هرکاری میکنم بسته انتخاب نمی شه میگه منتظر پیامک فعال سازی باشین ولی هیچی نمیاد!!
راهنمایی کنید
Printable View
هرکاری میکنم بسته انتخاب نمی شه میگه منتظر پیامک فعال سازی باشین ولی هیچی نمیاد!!
راهنمایی کنید
امروز مثل اینکه سیستم خیلی شلوغه یا موردی داره !! من هم امروز تو جاده چند بار فعال کردم ولی چیزی نشد (شمال غرب کشور )نقل قول:
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
- - - Updated - - -
دوستان میخوام سرویس 10 گیگ 1 روزه شبانه رو فعال کنم
روی گوشی کنار انتن اون علامت H مثبت میاد این الان خوبه یا باید علامت دیگه ای بگیره بهتره ؟
با همین علامت تا چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
سوال اخر اینکه میشه تو بازه ساعت 2 تا 6 کل این 10 گیگ رو دانلود کرد ؟ یعنی سرعت به میزانی خواهد بود که همش مصرف بشه ؟
برا منم همینطورنقل قول:
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
- - - Updated - - -
دوستان من هر کدی میزنم هر چی میخواد باشه جوابش این میگه : برای فعالسازی پیشنهاد خود یک sms خالی به 4444 ارسال نمایید. !!!
چرا ؟!
سیستمشون گوزیده اول ستاره 555 مربع رو بزن بعدش بقیه مراحل رو برو
سیستمشون مشکل پیدا کردهنقل قول:
حالا بدبختی اینه که نمی شه پیام خالی فرستاد !!! خخخ
sms خالی رو تو نت سرچ کن بهت میگه چجوری ارسال کنی ( من حال توضیح ندارم :n02:)نقل قول:
همین کد رو که میزنم بازم میگه اس ام اس خالی بده 4444.نقل قول:
به جاش یه نقطه یا ویرگول بزار خالی حساب میکنه.نقل قول:
اس ام اس خالی فرستادم فقط یه جواب براش اومد :
1.بسته ترکییبی ماهیانه 10000 تومان
برای سیم کارت های دیگه که زدم :
یکی 4 گزینه براش اومد.یکی سه گزینه.همش هم مبالغ و چیزهاش متفاوت بود.
فکر کنم طرح های اینترنت رو ترکوندن.
در حالت عادی نمیشه - یا باید یه برنامه جدا ادم بگیره - یا کیبورد گوشیش کیبورد دیفالت اندروید باشه - مثلا در حالت عادی با یه گوشی HTC نمیشه فرستادنقل قول: