مقاومت هاردهای اکسترنال پرتابل بیشتره یا غیرپرتابل ها در برابر ضربه و این جور چیزا؟
چون یه 1TB و یه 500GB پرتابل وسترن دارم خیلی هم زمین خورده هیچی نشده
غیر پرتابل هاش هم همین قدر مقاومه؟
Printable View
مقاومت هاردهای اکسترنال پرتابل بیشتره یا غیرپرتابل ها در برابر ضربه و این جور چیزا؟
چون یه 1TB و یه 500GB پرتابل وسترن دارم خیلی هم زمین خورده هیچی نشده
غیر پرتابل هاش هم همین قدر مقاومه؟
بعيد ميدونم غير پرتابلها اينجوري مقاوم باشننقل قول:
بهترين راه براي پارتيشن بندي كردن براي هاردهاي اكسترنال استفاده از ديسك منجمنت خود ويندوز هست .نقل قول:
پارتيشن بندي ضرر خاصي نداره .من كه هارد 2 ترابايت دارم اصلا پارتيشن بندي نكردم . البته من پس از ريختن اطلاعات در هاردها ديگه حذف و اضافه اي نميكنم در نتيجه ترتيب قرارگيري اطلاعات در سكتورهاي پارتيشن بهم نميخوره و در نتيجه نيازي به دفرگمنت هم نداره ولي اگر شما زياد حذف و اضافه ميكنين فكر كنم بهتره كه چندتا پارتيشن بسازين. تا در موقع دفرگمنت كردن زمانبر نباشه
بستگي به نحوه پارتيشن بندي ممكنه نرم افزارهاي داخل هارد پاك بشن يا خير
مثلا در پارتيشن بندي به روش شرينك نرم افزارهاي داخل هارد پاك نميشن
براي پارتيشن بندي توسط شرينك هم اينجا توضيح كامل دادم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6035922&postcount=1525
دوستان هارد اكسترنال يك ترا وسترن خريدم
خواستم ازيه درايو 160 گيگ بك آپ بگيرم
با برنامه بكاپ خودش كه تا نصف رفت و ديگه جلو نرفت
با برنامه norton ghost بكاپ گرفتم
الان يه روز گذشته تازه نوشته 35 ساعت ديگه باقي مونده
مشكل از كجاست؟مگهميشه اينقدر طول بكشه؟بايد چكارش كنم؟
سیگیت یه هارد پرتابل 1.5 TB زده . تو ایران اومده ؟ قیمتش چه جوریاست؟ کیفیت ساختش خیلی پایین تر از وسترنه؟
در کل Seagate FreeAgent GoFlex 1.5TB رو پیشنهاد میدین یا wd my passport essential 1TB ?
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
سیگیت یه هارد پرتابل 1.5 TB زده . تو ایران اومده ؟ قیمتش چه جوریاست؟ کیفیت ساختش خیلی پایین تر از وسترنه؟
در کل Seagate FreeAgent GoFlex 1.5TB رو پیشنهاد میدین یا wd my passport essential 1TB ?
قیمتشون رو در نطر نگیرید
من از سیگیت دل خوشی ندارمنقل قول:
اگه جای تو بودم وسترن رو میگرفتم
درضمن سیگیت چینیه و وسترن تایلندی
من خودمم هم از وسترن راضیم ولی 1500 نداره
اي بابا سوال ما گم نشهنقل قول:
plz answer my question :20:
از درايو هارد اينترنالت داري بك آپ ميگيري ؟؟؟نقل قول:
اگه از درايو هارد اينترنالت داري بك آپ ميگيري ، من حدس ميزنم كه يه قسمتي از هارد اينترنالت مشكل داره (بد سكتوري) كه نميتونه فايل رو بخونه و همينجوري روي اون مونده !!!
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام ازش این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 16 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هستنقل قول:
حالا چطور بکاپ بگیرم
بنظرتون کپی پیست کنم بهتر نیست؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هستنقل قول:
حالا چطور بکاپ بگیرم
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ممنون دوست عزیز..چارش چیه؟باید دیفراگش کنم؟من میخوام از این درایو هارد اینترنالم بکاپ بگیرم چون fat32 هست میخوام ntfs کنم چون از 160 گیگ فضا فقط 100 گیگش پره ولی مینویسه 1 گیگی فضای خای داری اون 60 گیگ ناپدید شده گفتم شاید بخاطر اینه که FAT32 هستنقل قول:
حالا چطور بکاپ بگیرم