منظورتون از تعداد پستها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ متوجه نمیشم؟؟ این قسمت قرمز از حرفاتون در جواب به کدوم حرف من بود؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18:
درضمن من اگه میگم که شما اینو نصب نکردید برای خودم دلیل محکمی دارم. به نوشته های خودتون در زیر دقت کنید:
به من حق بدید که گفتم شما این رام رو تست نکردید چون شما گفتید کنده!! درصورتی که اصلا کند نیست و دلیلش هم همون چیزیه که میگم اگه نصب کرده بودید حتما اینجا عنوان میکردید. یه مورد خیلی خیلی مهم اصلا اشاره نکردید!! و اون اینه که اصلا این رام کوک شده HTC HD2 نیست:18: و من خودم هم به اشتباه افتادم!
و وقتی نصب کردم دیدم که این رام کوک شده خود امنیا 2 است که sence 2 رو داخلش قرار داده!!!! و انگار که شما فایل cab اچ تی سی سنس رو روی رام امنیا نصب کرده باشید!. در صورتی که رام آقای انریکو نسخه کوک شده htc hd2 است که روی امنیا نصب میشه! این شخص سر ما رو هم کلاه گذاشت!!! و البته از نظری هم خوب بود چون کاملا سرعتش بالا بود و اصلا کند نبود و تمامی سربزگ ها کار میکرد !! انگار که شما sbp shell روی گوشیتون نصب کرده اید. در کل تمام سعی من اینه که کسانی که این گوشی رو میخرند بتونن با تمام وجود ازش لذت ببرن چون اکثر کسایی که این گوشی رو میخرن برای خرید این گوشی از خیلی جاها زدن تا قدرت خرید این گوشی رو داشته باشن ( مثل خودم) . در مورد تعداد پستها باید بگم که من فقط داخل همین فروم فعالیت میکنم و از این 300 تا از پستهام فقط داخل همین فروم بوده و این نشون میده که من دنبال تعدا پست نیستم بر خلاف خیلی ها که در تمام انجمنهای این سایت با فرستادن جوابهای کوتاه و بی معنی فقط تعداد چستهای خودشون رو بالا میبرند. من کلا شاید 20 تا پست کوتاه در کل انجمن دادم.
موفق باشید