درسته که براون خدمات پس از فروش نداره؟
Printable View
درسته که براون خدمات پس از فروش نداره؟
بله درسته
اما آیا چیزی دیدین تو ایران که خدمات پس از فروش داشته باشه؟!!! فقط یه سری فرم میدن بهت و وقتی مشکل پیش اومد،میگن این شامل نمیشه!!
شما در صورت خرابی میتونی واسش فویل و تیغ رو از بازار یا خارج تهیه کنی.تو ایران هم زیاده اما قیمتاش با اونور فرق دارهنقل قول:
بله،درسته.اگه از مشخصات و کارایی کلی پاناسونیک و تجربه کاری خودتون بگيد خیلی ممنون ميشم. آیا برند پاناسونیک در صنعت ریش تراش حرفی برای گفتن داره؟؟ در مقابل برند های تخصصی مثل براون...نقل قول:
ممنون
Sent from my C5303 using Tapatalk
fire.boy عزیز
من به شما نمیتونم پیغام خصوصی بدم تا زمانیکه پست هام به 20 برسه!!
لطفا از اون موضوع اینجا هم پست ندی که حذف میشه:)
من ایمیلم رو دادم arash777x@yahoo..
بی زحمت ایمیل بزن.مرسی
پاناسونیک هم برند تخصصی هست دوست عزیز و برعکس براون هایی که به ایرن میاد و چین تحت لیسانس آلمان هست...پاناسونیک همه قطعاتش ژاپن هست! ریش تراش های تخصصی تری هم داره..مثلا مدل های 4 تیغه و 5 تیغه که تیز ترین تیغه ها رو دارند...براون در این سطح به نظر من حرفی برای گفتن نداره...مگه در مقایسه با ریش تراش های سه تیغه ش!نقل قول:
سلام
یه براون 1508 دارم که به خاطر اتصالی برق دیگه روشن و شارژ نمیشه ولی با شارژی که باطری داشت کار میکرد
اگر از دوستان کسی آدرس و شماره از تعمیرگاه معتبر براون کرج و تهران رو داره ممنون میشم برام پ.خ کنه
با تشکر.
سلام دوست من
شما بگو که دقیقا چه حادثه ای پیش اومد که اینجوری شد؟ آیا آداپتورت خراب شده یا اگه یک آداپتور سالم بهش بزنی شارژ میشه دستگاهت؟
اگه از شارژرت باشه که بهترین کار خرید یک شارژر دیگس.اما قیمتاش معمولا بالاست.من برای یکی از آشناهام که شارژرشو گم کرده بود،یکی ساختم و الان 3 ساله داره به خوبی استفاده میکنه با هزینه 12000تومن!
اگه شارژر رو وصل میکنی و خود ریش تراشت شارژ نمیشه،مشکل از برد داخل دستگاهته و باید بررسیش کرد.اگه مشهد بودی میتونستم در خدمت باشم.
همین الان نقشه برد داخل ریش تراشت رو پیدا کردم.مدارش onboard نیست خوشبختانه و میشه براحتی قطعه احتمالا معیوب شدشو عوض کرد.نقل قول:
ممنون از لطف شما دوست عزیزنقل قول:
باطریش زیاد شارژ نگه نمیداره بخاطر همین مستقیم با رابط شارژش به دوشاخه زدم و روشنش کردم که بخاطر نوسان برق این بلا به سرش اومد و این مدل شارژر مجزا نداره
این عکس از مدار هست دو تا قطعه سوخته که امکان دیدم اگه عوض بشه درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم و مشخصات این دو قطعه رو اگه بگید خودم میتونم لحیم کنم
از کجا باید بخرم و یک هویه خوب هم معرفی کنید
با تشکر
آره درسته.اون قطعات که میبینی سوخته بهشون میگن smd یا (Surface Mount Device)
اگه قسمتی از کد نوشته روش هم باشه،میتونی بخری و تعویض کنی.فقط حواست باشه که حرارت هویه ای که لحیم میکنی،زیاد نباشه
موفق باشی
متاسفانه کد روی قطعات از بین رفته نقشه برد رو ممنون میشم لینکش رو بدیدنقل قول: