سلام بچه ها
من این پچ 1.3 رو دانلود کردم و ریختم ولی اسکوربورد بازی تغییری نکرد!!!
تو فایل Readme پچ نوشته 8 تا اسکوربورد اضافه شده.
اگه میشه منو راهنمایی چجوری از این اسکوربوردا استفاده کنم؟!!! :11:
Printable View
سلام بچه ها
من این پچ 1.3 رو دانلود کردم و ریختم ولی اسکوربورد بازی تغییری نکرد!!!
تو فایل Readme پچ نوشته 8 تا اسکوربورد اضافه شده.
اگه میشه منو راهنمایی چجوری از این اسکوربوردا استفاده کنم؟!!! :11:
میگن تو یک قسمت تنظیماتش باید فایل رو وارد کنی تا دیگه به عنوان ویروس نشناسهنقل قول:
راحت ترین روش اینه که هروقت میخوای بازی رو اجرا کنی بری تو قرنطینه آنتی ویروس و فایل رو Restore کنی.منم همین کار رو میکنم
شما هم دقیقا با همین فایل مشکل داشتی؟نقل قول:
ببین من الان نصب هم نمیتونم کنم :(
یعنی شما میگی من آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ... نصب کنم بازی رو ... بعد اون فایل رو بذارم توی لیست سفید؟
داوری که خیلی گند شده
اولا که اصلا نمیتونی توپ رو از حریف بگیری
وقتی امدی و بدون خطا هم بگیریش داور خطا میگیره که هیچ یه کارت زرد هم بهم میده
که یه برنامه نود بود پدر این داور رو در میاورد:21:
بی زحمت یکی هم مشکل من رو حل کنهنقل قول:
ممنون
برو توی محل نصب بازی . آیکون PE رو باز کن بعد اسکوربورد رو انتخاب کن و هرکدوم رو که می خوای انتخاب کن (روش کلیک کن)نقل قول:
میشه یکی بگه از کجا میشه فهمید نسخه اصل دستکاری این ایرانیا نیست که واقعا گند زدن توش از کجا میشه تهیه اش کرد؟
قبلنا نسخه رایتی میومد اونو میریختی بعد پچ میریختی حالشو میبردی الان اینا تا اومده شرکتی زدن دستکاریش کردن ریدن توش
اعصاب بهم ریختن
هرچند وقت يه تمرين خاص بده اينجوري پيشرفتشون بيشتر از پسرفتشون ميشهنقل قول:
مثلا يه تمرين رو انتخاب كن بعد از مثلا حدود دوهفته عوضش كن
البته بازيكنات پايينم ميان مثلا فابرگاس من در اول از 95 اومده بود به 92 ولي الان 97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز قسمت تمرین کلا اینجوریه که روی هر بخش تمرین که تمرکز کنی تیمت توی قسمتای دیگه ضعیف میشه مثلا وقتی بذارید روی سرعت تاکتیک تیم کم میشه و اگه بذارید روی آمادگی بدنی یا قدرت تیم از نظر سرعت افت میکنه پس بهتره که حداقل هر دو هفته یه بار شیوه تمرینات رو عوض کنینقل قول:
دوستانی که آنتی ویروس NOD32 شما فایلی رو به عنوان ویروس میشناسه ،این راه حل شماست :نقل قول:
*اول آنتی ویروس رو غیر فعال کنید.
*بعدش در صفحه اصلی NOD32 کلید F5 رو بزنید و از سربرگ های سمت چپ روی گزینه Exclusions کلیک کنید.
*از سمت راست روی گزینه Add کلیک کرده و آدرس اون فایلی رو که به عنوان ویروس یا تروجان شناخته بهش بدید.
*در آخر روی گزینه OK کلیک کنید و آنتی ویروس رو فعال کنید.
***تاکید میشه ابتدای انجام این مراحل حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید***
امیدوارم به دردتون بخوره ،موفق باشید.:46: