سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
Printable View
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
یکی دوتا از همکارام دارند این مدل رو به نظرم خوب میاد،فقط به نظرم نمایشگر جالبی نداره.
در حال حاضر قیمت بازارش چنده ؟ cori5
اصلا قصد ندارم بحثی راه بندازم دور از اغراق شما باشید بین این و 5110 کدوم رو انتخاب میکنید؟چرا؟
دوستان وقتی دکمه ای Pg Up v Pg Dn را فشار میدم بجای اینکه به بالا و پائین صفحه بره اگر تو اکسپلورر باشم میره صفحه قبل و بعد..
مشکل از کجاست..؟
دوستانی که ویندوز 64bit دارند لطفا نگاه کنند چه مقدار از رم شناخته میشه
واسه من 3.68 رو میشناسه تو ویندوز 32 هم 2.50 رو میشناسه
سلامنقل قول:
من ویندوز 7سون 64 بیتی دارم و زده 3.68 GB Usable هست .
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
تو مرورگر فایر فاکس هم همین مشکلو داری ؟نقل قول:
من فکر میکنم از مرورگرته . دوباره نصبش کن .
سلام
من یک مشکل در مورد درایور تاچ پد دارم:
از ابتدا که 5742G را خریدم ویندوز 7 32بیتی ultimate روش نصب بود. درایور تاچ پد هم synaptic بود و مورد خاصی نداشت.
بعد از نصب ویندوز 7 64 بیتی ultimate، همه درایور ها نصب شد بجر درایور این تاچ پد که از سایت acer گرفته ام. موقع نصب پیام مده که مضمونش اینه که در local security policy گزینه User Account Control: Detect application installations and promp for elevation باید enable بشه. من هم همینکار را کردم (disable بود) ولی باز هم همین پیام را می دهد.
کسی از دوستان میتونه کمکی به من بکنه؟
آیا هیچ یک از دوستان روی این لپ تاپ ویندوز 64 بیتی ultimate را با این درایور نصب کردند؟
دوستان windows به شما چه نمره ای میده..؟
من i3,4 gig ram..میده 5.5
یکی از دوستم دل core i5 داره هم همین نمره بهشه میده..
من هم 7 64 دارم و مشکلی نیست.نقل قول:
درایور مخصوص 64 بیتی رو دانلود کردید دیگه ؟
با رایت کلیک روی فایل نصب درایور و انتخاب Run as administrator باز هم همی مشکل هست ؟!
با تشکرنقل قول:
بله ظاهرا درایور 64 بیتی است (در سایت acer همین یکی فقط هست).
ولی به روشی که شما گفتید نصب نکردم، فقط روش کلیک کردم برای نصب، البته user ام administrator بود. ولی روشی که گفتید امتحان میکنم.
ورژن نرم ویندوز شما هم ultimate هست دیگه؟
با تشکر مجدد
سلام دوستان کسی عکس از قطعات داخلی لبتاب 5742 رو داره یه نگاهی بکنیم متشکر.