همه هاردهای اکسترنال پرتابل چه 2.5 اینچی و چه 1.8 اینچی بدون آداپتور هستند و برق مورد نیاز رو از همان usb میگیرند .نقل قول:
Printable View
همه هاردهای اکسترنال پرتابل چه 2.5 اینچی و چه 1.8 اینچی بدون آداپتور هستند و برق مورد نیاز رو از همان usb میگیرند .نقل قول:
در حال حاضر WD 1T black اینترنال قیمتش چند هست ؟ green چند هست ؟
الان بهترين برند براي هارد ٦٤٠ گيگ لپ تاپ چيه؟قيمتش چنده؟٧٢٠٠ هم پيدا ميشه يا همه ٥٤٠٠ ن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هارد لپتاپی 7200RPM هم هست (مدلهای پیشنهادی زیر) .نقل قول:
پیشنهاد اول از سری WD Black هست که متاسفانه 640 گیگ موجود نیست در نتیجه یا 500 گیگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بخرید یا 750 گیگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
پیشنهاد دوم از برند سیگیت هست که این هم 640 گیگ موجود نیست 500 گیگ با سریال ST9500420AS و 750 گیگ با سریال ST9750420AS .
امروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران که روتر بخرم . هارد WD black یکترابایت 3.5 اینچی قیمت کردم 380 هزارتومن :sq_6: .
دوستان 1 ترا سیگیت مدل ST1000DM003 Cache64MB
به قیمت 219 از آقای حسینی . لیون کامپیوتر . با تحقیقی که کردم گفتن مدل خوبیه ./
سلام دوستان من واسم از مالزی یه هارد اوردن 4 ترا وسترنه. بستش هنوز پلمبه روم حدود 650 درومده بنظرتون چند میتونم بفروشمش؟ نمیگم لازم ندارم ولی اگه خوب بخرن میخوام میفروشم.
سلام
به نظرتون ارزش داره WD My Book Essential 1TB USB3 رو بفروشم و یه هارد Seagate FreeAgent Desk 1.5TB USB2 بگیرم؟
سلام .نقل قول:
اگر هارد وسترن مشكلي داره تعويض با هارد قديمي و سالم FreeAgent بنظر من اشكالي نداره . ولي اگر هارد وسترن سالم و بدون مشكل هست عوض نكنيد .
سلام دوستان.. یه هارد اکسترنال 1 ترا می خوام usb3 .
برای بک آپ می خوام.. استفاده نمی خوام بکنم ازش زیاد.. سرعت بالا باشه
جا به جایی نداره..اینور اونور نمی برم.. چی بگیرم/؟