تبریک میگم!نقل قول:
برای من هم چند ماهی هست که 1 مگ شده! خوبیش اینه که شب ها هم همون 1 مگ هستش!:8:
Printable View
تبریک میگم!نقل قول:
برای من هم چند ماهی هست که 1 مگ شده! خوبیش اینه که شب ها هم همون 1 مگ هستش!:8:
سلام یار قدیمی :20:نقل قول:
چطوری افشین جان ؟خوبی ؟:11:
آقا این افت سرعتها رو که انقدر تجربه کردیم پوست هممون مثل کرگدن شده :18:
ولی یه چیزی من رو شدیداً نگران و ناراحت کرده ، و به صورت خیلی شدید فعالیت کاری من رو تحت تأثر قرار داده !
چیزی که من فهمیدم اینه که ازهمون دور و بر 22 بهمن:2: ... جلوی لود شدن تمام فایلهای فلش (swf) از سرورهای خارجی گرفته شده ....:18: آیا حدسم درسته ؟ و مهم تر از اون این که این مشکل موفقتی هست یا نه ؟ رو همه isp ها همینجوریه ؟ مثل بقیه موارد دستور از بالاست ؟
الان 9 روز از 22 بهمن گذشته ولی هنوز این مشکل حل نشده ... اینه که منو نگران میکنه ... من نگرانم که نکنه یه وقت این مشکل رو به صورت دائمی ایجاد کرده باشند !!!!!
به دوستانی که گفتند نمیتونن سایتهای سنجش سرعت رو باز کنند بگم که علت مشکل اونا هم همینه متأسفانه ... چون همه اون سایتها با فلش نوشته شدند و اجازه لود فلش رو ما نداریم تو ایران !!!:2:
یه سوال تخصصی هم داشتم .... چقدر میشه به چیز پی ان اعتماد کرد ؟ یعنی من مثلاً برم یه چیز پی ان با آی پی اختصاصی و قیمت حدود 10 تومن در ماه بگیرم آیا بهش اعتباری هست ؟ میشه روش تو این مشکلات و این قضایای 22 بهمن و ... حساب کرد یا نه اینم مثل بقیه میبندن ؟
چه انتظاری داریما.... نه ؟
اینا وقتی با بانکهایی که مال خودشونه هیمن کار رو میکنند (کارهایی مثل بستن پروتکل https) اونوقت ما انتظار داریم که به فکر ما باشند ؟
راستی ملت گرامی ... تحویل بگرید .... :41:
اینم از نمایندگانی که انتخاب کردید تا برای شما بهترینها رو فراهم کنند و از حقوق مسلمتون دفاع کنند ...
قرار نیست سرعت اینترنت اضافه بشه ... بلکه سرعت ایترانتتون اضافه میشه که هیچ ربطی به اینترنت نداره ... یعنی هیچ سایت خارجی رو نمیشه باهاش باز کرد و جهانی نیست ... بلکه فقط داخلیه ... مثلاً میتونید با سرعت چندمگ بر ثانیه نوحه ، مداحی و ... دانلود کنید و لذت ببرید .
متن کامل تر : [PHP]
http://www.tabnak.com/nbody.php?id=92439[/PHP]
واسه منم اینطوری شده، فایل های فلش رو لود نمیکنه و بلاک شده انگار.نقل قول:
یه سوال داشتم من:
من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.
من 128 دارم سرعت دانلد شبانه بین 5 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:thumbsdow
ولی روزانه تا 60 هم میره ! یعنی ما شبا دایل بزنیم انگار بهتره .
سلام به دوستان
من چند سالی است که از شرکتهای مختلفی اینترنت A DSL گرفته ام ولی می توانم به طور قطع بگویم
دزد تر از شرکت داده پردازیفن آوا ندیده ام
بارها کمتر از حجم خریداری شده به من داده اند که با کلی دعوا و شکایت از آنها به حقم رسیدم
کارمندان این شرکت محترم! با مشتریان مانند سگ برخورد می کنند و هیچگاه حق را به مشتری نمی دهند .آنقدر شما را پاسگاری می کنند تا یا از حق خودتان بگذرید یا با داد و فریاد و شکایت بتوانید حق مسلم خودتان را بگیرید.
در یک کلام اگر برای خودتان احترام قائلید و حاضر نیستید مثل سگ با شما رفتار شود از این شرکت دزد و کلاهبردار فن آوا پرهیز کنید.:28:
سلام
دزد گفتی بس من سرعت 1mb گرفتم تا حالا به 80 نرسیده فقط یه بار به 80 رسید دیگه همش دوروبر 20 30 می گرده کاشکی فقط همین بود همش هم وصل هست اما دتا ردوبدل نمی کنه من که از صبح سر کارم تا 4 بعدشم که میام صفحه گوگل هم باز نمی کنه الان هم به همین صورت و من دارم از یه اینترنت دیگه استفاده می کنم گندترین اینترنتی هست که به عمرم دیدم و بزرگترین اشتباه من کردم که نیومدم تو این سایت تحقیق کنم از ما گفتن بود لااقل شما اشتباه نکنید
هنوزم فایلهای فلش و flv لود نمیشه
واسه من که درست شده.نقل قول:
کســـــــی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟
نقل قول:
من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.
سلام به دوستان عزیز
من به تازگی از شرکت داده پردازی فن آوا اشتراک ADSL 256 گرفتم. ولی یه کمی با تنظیماتش دچار مشکل هستم. وقتی تو مودم، رو حالت Bridge تنظیم میکنم و تو ویندوز یه کانکشن براش درست میکنم که توش یوزرنیم و پسورد رو میدم اتصال برقرار میشه و مشکلی برای استفاده از اینترنت ندارم.
اما من میخوام از طریق PPPoE و دادن یوزرنیم و پسورد داخل تنظیمات مودم اتصالم به اینترنت برقرار بشه. متأسفانه این کار رو هر چی تلاش کردم نتونستم انجامش بدم. همهاش با DNS مشکل پیدا میکنه. ظاهراً در این حالت، Gateway اتوماتیکی که مودم میگیره 1.1.1.1 هست. اما این دروازه یه جورایی مشکل داره و DNS رو نمیده.
کسی از دوستان تنظیم دقیق PPPoE اینترنت ADSL فنآوا رو میتونه به من بگه!
پ.ن: من قبلاً از سپنتا اینترنت داشتم که باهاش این مشکل رو نداشتم.
دوستان از سرعت اینترنتتون راضی هستین......؟؟؟
یکی میتونه تست سرعت سرویس 512 شو اینجا بزاره.....!!
ممنون