بررسی اجمالی گوشی N8 نوکیا در تهران
8 برای نهایت، N برای نوکیا، N8 برای راه حل (قسمت اول)
عدد 8 همیشه من را یاد علامت بی نهایت میاندازد ، نهایت، تکامل و .... دقیقا مثل LED عدد 8 که تمامی اعداد و حروف از روی آن طراحی شدهاند.
به درستی N8 میتواند یکی دیگر از قدمهای شرکت نوکیا برای رسیدن به "شرکتی برای راه حل" باشد، به لطف این شرکت فرصتی برای من مهیا شد تا نمونهای از "prototype N8" را در محل شرکت برای شما بیشتر معرفی کنم؛ پس با ما باشید:
اولین چیزهایی که در نظر اول توجه من را به آنها جلب کرد:
• خوش دستی
• کیفیت صفحه نمایش و تاچ خوب
• داشتن پورت HDMI
• و عدد 12 پشت گوشی -دوربین 12 مگاپیکسل- بود.
برای اینکه از پشتیبانی فارسی آن هم خیالم راحت شود، سریع تو قسمت Messaging رفتم و جملهای که میبینید را نوشتم:
بعد هم از طریق پورت HDMI گوشی را به تلویزیون متصل کردم. کیفیت تصور واقعا عالی بود.
از دیگر قابلیتهای نوکیا، GPS خوب آن است؛ پس به سراغ GPS گوشی N8 هم رفتم، عالی بود، مخصوصا با صفحه لمسی خوبی که دارد کار با آن را خیلی راحتتر از گوشی N97 من کردهاست.
عدد 12 پشت گوشی از دیگر قابلیتهای فوق العاده این گوشی بود، عکس گرفتن با آن، هم راحت بود و هم دارای قابلیت ویرایش تصویری بود که خود دوربین داشت، پس این وسیله را برای من به یک همراه همه کاره و بی نظیر تبدیل میکرد.
حالا وقت رو کردن برگ برنده بود – که تا حالا کم برگ برنده رو نکرده بود-
آیا تا بحال جایی بودید که کامپیوتر دم دستتون نبوده باشه یا فایلی روی فلش کسی بوده که باید آن را جابجا می کردهاید، اما نتونستهاید، برای من که خیلی پیش امده؛ گوشی N8 توسط یک کابل به راحتی فلش مموری شما را میخواند. عالی نیست ....
پس منتظر باشید!