من خودمم چیزی از awakening نمیدونم.منتظر بودم یکی یه چیزی بگه :27:نقل قول:
Printable View
من خودمم چیزی از awakening نمیدونم.منتظر بودم یکی یه چیزی بگه :27:نقل قول:
توی اون مورد که جوونی کردم که هیچی . تازه دیشب که رسیدم به Sacred Ashes فهمیدم کاراکترم خیلی قوی نیست . Drake ها با یه ضرب خودشون رو مینداختن روم منو میکشتن . حالا باید واسه بار 4 ام بازی رو با یکی دیگه شروع کنم . اون هم Mage . منو موریگان میشیم مکمل هم اگه من قدرت سنگ را بگیرم . میدونستی اگه موریگان یه بلیزارد بزنه همه یخ بشن و تو هم یه زلزله بزنی همشون در جا میمیرن ؟ بریم Mage هم امتحان کنیم .نقل قول:
اخه من تا حالا یه بار بازی رو تا اخر رفتم و دو بار هم تا وسطش رفتم دیدم تا اخر نمیکشم از اول اومدم .
راستی من همیشه توی Spec های واریور میمونم . چی بهتره واسش غیر از champion ؟ Reaver خوبه ؟
واسه Mage چی ؟ Arcane Warrior چطوره . اصلا چه کار میکنه .
اوه اوه. New Heaven که واقعا سخته ولی فقط Drake ها نیستن که خودشونو میندازن روت :31: این کار یعنی Overwhelm رو هم Drake هم سگها و گرگها و هم عنکبوتا انجام میدن. حتی سگ خودت هم این قابلیت رو داره و انصافا خیلی کار ناشایست و غیر انسانی هست چون طرف فرضت دفاع از خودشو نداره!!نقل قول:
وقتی یکی Overwhelm ـت میکنه، سریع با یه اسپل یا قابلیتی که طرف رو پرت کنه یا گیجش کنه مثل Stone Fist یا Shield Bash یا Dirty Fighting میتونی از شرش خلاص شی. اگه هیچ کدومشو نداشتی، اسپل Force Field هم خیلی کارش درسته ها......
اما چرا ول کنی کارکترتو. بابا انقدر زود جا نزن آخه. من خودم با همین Rogue که الان میگم یه تنه از پس یه گونی دشمن برمیاد تو اون قسمت چند بار لود کردم. آخرشم با کلی بمب و اسپل و ژانگولر بازی تونستم ردش کنم. همه رفیقامم مردن. تازه من لولم بالا بود اونجا.
خوب. حالا که للیانا رو هم از دست دادی و شکست عشــقی خوردی و دیگه انگیزه ای واسه زندگی نداری بهت حق میدم بری سراغ یه کارکتر جدید. :31:
این ترکیب یخ و زلزله رو نمیدونستم ولی ترکیب Petrify و Stone Fist یا دو تا Glyph ها و Oil و Fire Blast رو میدونم. اگه یخ و زلزله اینطوری باشه که دیگه کسی جلوت نمیتونه وایسته. البته حواست باشه رفیقاتم داغون میشنا. مگه اینکه Easy بری که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم چون بازی خیلی لوس و مسخره و آسون میشه.
واسه Warrior بستگی داره. من که الان دوباره شروع کردم میخوام Templar و Champion رو برم. ولی یه دفعه Tank Wariror رفتم با زره Massive و شمشیر بزرگ. اون سری Reaver و Berserk شدم. خیلی گردن کلفت شده بودم ولی همش Fatigue کم میاوردم.
Templar که میدونی خوراک جادوگرای نامرده که همیشه کلافم میکنن.
Champion که هم رفیقات 10 تا Attack و 10 تا Defence میگیرن و هم WarCry داره که خیلی چیز توپیه.
Berserker هم که فقط واسه وقتی خوبه که Willpower ـت بالا باشه تا یه ضربه بزنی 200 - 300 تا از طرف کم کنه!
Reaver خیلی باحاله. کلی کار میتونه بکنه. هم از جسدا جون میگیره. هم یه کاری میکنه که از همه دشمنای دور و برش همینجور جون کم میشه. هم یکی رو تا سر حد مرگ میترسونه و عملا داغونش میکنه.
فقط اگه خواستی Reaver بری و تا حالا نرفتی بگو تا بیشتر واست توضیح بدم قبل از اینکه حتی یه قدم دیگه با Warrior ـت بازی کنی. مهمه ها. در ضمن Reaver شدن واست گرون تموم میشه. دیگه خودت میدونی.....
واسه جادوگر هم فقط بگم Blood Mage فوق العادس. کولاکه. اگی ندی دیگه هیچی. اصلا همین یکی رو بدی بسه انقدر باحاله.
از ShapeShifter زیاد خوشم نیومد. خیلی قوی میشی. در واقع وقتی جونور میشی :31: یه پا Warrior هستی و کلی دشمنا رو درب و داغون میکنی ولی اسپل نمیتونی بزنی تو این حالت دیگه.
Spirit Healer هم خوبه ولی زیاد صرف نداره. آخرین اسپل این شاخه خیلی توپه. دیگه Injury Kit لازم نداری. هم Healing میگه هم Injury ها رو پاک میکنه. ولی خوب وقتی Wynne داره دیگه چرا تو بیخود پوینتاتو حروم کنی.
Arcane Warrior هم خیلی باحاله. هم شمشیر داری هم سپر هم زره هم اسپل میزنی هم اینکه یجورایی نامیرا (!) میشی چون همه Resistance هات مثل Physical و Fire و Ice و ... ماکسیمم میشه. البته چون دیگه عصا نداری یخورده اسپلات ضعیف میشه. اگر خواستی اینو بری بگو یه Mode بهت بدم که راحتتر اسپل بزنی. آخه همینجوری باید شمشیر رو غلاف کنه بعد اسپل بزنه که یکم ناجوره. هرچند عمدا این کار رو کردن.
چه توضیح توپی دادی . ممنوننقل قول:
الان بازی رو با Mage شروع کردم . خیلی داستان باحالتر از اونای دیگه است . توی Warrior که بودم به Circle of Magi که رفتم یه یارو اونجا از ترسش رفته بود توی کمد . اسمش جووان بود . حالا اینجا رفیقته و مهمتر اینکه Blood Mage شده و ازت کمک میخواد که فراریش بدی ولی تو هنوز نمیدونی blood Mage شده . خلاصه داستانش هم باحاله . ولی من زدم تو کار لایتینگ . چون وین هیلر که هست سنگ افزار هم داره . موریگان هم کلده . منم که لایتینگم . هر کدوم خوب بود میزنم . راستی نرمال بازی سخت نمیشه . چون من تا حالا روی easy رفتم که خیلی سخت نبوده مگه تو همون ماموریت بالا که گفتم یه کم سخت میشه واسم . اون کاراکتر رو هم نگه داشتم واسه ادامه بازی توی Awake با اون برم . عجیبه این جاگرنات رو دادم استن از همه زود تر هم میمیره . نمیدونم چه مرگشه . ولی ناکردار تونست تک نفره تا نصف خون high dragon رو کم کنه .
من هر چي زور مي زنم نمي فهمم بايد تو اين بازي چي كار كنم.
يه راهنما در مورد اين بازي ندارين؟
آره. داستان شروع هر کدومشون اونقدر باحاله که خودتو تو نقش طرف حس میکنی. حالا نمیخوام بگم که واسه بقیه بیمزه بشه ولی مال Human اونقدر روم تاثیر گذاشت که وقتی رسیدم به اون بیشرف رسیدم رگ گردنم زده بود بیرون. دلم میخواست دل و روده ـشو بکشم بیرون.نقل قول:
داستان میج هم خیلی باحاله. بخصوص اون Fade ـش. جریان این جووان هم جالبه. میتونی انتخاب کنی چی کار کنی باهاش. ولی اونی که تو کمده قایم شده بود جووان نبود که. جووان اونیه که آرل امون رو مسموم کرده و بچه اش هم به اون روز انداخته. تو سیاه چال رد کلیف میبینیش.
اگه جووان تو Circle Tower بود که میرفت ور دست اون یارو میجه. چون خودشم Blood Mage ـه.
