با سلامنقل قول:
وقتی توی سایت دل وارد شدید و شماره سریالی که روی جعبه لی تاب هست رو وارد کردید به قسمت specification برید اونجا نباید نوشته شده باشه change serialاگه اینو نوشته باشه یعنی لب تاب برگشتی است. کل مشخصات لب تاب رو هم بهتون میده.
با سلامنقل قول:
وقتی توی سایت دل وارد شدید و شماره سریالی که روی جعبه لی تاب هست رو وارد کردید به قسمت specification برید اونجا نباید نوشته شده باشه change serialاگه اینو نوشته باشه یعنی لب تاب برگشتی است. کل مشخصات لب تاب رو هم بهتون میده.
سلام ، خسته نباشید
ببخشید من تو سایت دل وقتی تگ رو می زنم برام همچین صفحه ای میاد ، این الان لپ تاپ من ریفیر هست یا نه ؟
دوستان تجربه ثابت كرده سگِ DELL به همه لپ تاپ ها ميارزه:31:
من الان 3 ساله DELL 1537 دارم همه جوره ازش كار كشيدم از دانلود شبانه تا بازي و ...
حالا يه نفر پيدا شده ميخاد اينو ازم بخره منم به سرم زده يه دونه جديد بگيرم.
خودم نظرم رو DELL XPS L502 هستش به نظرتون خوبه...؟؟؟ كسي قيمت دقيقش رو داره...؟؟؟
يه ماه پيش 1.500 بود.
اينم كانفيگش:
15.6 LED
HDD 750 GB
CORE I7 2.5GHZ
RAM 6GB DDR3
VGA 2GB NVIDIA GEFORCE
WIFI/BT/BD ROM
من الان دو هفته ای هست که دارم در موردش تحقیق می کنم (بازار/سایت های ایرانی و خارجی)نقل قول:
لپتاپ بسیار عالی ایه ولی به یک شرط، اونم اینکه صفحه نمایشش Full HD باشه. صفحه نمایش معمولی (HD) اون دارای یکی از بدترین کیفیت تصویرهای موجوده ولی در عوض صفحه نمایش فول اچ دی (1920x1080) جزء برترین کیفیت های تصویره.
من توی بازار هرچی گشتم مدل Full HD ش رو پیدا نکردم، شما اگه پیدا کردید ممنون میشم به من هم اطلاع بدید که از همونجا خرید کنم.
در ضمن این لپتاپ مجهز به کیبورد با نور پس زمینه (Backlit Keyboard) هست که در صورتی که براتون مهمه، حتما بهش دقت کنید چون بعضی از کیبوردهای مدل های موجود در بازار نو پس زمینه ندارن (مخصوصا اونایی که کیبورد عربی دارن).
در مورد قیمت هم بستگی به کانفیگ های مختلف، من از 1290 تا 1540 ازش دیدم (هیچکدوم فول اچ دی نبودن)
ممنون از راهنمايي:11:نقل قول:
فقط يه نفر از اشناهام ميگه يه سري از اين مدل كه تو بازار هست كارت گرافيكش مشكل داره و بعد از مدتي ميسوزه:18:
نميدونم اين حرفش راسته يا اينكه ميخاد مدل هاي ديگه رو بندازه بهم:31:
منكه بعيد ميدونم چنين مشكلي وجود داشته باشه ولي حسابي منو به شك انداخته:41:
خواهش می کنم.نقل قول:
من توی این مدت همچین چیزی نشنیدم، اکثر (تقریبا میشه گفت همه ی) کانفیگ هایی که توی ایرانه گرافیک M540 روشون نصبه که فک نکنم در این مورد مشکلی داشته باشن.
اره منم خيلي سرچ كردم ولي همچين مشكلي نديدم.نقل قول:
فقط مساله سره full hd هستش كه از كجا بايد بفهمم هست يا نه :13:
خوده كارت گرافيك كه full hd ساپورت ميكنه ولي مانيتور رو از كجا بفهميم...!!!؟
مانیتوری که فول اچ دی رو ساپورت کنه قابلیت تنظیم تا رزولوشن 1920x1080 رو داره.نقل قول:
می تونید از فروشنده بپرسید و بهش هم بگید که اگه دستگاه رو روشن کرد و فول اچ دی نبود اون رو تحویل نمی گیرید.
مانیتور های معمولی HD هستن و تا رزولوشن 1366x768 رو ساپورت می کنن.
به نظرت full hd گير مياد...؟؟؟
حالا من ميرم حسابي ميگردم خبر ميدم:46:
کسی نیست اینجا سوال منو جواب بده ؟نقل قول: