سرعت دانلودش اینه؟ شما خودتون دارید؟! کدوم مرکز هستید؟!نقل قول:
سرویس 128 مخابرات سرعت دانلودش فعلا 130-140 هستش شب و روز هم فرقی نداره همیشه ثابته .البته چون شبانه رایگان نداره سرعتش ثابته اگه شبانه رایگان داشت سرعتش خیلی کمتر از این بود
Printable View
سرعت دانلودش اینه؟ شما خودتون دارید؟! کدوم مرکز هستید؟!نقل قول:
سرویس 128 مخابرات سرعت دانلودش فعلا 130-140 هستش شب و روز هم فرقی نداره همیشه ثابته .البته چون شبانه رایگان نداره سرعتش ثابته اگه شبانه رایگان داشت سرعتش خیلی کمتر از این بود
بله سرعتش همینه. مخابرات ولیعصرنقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز :40:نقل قول:
با شرکت داده نگار تماس گرفتم، گفتن که سرویس نمیدن ، مخابرات سرعتش خیلی خوبه ! ولی مشکلش اینه که شبانه رایگان نداره در ضمن خیلی هم کنترل میشه ! :41:
درود... نظرتون در مورد سرویس های "فن آوا" چیه؟ سرویس PG2-a ، زده سرعت ارسال 128 - 256 Kbps ،سرعت دریافت 128 - 512 Kbps، حجمش هم نا محدوده! و ماهیانه 22900 . میخواستم بدونم سرعت دانلودش چند هست؟ و شب و روز هم فرق میکنه؟ کلآ خوبه یا نه؟
مرسی
سلامنقل قول:
تو یه کلام برات بگم هرکی از سرویس های فن آوا استفاده کرده پشیمون شده حالا خود دانی
همون 128 میشه دیگه؟؟ سرعت دانلودش چه قدر در میاد؟ چون نامحدوده شب و روز با یه سرعت دانلود میکنه یا نه؟نقل قول:
با سلام
اکو 512 شاتل دیشب سرعت چه طور بود من روی 15 بود
برا منم همینطور بود که حوصلشو نداشتم PC رو خاموشش کردمنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
دوست من این سرویسو گرفته و میگه خیلی بش حال میده.تو یک ماه حدود 80 gig دانلود کرده(به نظر من که واسه دانلود خیلی توپ:20:،منم بعد عید این سرویسو می گیرم.سرعت دانلودشم گفت نوسان داره ولی تا 40-50 kb بالا میره.در کل راضی بود
سلام دوستان من برا بعد از عید یه کارت تخفیف می خوام
کسی تو اصفهان هست که بتونه برا من یه کارت بگیره و به من بدهد
ممنون میشم