخوردم.
راستی اتاق های مخصوص دیسکو هم خطریند.
اشتباهاتی رفتم اونجا از ترس اینکه کسی نبینه مجبور شدم یهو تلویزیون رو خاموش کنم.
در نهایت مجبورم بیخود و بی هدف به رانندگی در شهر بپردازم
Sent from my LT22i using Tapatalk 4
خب شما باید انتظار همچین صحنه هایی رو داشته باشین چون نسخه های قبلی هم همچین پاک نبودن. اسم بازی هم که معنیش ماشین دزدی و فساد و.. هست.نقل قول:
این لغت Fuc*هم اونجوری که ملت ما میفکرن بد نیست یعنی تا اون حد بد نیست !دی! پرکاربردترین لغت هنگام عصبی شدن هست تو فرهنگ آمریکایی برا کسایی که بالای 18 ان چیز خوفناکی نیست ....منظورم اینه که درکل حساسیت نشون ندید سر این لغت .
اون نوشته بالای کوه رو easter eggـش رو فهمیدن،بعد اینکه بازی 100% شد باید بین ساعت 12 تا 2 شب و وقتی هوا بارونیه بریم بالای mount chiliad و بعد یه ufo تو آسمون ظاهر میشه.نقل قول:
داش علی ، روش چون حکاکی شده وقتی داستانت تموم شد بیا فکر کنم هنوز کار داره این Moat Chiliad .
لاان همه دنبال اون نقاشی روی دیوار تلکابین هستن،نقاشی یه چیزی شبیه هرم هست هست که بالاش عسک یه ufo کشیده شده و داخل هرح هم 5-6 تا مربع هستن که داخلشون شکل های مختلف هست(مثل تخم مرغ شکسته،رعد و برق و جت پک.)برا همین احتمال دادن که جت پک ت وبازی هست ولی یه جایی مخفیه..........
+
ممکنه اون هرم در واقع یه نقشه از داخل mount chiliad باشه،یعنی اینکه داخل کوه یه سری تونل و اتاق و ... بشاه.یا اینکه کلا زیر blaine county و los santos تونلی چیزی باشه :دی
توی عکس همونطور که گفتم بالای هرم عکس یه ufi کشیده شده و اطراف هرم هم کلی شکل شبیه صاعقه کشیده شده،برا همین وجود داشتن تونل توی Mount chiliad بیشتره،چون وقتی بازی 100 بشه و توی هوای بارونی ساعت 2 نصف شب بریم بالای کوه ufo ظاهر میشه........
داداش يه جور ميگي همچين هم بد نيست اينگار وقتي ما عصبي ميشيم چي ميگيم ؟ چيز پاك تر ميگيم ؟ مثلا بي تربيت ؟:n02:نقل قول:
اولاي بازي كه ميگفت Fu*kشايد جالب بود ولي الان ديگه شورشو درآورده مخصوصا Trevor .
Franklin بهتره باز.
نه آخه ، اصن هیچ کسی حق نداره بگه شورشو دراورده :n02: ، تیکه کلامشه باید بگه ،همچین کرکترایی هستن تو دنیای واقعی ...نقل قول:
خب تو فرهنگ ایرانی هم موقع عصبی شدن بدتر از Fu*k استفاده میکنن ....بازم اینا همین یه لغتو استفاده میکنن ....دی!