لایتنینگ خیلی باحاله چون دو تا اسپل area داره. بعد میدونستی لایتنینگ به هر کی بزنی علاوه بر جون از Mana یا Fatigue ـش هم کم میشه؟ اینش خیلی باحاله. طرف دیگه هیچ اسپل یا قابلیتی نمیتونه بزنه.
بهت پیشنهاد میکنم حتما اسپلای از کار بنداز رو هم بده. چیزایی مثل Cage, Sleep, Nightmare, Paralyze. وقتی از اون زردا یا قرمزا میان خیلی بهت کمک میکنه.
نرمالش خیلی بهتر و جذابتره ولی از همه بیشتر واسه میج سخت میشه چون اسپلای Area ـت به رفیقاتم دمیج میزنه. مثلا همین لایتنینگ رو سومیش رو که بزنی هر کی تو اون محدوده باشه داغون میشه یا زلزله یا چهارمی یخ. بنظر من نرمال برو هر جنگی که دیدی سخته و مردی موقتا ایزی کن.
استن خیلی گردن کلفته ولی اگه دقت کنی Spell Resistance ـش خیلی خیلی پایینه. یعنی با شمشیر و اینجور چیزا هیچیش نمیشه ولی اگه اسپل بهش بزنن نفله میشه. بعدشم چون Threaten داره همه میریزن سرش. برو تو تاکتیکاش Threaten رو وردار.
فقط باحالیش اینه که اگه Yusaris رو بدی بهش چون Indomitable هم داره دشمن اصلی Dragon و Drake و امثالهم میشه. لازمش داری شدید واسه High Dragon.
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
اولش یکم سخته ولی بعدش راه میفتی. انگلیسی که دست و پا شکسته هم که شده بلد باشی حله دیگه. حالا شما بگو کجاش گیر کردی تا جایی که بتونم کمکت میکنم. حیفه از این بازی بگذری. :46:نقل قول:
اخ یادم رفته بود . این که زهر داده بود جووان اون بود . اون یکی دیگه بود تو کمد . گفتم نباید نقشش تو داستان الکی باشه . خوب شد گفتی . کاش بهش کمک نمیکردم ولی از اخر پشیمون شدم و دادمش دست تمپلار ها که اونم فرار کرد . جالب بود . دقت کنی خیلی از داستان به هم مرتبطه . مثلا اگه وقتی میرسی تو خونه ارل هوو یه الف اونجا زندونیه که خوبه ازادش کنی. حالا اگه بازی City elf بری اون الفه پسر عموته . یا حتی این جووان که داستانش معلوم شد . کلا به نظرم باید با همه race ها بری تا کل داستان رو بفهمی .نقل قول:
راجع به لایتینگ هم ممنون نمیدونستم . مونده بودم این لایتینگ چه اثری میزاره رو طرف که گفتی .
الان تازه رسیدم استاگار . میدونی چرا نمیزارم روی نرمال ؟ وقتی میزارم رو نرمال exp کمتر میگیره نسبت به بازی توی easy . نمیدونم شما چه جوری لولشو بردید تا 20+ . شاید من اشتباه فکر میکنم . کمتر میگیره ؟
استن هم که یوساریس داره . واسه همین گفتم نصف اژدها رو کم کرد . میگم تن استن یه wade superior armor بزاری بعد یوساریس هم بهش بدی فکر کنم تک نفره بزنه اژدها رو . مگه اینکه استن رو بخوره که این دفعه هم همین جوری کشتش . البته من فقط واسه تست استن انداختمش با high dragon وگرنه واسش زود بود .
اتفاقا من فکر میکردم در مورد exp تو حالت سخت بیشتر بشه برای همین خیلی این ور اون ور رو گشتم تا بالاخره دیدم هیچ فرقی نمیکنه. exp تو همه حالتای دشواری بازی یکیه. :20:نقل قول:
این استن هم که میگی دراگون میخورش میدونی که اگه واسه کارکترایی که اسلحه بزرگ میگیرن Indomitable ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو روشن کنی تا وقتی که Fatigue دارن نه Overwhelm میشن نه دراگون یا Ogre اونا رو از زمین بلند نمیکنه. برای همین باید همیشه حواست به Fatigue ـشون باشه و اگه کم شد حالا یا با اسپلای Wynne یا با خوردن قارچ بهشون Fatigue بدی.
