به به!! بالاخره چاه کن افتاد تو چاه...:21:
نقد خودمان را شروع می کنیم..
اولین چیزی که در مورد بی بی می گن اینه که بی بی کچله:31:
ایا واقعا بی بی کچله؟ این چیزی است که ما هم نمیدونیم...:27:
مثلا در یکی از کتب قدیم نوشته شده که:
بی بی را پسری گویند کچل ،با شکمی گنده که قطر ان پنج گز است..:18:
از طرف دیگه شاعر با به کار بردن بانو بی بی گل یا بی بی گل خانوم یا... اساس پسر بودن بی بی رو زیر سوال می بره:27::21:
همچنین فردوسی شاعر بزرگ کشورمون در موردش می گه:
بسی رنج بردم در این سال سی
بی بی زنده کردم بدین پی سی
قدیما یه لیست داشت که بعد از ربوده شدنش توسط شخصی که اسمشو نمیاریم بی بی افسرده شد و برای مدتی گوشه ی عزلت برگزید..جزئیات واقعه هنوز در دست بررسی است..!:27:
خوب از ظاهرش که بگذریم بی بی کاربر خوفیه..:20:
به عنوان یکی از خوانندگان پرو پاقرص تاپیکاش باید بگم که موضوع ها خوبه ولی متنا خیلی طولانیه
من با اینکه برای این کار پول می گیرم! :18::31:ولی گاهی حوصله نمی کنم تاپیکاشو بخونم
خودشو مدام واسه ما لوس می کنه که می خوام برم ولی مسئله اینجاست که هیچ وقت بخاری ازش بلند نمیشه:27:
دکترا در توجیه این رفتارش می گن کمبود محبت داره..:21:
یه ویژگی خوب اخلاقی اش اینه که مهربونه و هر کاری از دستش بربیاد برای همه انجام می ده حتی اگه طرفو نشناسه..البته کار خوبی نمی کنه چون کلی وقت خودشو می گیره بعد موقع امتحانا که میشه چم چاره می گیره
فکر کنم بعضی وقتا متنا رو نخونده میذاره اگه وقت بذارید بخونید حتما می تونید یه جا مچشو بگیرید!:27::21:
چاشت روزانه اش سرچ کردنه...در باره ی هر موضوعی که بخواید از شیر مرغ تا جون ادمیزاد براتون مطلب پیدا می کنه..
تقریبا همیشه منبع رو ذکر می کنه..به غیر از وقتایی که این کارو نمی کنه:31:
منظمه...
به اینترنت معتاده..
برای دیگران خیلی وقت میذاره..
متاسفانه فکر می کنه که میتونه روی منو کم کنه ولی معمولا سر کاره :27::21:
در باره ی هر موضوع با ربط و بی ربطی تاپیک می زنه و اظهار نظر می کنه
به نظر میاد که خیلی به مخاطب اهمیت نمیده چون روزی سه چهار تا تاپیک می زنه ولی ظاهرا براش مهم نیست که اصلا کسی میاد بخونه یا نه..شاید هم اعتماد به نفسش خیلی بالاست..
می تونه عنوان ها رو جذاب تر انتخاب کنه..
اسپمر مفید تا حالا دیدید؟ خوب اگه ندیدید بی بی یه نمونه شه:31:
و دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه تا بعد...:11: