با سلام ، من dell inspiron 1520 دارم که وب کم ان اجازه چت تصویری در yahoo messenger را نمیدهد. تنضیمات وب کم را کجا باید تغییر داد تا مناسب این نرم افزار بشود؟
Printable View
با سلام ، من dell inspiron 1520 دارم که وب کم ان اجازه چت تصویری در yahoo messenger را نمیدهد. تنضیمات وب کم را کجا باید تغییر داد تا مناسب این نرم افزار بشود؟
سرچ کنید ... قبلا توضیح داده شده :نقل قول:
پست دوم را ببینید :20:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549
من وسترو 1500 دارم با ال سی دی تی اف تی با گشت و گذاری که کردم تو تهران بهم گفته شد که میتون ال سی دی رو با britght عوض کنم و از من 100 تومن بگیرن وال سی دی ما رو با نو عوض کنن
حالا نمیدونم تاحالا با tft کار کردین یا خیر و احتمالا میدونین چه قدر هم مضخرفه میخاستم بپرسم قیمت درست به من داده شده یا اینکه میارزه بخرم یعنی کیفیت و وضوحش از تی اف تی بهتره یا اینکه نه؟
ضمنا آیا میدونید هارد با دور 7200 هم برای این لپتاپ تو تهران هست؟
فکر میکنید بشه سی پی یو هم ارتقاء داد ؟
مموری گرافیکم الان 512 هست که 265 تا با رم شیر شده ایا میشه این تخصیص مموری رو با نر افزار خاصی به 1 گیگ افزایش داد؟
پوزش اگه سوالام زیاد شد
ممنون از registered user
اگر درایور روی ویندوز اصلی یا غیراصلی خودش صحیح نصب شده هیچ مشکلی نباید وجود داشته باشهنقل قول:
نقل قول:
السلام علیکم
قیمت LCD مدل bright و رزولوشن بالا WXGA حدود 180 تا 220 هزار تومان هست البته کیفیت اصلی پنل کره ای A+ نه چینی اش که همش لرزش تصویره !
کیفیت و وضوحش که خیلی بهتره ... و رنگ ها طبیعی تر ... زاویه دید بهتر ... تنها مشکلش انعکاس نوره که در نور شدید اذیت میکنه مثل صفحه تلویزیون لامپی ها که نور توش میفته به خاطر سطح glare اش هست
حتما LCD خودت رو 80 حداقل حساب کرده ! دست دوم محسوب میشه :31:
--
بله هست ... هارد هیتاچی و سامسونگ با ظرفیت 250 گیگابایت و 7200 دور هست میتونی تعویض کنی ... قیمت جدیدش رو ندارم
--
بهتره نکنی ... نمیصرفه و گرون در میاد و خطاها هم زیاد میشه :41:
سی پی یو تحت هیچ شرایطی دست نزنید چون گند میزنند به سیستم ... طرف اگر ذره ای ناوارد باشه سیستم ات رو داغون میکنه ... چیز حساس و کار ظریفی هست
--
خیر... کار ، کار ویندوز یا سیستم عاملت هست ... اما نصب درایورهای جدید بهترش میکنه
کلا حافظه همش dedicate ارزش داره و share کردنش ارزش زیادی نداره
خواهش میشه
بای :10:
با سلام
من يك سيستم ، نوت بوک vaio fw290nah سوني خريداري كردم و محل حروف هاي فارسي را پيدا كردم ، ولي حرف ژ را پيدا نكردم ، كمك كنيد. با تشكر.
