به همهدوستان پيشنهاد ميكنم كه عوض اينكه اينجا مشكل هاردشونو بگن هاردو وردارن ببرن بهمتخصص نشون بدن چون اينجا هرچقدرم كاربراي حرفهاي اينكاره داشتهباشميم ازراهدور كهنميتونن بگن هارد چشه
Printable View
به همهدوستان پيشنهاد ميكنم كه عوض اينكه اينجا مشكل هاردشونو بگن هاردو وردارن ببرن بهمتخصص نشون بدن چون اينجا هرچقدرم كاربراي حرفهاي اينكاره داشتهباشميم ازراهدور كهنميتونن بگن هارد چشه
خب می خوای در این تاپیک و تخته کنیم؟
آموزش تعمیر بوت سکتور هارد دیسک بزارین
من هاردمو بردم نشون دادم یارو بهم گفت چیپ هادت خرابه اینجام گیرت نمیاد میخواستم بدونم اصلا هست یا نه؟خودش میگفت یه هارد دیگه عین همین(maxtor stm31000340as 1tb )پیدا کنی میشه اطلاعاتو توش برداری!تو رو خدا راهنماییم کنین چیکار کنم
سلام
من یه هارد 1 ترابایت خریدم یه 5 ماهی هست.اینو بهنوان هارد دوم وصل کردم و هارد اول من که 250 هست ویندوز رو داره.
دیشب می خواستم یه هارد دیگه رو پارتیشن بندی کنم با پارتیشن مجیک.کابل هارد 2 رو کشیدم و به هارد دوستم وصل کردم و خلاصه کارا انجام شد.
اما حالا هارد خودم رفته و فقط یه درایو که حالت خام داره نمایش میده.
پارتیشن مجیک هم این ارور رو میده و اصلا باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه Paragon Partition Manager 8.5 Professional هم یه هارد خام نشون میده
چیکار کنم خیلی اطلاعات مهمی توش دارم
کد:http://www.-----.com/images/c65fpd468d6pcupl6jrb.jpg
آقا سلام خدا به شما سلامتی بده انشاء الله خیر ببینی من می خواستم ببینم که بردی که با اون هارد های 500 و یک ترا را تعمیر می کنند دارید یا چطور می تونم تهیه کنم من در زمینه تعمیرات هارد و مادربرد و پاور کمی اطلاعات دارم در خدمت گذارس حاظرم با تشکرکد:www.rhhh.ir
سلام دوستان
من وقتی می خوام ویندوز عوض کنم
توی قسمت installing device تا نصفه میره بعد چراغ هارد شورو میکنه به چشمک زدن
سی دی ویندوز هم مشکلی نداره و عوضش کردم
هارد من مارك DIAMONDMAX 22 Maxtor 320 هست و اول مشكل سيستم 32 را اعلام كرد و ويندوز اورجينال را خواست كه در سي دي رام گذاشتم ولي بالا نيامد والان ديتك ميشه و ظرفيت هارد را 4141 مگابايت نشان ميدهد وروي هارد Maxtor STM3320614AS نوشته ولي موقع ديتكت Maxtor STM3320613AS ميشناخت كه پس از فرمت كردن با ويندوز اين اتفاق افتاد والان ديتك ميشه و ظرفيت هارد را 4141 مگابايت نشان ميدهد و مدل هارد را STM13FQBL نشان ميدهد و بقيه ظرفيت هارد را هم نشان نميدهد كلي هم اطلاعات داشتم كه معلوم نيست چه بلاي سرشون اومده اگه ميشه راهنماي كنيد ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:كمئئئئئئئئئك
با سلام خدمت دوستان عالم و آگاه
من يه هارد اكسترنال ماكستور one touch 160 گيگ دارم كه تا ديشب كار ميكرد و مشكلي هم باهاش نداشتم امروز صبح اونو با يه پورت تازه در جلوي كيس به پي سي وصل كردم كه دتكت نشد و از اون به بعد در پورت هاي پشت كيس و حتي در دو پي سي ديگه كه قبلا باهاشون كار كرده بودم هم شناخته نمي شود . در حال حاضر چراغ آبي رنگ جلوي هارد روشن ميشه و چشمك هم نميزنه ولي توسط هيچ كامپيوتري شناخته نميشود .اطلاعات مهم و كلي عكس از مسافرت هاي خودم توش بود و همچنين كلي كار پايان نامه كه حاصل يه سال دوندگي بود خواهشا از دوستان هر كي ميتونه راهنماي براي بازيابي يا تعمير و تصحيح اون بفرماد . ضمنا پيشاپيش ازتون سپاسگزارم
سلام به همه دوستان گرامی و اساتید عزیز
دوستان من یه دونه هارد اکسترنال one tuch maxtor دارم که از پریشب به صورت ناگهانی شروع کرده به قرقر کردن :41:زمانی که دارم باهاش کار میکنم یعنی هارد داره روی دور بالا میچرخه صدای معمولی هارد دیسک ها رو میده ولی وقتی رو حالت استند بای هستش یعنی با دور پایین میچرخه قرقر .... صدا میکنه :13:امروز جعبه هارد رو باز کردم و خود هارد دیسک رو جدا کردم و با تعجب دیدم که توی جعبه مکستور یه هارد 500 سی گیت معمولی هست:18: من فکر کردم چون هارد به صورت ایستاده هست قر قر میکنه در نتیجه اونو با پورت ساتا داخل کیس به صورت افقی نصب کردم :21:و لی هنوز وقتی رو دور پایین میچرخه قرقر میکنه !!! اساتید گرامی مشکل از کجاست ؟ ممکن هست که این هارد به زودی خراب بشه؟
کمک کنید ممنون میشم:10: