mr. wookman
خیلی خوب شد اواتارتو عوض کردی
قبلیه خیلی ترسناک بود:دی
Printable View
mr. wookman
خیلی خوب شد اواتارتو عوض کردی
قبلیه خیلی ترسناک بود:دی
ویرایش شد......
اخه تاپیک بره پایین که ترش نمیره
اینم در نوع خودش یه سوتی بود دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يكي از سوتي هاي اخير؛
يه مونث تماس گرفت ، سلام ، چاكرم ، خوبي؟!!!!!!!!!!! گند زدم:27:
بعد از یک تابستان با کامپیوتر و کیبرد رفتیم سر کلاس و مشغول جزوه نوشتن شدیم که رسیدم به یه کلمه که توش حرف "ژ" داشت..
یهو خودکارو گذاشتم رو دفتر و میخواستم و "ز" shift رو بگیرم ...که دیدم کیبرد جلوم نیست:31:
سلام
منم یدونه میگم
تو خدمت بعضی وقتا نماز اجباری میشه! یکی از بچه ها بعد از نماز که ملت بهم دیگه دست میدنو میگن قبول باشه یه بنده خدا بهش دست داد رفیقه ما بهش گفت سلام !
واسه خودمم یه همچین چیزی پیش اومد تقریبا" ...رفتم سوپر مارکته محل بعد از احوال پرسیو اینا فروشنده گفت بفرمایید چشمم به یخچالش بود یهو نیگاش کردم با یه حالت مسخره که دست خودم نبود گفتم سلام انگار که تازه دیده باشمش فروشنده روده بر شد ...
خواستم یدونه بگم ولی دومیشم گفتم کسی مچ گیری نکنه:d
من تنها سوتی ای که دادم مربوط میشه به دوران کودکیم که رفته بودم دستشویی و داشتم برای خودم با صدای بلند آواز می خوندم :19:.خلاصه کارم تموم شد و اومدم بیرون دیدم چندتا مهمون اومدن خونمون نشستن رو مبل دارند با لبخند به من نگاه می کنند.:20:
راستش اولش نفهمیدم :whistle:ولی بعد از اینکه رفتم تو اتاق تازه دوزاریم افتاد که صدای آواز منو شنیدند.
از اون موقع به بعد حتی تو دلم هم آواز نمی خونم.:37:
ببخشید اگه بی مزه بود ولی برای من خیلی سوتی ناراحت کننده ای بود که تاثیرشو می تونید تو خط بالا ببینید.البته بعد از خوندن سوتی های شما دوستان کلی به اعتماد به نفسم اضافه شد.
والاه تعریف از خود نباشه !!!! ولی من یکی مثل شماها سوتی های تابلو ندادم !!!!:8:
اصلا یادم نمیاد که سوتی فجیع داده باشم !!! آخه خونواده مارو بدجوری ضد اطلاعاتی و حواس جمع بار آورده که بعضا خودم از این حواس جمعی خودم کف میمونم !!!!:31::31:
اما آخرین سوتی که به چشم دیدم مربوط به اخبار ساعت دو کانال یک روز یکشنبه همین هفته بود که جناب آقای بابان بعد از اتمام دموی اخبار بدون هیچ سلام و علیکی رفت سر اصل مطلب !!!!!:27::27:
بنده خدا اینقدر هول شده بود که سلام یادش رفت !!
نمیدونم چرا !!!! ولی اخیرا صدا و سیما سوتی زیاد میده !!!:27:
سلام
یکی مونده به آخرین سوتی بنده ، زدن یه تاپیک به اسم سوتی بود . و نتیجه اش چندین مورد یادآوری در همون تاپیک و 11 تا پ خ تهدید آمیز بوده .
اما آخرین سوتیم مال همین 30-35 دقیقه قبله که تا سرد نشده براتون سروش میکنم :
خانوم مراجعه کننده دو سه تا فرمایش کرد و منم در جواب گفتم :
روی تخم چشمام .
ولی متاسفانه ظاهرا چشمام رو نگفتم .
هنوزم دارم از خجالت شرشر عرق میریزم .
آبروریزی از این مسخره تر دیدین ؟
این دومین باریه که طی 2-3 ماه اخیر این سوتی رو میدم ، شما میدونین جریان چیه ؟