دست شما درد نکنه.نقل قول:
یه سری تو پستهای قبلی بودن که زورشون میومد جواب بدن یا شایدم بلد نبودن.
در کل ممنون از شما.
Printable View
دست شما درد نکنه.نقل قول:
یه سری تو پستهای قبلی بودن که زورشون میومد جواب بدن یا شایدم بلد نبودن.
در کل ممنون از شما.
یکی جوابه مارو بده خب!!!! :13::13::13:
salam mishe talent hay hunter va warrior ro bram bezarid man server jahangame bazi mikonam full talent nist.
چطوری میتونم base stats کاراکترو افزایش بدم ؟
دوستان
کسی mangeadmin برای پچ 3.2.2 a لیچ کینگ سراغ نداره
من بازي رو اجرا ميكنم يوزر و پسوورد ميخواد
كسي ميتونه آموزش بده چجوري اكانت بسازم و ... ؟
دوستان
gm چطور میتونه پسورد بازیکنها رو بدونه من تو دیتابیس نگاه میکنم پسورد یک عدد طولانی است به صورت رمز در سرور با منگوس
گیم مستر ها نمیتونن پسورد بازیکنان رو داشته باشن ، پسورد ها در دیتابیس به صورت 8 و 0 رمز گزاری میشننقل قول:
شما اگه بخوای هیروی کسی رو بررسی کنی خیلی راحت میتونی اونو به اکانت خودت انتقال بدی یا اگه میخوای کلاً اکانت یکی رو صاحب بشی فقط کافیه پسوردشو عوض کنی ا گیم مستر رنک 3 داخل بازی بزن account set password username newpass newpass
موفق باشی
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
دوستان از هرکسی هاست نگیرید !!!
خواهش میکنم قبل از اینکه از یکی هاست بگیرید کامل دربارش تحقیق کنید
من خودم تقریباً بیشتره کسانی که هاست میفروشن رو میشناسم من خواهش میکنم اگه خواستین هاست بگیرین قبل از من درباره ی طرفتون مشاوره بگیرین
خواهش میکنم !!!!!
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
منظورتو واضح تر بگو ، دقیقاً چی میخوای لطفاً اینو بگو تا اگه تونستم و در توانم بود کمکت کنمنقل قول:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
یه بار دیگه لطفاً سوألتو بپرسنقل قول:
سرور 3.3.5a چه .net میخواد؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کسانی که سرور wow راه انداختن اگه برای سرورشون سایت میخوان میتونن به این شماره تماس بگیرند
09357693973
Netframwork 3.5نقل قول: