خوب داداش کدی که باید به گوشی بدی در بانک ملی و ملت به چه صورته ؟ تا بشه گردش حساب رو بهت پیام بده در همان وقت ؟نقل قول:
بانک ملت رو اینترنت بانکش رو فعال کردم خیلی خوبه .همه چی داره توش .
Printable View
خوب داداش کدی که باید به گوشی بدی در بانک ملی و ملت به چه صورته ؟ تا بشه گردش حساب رو بهت پیام بده در همان وقت ؟نقل قول:
بانک ملت رو اینترنت بانکش رو فعال کردم خیلی خوبه .همه چی داره توش .
البته صحبت من بیشتر برای اینترنت بانک ملی بود که برای عملیات بانکی(اینترنتی) در لحظه رمز ایجاد میشه که البته چند تا از بانک های دیگر هم این ویژگی رو دارند. ولی با عابر بانک خیلی سر و کار نداشتم. فقط یادمه قبلا با کارت بانک دیگه ای برای بانکه دیگه ای از طریق عابر بانک ملی کارت به کارت وجهی رو منتقل کنم.نقل قول:
شما بعد از مراجعه حضوری و پر کردن فرم ها و تحویل مدارک مورد نیاز،رمزهای مورد نیاز رو بصورت پرینت شده و یا اس ام اس از بانک دریافت خواهید کرد.البته اگر امکان استفاده از اینترنت بانک برایتان مقدور باشه که نور علی نوره!نقل قول:
دوستان اگر کسی انتقال کارت به کارت داشته باشه من میتونم شماره کارتی رو که از اون به کارتم پول منتقل شده رو از بانک استعلام کنم؟
بله شماره کارت مبدا در صورتحساب شما درج می شود//پارسیان بانک ایرانیاننقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
ملی هم اینترنت بانک داره ؟نقل قول:
ملت رو فعال کردم .خیلی خوبه.
ملی هم داره ولی باید برای ورود به اینترنتش دستگاه رمزیاب بخرین، نمی صرفه:n06:نقل قول:
برای اینترنت بانک پرداخت قبوض و جابه جای کارت به کارت و اعلام موجودی رایگان هست اینم آدرسش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق اینترنت بانک هم خیلی ساده قابل رویت هستنقل قول:
نقل قول:آخرین قیمتی که این دستگاه های رمز ساز داشتند 20 هزار تومن بود.نمی دونم الان تغییر کرده یا نه.نقل قول:
برای کسانی که تبادلات اینترنتی زیادی دارند خیلی خوبه چون خیلی ایمن هست.
این دستگاه ها حداکثر عمر 5 ساله دارند و بعد از آن دوباره یکی دیگر از آنها را باید از بانک بگیرید.
البته برای خریدهای اینترنتی نیازی به داشتن این این دستگاه نیست و با رمز دوم قابل انجام است و بیشتر از این دستگاه ها برای انتقال وجه استفاده می شود.
برای رویت صورت حساب هم بانک، رمز مخصوصی را به شما خواهد داد.