ولی انصافا داستان بازی فوق العادس. من City Elf رو یه دفعه رفتم تا یه آرشر قوی بسازم اما همون اولاش ولش کردم. گفتم که واسه بار سوم بود که پشت سر هم میرفتم دیگه یه کم خستم کرده بود. ولی این سری که الف ورداشتم تو Alienage بودم. داستانش خیلی جالب و احساسی و غیرتی بود. بعدشم که برگشتم دنریم تمام فک و فامیل رو دیدم و کلی دیالوگای جالب رد و بدل شد.
ولی حقش نبود جووان رو لو بدیا. خیانت در رفاقت کار خوبی نیست. چطور دلت اومد آخه؟ :41: حالا جووان به درک. من دلم واسه اون عصا سوخت. عجب Staff ـیه. خداییش اگه ازت نمیگرفتش تا همون آخرای بازی یکی از بهترین عصاها بود. راستی اگه میخوای Blood Mage بری یک کمی هم به Constitution ـت پوینت بده. لازمت میشه. دو تا آیتم مخصوص هم داره که خیلی تو قابلیتاش کمک میکنن.
راستی یه سوال.... معمولا بعد از استاگار کجا میری شما؟ بنظر من جنگل و اورزامار که خیلی سختن واسه شروع.
راستی چیزی از blood magic و نحوه یادگیریش میدونی . منظورم Spec نیست ها . کلا چی هست که ممنوعه شده ؟ من جووان رو هم به خاطر همین لوش دادم . خداییش خطرناکه . اونجا که فرار کرد . ولی رفتم توی اون سیو دیگم Warrior به ایمون گفتم بدنش دست circle . :21:نقل قول:
من اول ردکلیف رو میرم و بعدش خودبه خود میرم برج mage ها و بعدش دیگه انتخابیه . فکر کنم جنگلش اول بعدش sacred ashes و اخر هم ارزامار رو بری بهتره . ارزامار خداییش سخته و طولانی . اصلا واسه اخرین ساخته شده .
من فعلا Mage رو ول کردم و الان دارم با همون دو شمشیریه میرم . نه مثل اینکه هنوز خوبه حتی دارم توی نرمال میرم . خوبه یه کم با mage بازی کردم اسپل ها دستم اومد و حالا میتونم خوب موریگان رو کنترل کنم .
فقط یه چیز بازی اعصابم رو خورد میکنه . چرا بیشتر از 4 تا نمیشه برداشت . کاش فقط موقع مبارزه 4 تا میشدن . این دیالوگهای بینشون خیلی جالبه حیف که من فقط از للیانا و الیستیر و موریگان استفاده میکنم و کمی هم استن .
یه بار موریگان به الیستیر یه چیزی گفت که توی سایت dragon age wikia هم نوشته :
And now we have a dog . and alistair is still the stupidest member of party
:39::39::39::39:
ولی در کل بهترین دیالوگ ها رو همین دوتا و البته وین و oghren راجع به ... دارن .
فکر می کنم blood magic واسه این ممنوعه که هم می تونه ذهن آدما رو کنترل کنه هم قدرتش رو از خون می گیره. برای بدست آوردنش هم که من خودم mage بودم خودم توی fade رفتم که پسره رو نجات بدم به صورت انسانی قانعش کردم به من blood magic رو یاد بده و از اونجا بره.نقل قول:
چی رو بیشتر از 4 تا نمی شه برداشت؟
mage که خیلی قدرت مند تر از warrior کار می کنه یه شمشیر Spellweaver هم که بدی بهش با Staff of the Magister Lord همه رو ناکار می کنه.(البته برای اون عصا اگه از کد تقلب پول استفاده نکنید بد بختید چون 129 تا سکه طلا خرج داره حدودا)
دیالوگ های موریگان و wynne هم خیلی جالبه،البته به پای موریگان و alistair نمی رسه.
راستی تو awakening چطور میشه واسه ساخت دیوار قلعه سنگی که اون یارو می خواد رو پیدا کرد؟