من روي هيچ آنتي ويروسي تعصب ندارم، ولي شما بهم بگيد چرا آنتي ويروسي كه هميشه آپديته بعد يه مدتي فايلهاي خودش ويروسي ميشن.نقل قول:
غير از اينه كه براي شناسايي ويروسهاي جديد كند عمل مي كنه و تا بياد شناساييشون كنه كار از كار گذشته؟
مثلا يه ويروسي امروز منتشر شده، براي نود يا كاسپر 2 روز بعد آپديت مياد و براي بيتدفندر سه روز و تو اين سه روز ديگه كار از كار گذشته و ميشه نوشداروي بعد از مرگ سهراب.
در ضمن بيتدفندر من، هم آنتي ويروس بود هم اينترنت سكيوريتي و اين مشكلات چند بار برام با بيتدفندر افتاد.
خواهشا روي محصولي اينقدر تعصب نداشته باشيد، اگر من اينجا اشكالي رو بيان مي كنم براي اينه كه كه ديگر دوستان با تجربه من رو به رو نشن، اين يعني چي كه: هرکی با بیت مشکل داره بره خودشو درست کنه """ اگر زشتی توی صورت هست آئینه رو نشکن /// برو عیب رو برطرف کن"""
خود سازندگان نرم افزار هاي آنتي ويروس هم همچين ادعايي ندارن كه نرم افزارشون صد در صد كارشون درسته، توي فوتبال ديده بودم هواداري اينقدر آتيشي باشه و از بازيكن و مربي و مديرعامل تيم محبوبش تندتر و تعصبي تر باشه ولي براي آنتي ويروس نديده بودم كه حالا ديدم.;)
در ضمن شعرش اينه:آینه چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آئینه شکستن خطاست
:46: