نقل قول:مگه متوجه میشن که دارید از وی-پی-ان استفاده می کنید ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
نقل قول:مگه متوجه میشن که دارید از وی-پی-ان استفاده می کنید ؟!!!!!!!!!!نقل قول:
یک بار دیگه تاپیک تهران ببینمت :46: ...نقل قول:
ترفند پشتیبانشونه کافیه از زبونتون در بره بیچارتون میکنه.
البته اگر بخواند می تونند بفهمند دارید از vpn استفاده می کنید ولی اون پشتیبانه انقدر دسترسی نداره.
دوستان یک سوال داشتم الان سرعت سرویس 1مگ و 2 مگ مخابرات تهران چقدر هست؟ قطعی و افت سرعت زیاد داره؟
ای بابا شما هم نفست از جای گرم بلند میشهنقل قول:
فک کن اینا 2 مگ بدن به کسی!:27:
اونم بیاد اینجا از سرعتش بگه:31:
اینترنت پر سرعت و ارزون هم تو ایران شوخیه
مثل خیلی چیرای دیگه:37:
پس سرویس مخابرات مثل بقیه شرکت ها به درد نخور هست :31: خواستم از وایمکس کوچ کنم برای چند وقت ADSL اما رسما وضع ADSL خرابه :41:نقل قول:
اگه خراب بودن رو 2 مگ ندادن بدونید ،آره گندش رو در آوردن:13:نقل قول:
ولی کم هم نیستن کسایی که از مخابرات راضی هستن
چون با توجه به قیمتش بد نیست
آره قیمتش خوبه اما اگه سرعتش زیر 200 کیلوبایت باشه اصلا ارزش نداره که آدم این همه خرج کنه مودم بخره و این چیزا چون شرکت های دیگه نامحدودشون که اصلا بیخیال محدودشون هم چون یه حجم معین داره سرعتش روزا بالاس و شبا هم که منطقه به منطقه فرق داره و پایین هست اینجوری که من تو فروم دارم میخونم بیشتر کسایی که مثلا از یه شرکت سرویس دارن ناراضی هست(اونایی که دانلود زیاد میکنن) وگرنه بقیه که فقط در حد وب گردی هستن تا حدودی راضی هستن:13:نقل قول:
من از طریق سایت مخابرات برای 128 درخواست دادم ، الان میرم تو سایتش زده "درخواست شما توسط مسئولین مرکز در دست اقدام است " یه شماره پیگیری هم داده معلوم نیست کجا باید پیگیری کنم :27: پس کی قراره اقدام کنن ؟ :31: الان 3 روزه دارن اقدام می کنن
برم مخابرات بهتر نیست؟
چون دو تا خط داریم یکیش adsl داشت که چند روز پیش مهلتش تموم شد و دیگه تمدید نکردم
الان هم به یاد گذشته ها با Dialup اومدم فکر می کنم dialup سرعتش از قدیما بیشتر شده :31:
شما فکر کنم یک مدتی خارج از کشور زندگی کردید و تاره چند ماهی هست به ایران آمدید:39:مرد حسابی تو این مملکت وقتی به مخابرات مراجعه می کنید خیلی ببخشید آدم زا تخ...... هم حساب نمی کنند آن وقت شما از اینترنت ثبت نام کردید و منتظر هستید ؟:27:نقل قول:
من الان سرويس 512 سه گيگ شاتل دارم . هميشه با 64 k دانلود ميكنم (ماهانه 19 تومن دارم بابتش ميدم )
اما دقيقا با همين پول ، مخابرات 512 نامحدود ميده ! از نظر مجوز هم مشكلي ندارم . يعني مخابرات به خونه ي من 512 ميده .
به نظرتون از مخابرات بگيرم يا نه ؟ فرقشون چيه كه اين قد ارزونه ؟ چون من واقعا ترافيك بيشتري لازم دارم . كارم با سه گيگ راه نميفته
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه و ما رو از اين دوراهي دربياره !