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
shift+ ز
یا
shift+c
البته در حالت فارسی
با تشکر از شما registered user
رهنمایی کاملا حرفه ای بود
در اصل قیمت این ال سی دی 250 هزار به من گفته شد و همچنین گفته شد اگه مال خودتو یعنی دست دو ، همینی که شما گفتی بردارن صد تومن هم ازم میگیرن و با برایت نو تعویض میکنن
احتمالا همون چینیه که شما گفتی درسته؟؟قیمت چینی چه قد اختلاف داره با کره ای حدودا؟
به عنوان آخرین سوالاتم آیا ویندوز اکس پی بیشتر از 4 گیگ رم دیتکت میکنه من فک میکنم 3 گیگ رو دیتکت میکنه ولی میتونه از 4 گیگ استفاده کنه این درسته؟اگه نیست راهی داره که اکس پی 4 گیگ دیتکت کنه و بتونه استفاده کنه؟؟
راستی مارک خوب رم واسه این لپتاپ چیزی هست؟ یعنی هدف کلیم از این سوال اینه که مارک های خوب تاثیر زیادی رو پرفورمنس میتونه بزاره ؟و ارزش هزینه کردن داره؟اگر هم قیمت رم های دو گیگ دی دی آر 2 رایج رو دارید بفرمایید.
از زحماتی که میکشید ممنونم .
ویرایش:
سوال کردم WXGA+ تو بازار نیست هچنین هارد با دور 7200 واسه این لپتاپ
اونچه هست WXGA معمولی با قیمت 195-210 هست با برند LG-Philips همونطور که گفتید السی دی ما 80 بیشتر نمیارزه
رم هم رینج قیمتش 39- 45 واسه دو گیگ بود
و اونطوری که من فهمیدم A+ تفاوتش فقط در رز و رفرش ریت هست که کمتر به درد ما میخوره ولی اگه باشه خیلی خوبه شما جایی سراغ ندارین؟؟
یا جایی واسه هارد 7200 دور؟
ضمنا هارد 320 رینج قیمتش 95-100 بود درسته؟
رجیستر جان پاسخ ما رو ندادی
وقتی offline هستم ، چطوری جواب بدم ؟ :31:نقل قول:
رجیستر جان پاسخ ما رو ندادی
عجب :5:
زیاد ... جنس اصلی کره ای ، با چینی حدود 80 تا 120 اختلاف داره و برای رزولوشن بالاتر و ... تا 200 هم میرهنقل قول:
احتمالا همون چینیه که شما گفتی درسته؟؟قیمت چینی چه قد اختلاف داره با کره ای حدودا؟
اغلب با پنل ال جی ، سامسونگ ، فیلیپس و سونی هستند ... من دیدم ال سی دی سونی هم می اندازن روی دل !!! چطوری ؟ والا نمیدونم چون پورت هاشون کاملا متفاوته ! :18:
حقیقت دنبالش نبودم ... ویستا که با آپدیت برطرف میشه اما XP ؟ i dont know ! :20:نقل قول:
به عنوان آخرین سوالاتم آیا ویندوز اکس پی بیشتر از 4 گیگ رم دیتکت میکنه من فک میکنم 3 گیگ رو دیتکت میکنه ولی میتونه از 4 گیگ استفاده کنه این درسته؟اگه نیست راهی داره که اکس پی 4 گیگ دیتکت کنه و بتونه استفاده کنه؟؟
خیر ... کنتراست هست و clear panel ... زاویه دید و کیفیت رنگ ها خیلی بهترند ... ریفرش بالاتر در نرم بودن تصاویر متحرک تاثیر زیادی دارهنقل قول:
و اونطوری که من فهمیدم A+ تفاوتش فقط در رز و رفرش ریت هست که کمتر به درد ما میخوره ولی اگه باشه خیلی خوبه شما جایی سراغ ندارین؟؟
جا ؟ خیر ... من هم اگر نیاز باشه میفرستم پیش بچه های تعمیرکار ... اونها بازار رو زیر و رو می کنند :31:
زیگورات و دلیران ، نوتالی و مهرگان اغلب این چیزا رو دارند ! اگر نداره باید بگردیدنقل قول:
یا جایی واسه هارد 7200 دور؟
سامسونگ اره ... اما هیتاچی حدود 120 من دیده بودم دو هفته پیشنقل قول:
ضمنا هارد 320 رینج قیمتش 95-100 بود درسته؟