ولی اینطوری واسشون قبر نمیاد و نمیشه قبرستان درست کرد.نقل قول:
Printable View
ولی اینطوری واسشون قبر نمیاد و نمیشه قبرستان درست کرد.نقل قول:
تودی جان اونجوری نپوش باشه ما .... شوخینقل قول:
اصلا به چه دردی میخوره؟
میشه باهاش آدم کشت؟
اره میشه کشت
سلام برو بچ چه خبره اينجا من 2 روز نبودما!:18:نقل قول:
اين روش اصلا درست نيست چون از توي شجره ي خانوادگي حذف نميشن و همين طوري زنده نشونشون ميده:27::21:
تاييد ميشه:10:نقل قول:
:27::21:
من که همیشه قبرا رو میفروشم! 120$ سیمی!
آره. منظورم سریع نابود کردنشونه.نقل قول:
دقیقا. اما بعضی موقع ها که من دیگه از یه خونواده خسته میشم همچین کاری میکنم.نقل قول:
بی ذوق. بذار روح بیاد.:19: تازه اگه خیلی پول دوست داری motherlode یا kaching رو بزن.:31:نقل قول:
ميدونيد بايد چه كار كنيد كه قبرتون از طلا بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نميدونيد بگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو بگونقل قول:
راستی یه بار من یه خانواده درست کردم که خیلی وقت باهاشون بازی میکردم. یه بار پیرزنه میخواست بمیره بعد با ازرائیل که میاد دو تا فرشته هم اومدن و کلی هم رقصیدن. در ضمن پیرزنه خیلی دوست و آشنا داشت که با خیلیشونم مچ بود. فکر کنم به خاطر دوستاش بود. نمیدونم. اما بعد از اینکه مرد رنگ قبرش با قبرهای معمولی فرق داشت و قشنگ تر بود. اما طلایی نبود.
اگه یکی بدونه بی زحمت بگه که من دوباره تلاش کنم.:31:
آرههههههههههه بگو:27::27:نقل قول:
=================
بههههههههههههه من برم بگیرمشششششششششششششششششششش شششششششششششششششششششششششش:2 1::21:نقل قول:
اره میشه کشت
خشن میشویمممممممممممممممممممم ممممممم:27::21:
چرا همونه ديگه يه خورده كه چشمان مبارك رو باز ميكردي ميديدي طلايي ميشه بعدشم هيچ ربطي به دوستاشون نداره!:27::21:نقل قول:
اگه گفتيد يه جايزه ميدم!:27::27::27::27::21::21::21::21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]