احتمالا دانلودتون ساعت 6.30 تموم شده و تا 7 دانلودی نداشتین. و در اون بازه زمانی فقط 10 کیلوبایت رسیو داشتین که اگه مودم روشن باشه که بوده ، عادیه ، و ساعت 7.09 هم دیسکانکت شدیننقل قول:
Printable View
احتمالا دانلودتون ساعت 6.30 تموم شده و تا 7 دانلودی نداشتین. و در اون بازه زمانی فقط 10 کیلوبایت رسیو داشتین که اگه مودم روشن باشه که بوده ، عادیه ، و ساعت 7.09 هم دیسکانکت شدیننقل قول:
خوب این چهارمین اسپمی هست که تو این دو روز اینجا میدم....
یعنی هیچکس نمی دونه چرا دانلود من واسه 7600 دقیقه رایگان حساب شده؟؟؟
لابد کسی نمیدونه دیگه چه سوالیه!:دی
دوستان اگه بخوام از پارس انلاین جمع کنم برم. چند روز طول میکشه پورتمو خالی کنن تا برم سراغ شرکت دیگه؟ میتونم خودم سریعتر از طریق مخابرات ردیفش کنم؟
سلام
یه ماهه از پارس آنلاین اشتراک ندارم(اشتراکم رو قطع کردم)سرعت دانلود سرویسهای 128 و 256 بهتر شده؟(روزانه و شبانه)
آقــا اینقدر جواب من رو ندادین تــا خودم جــواب رو پیــدا کردم ....:دی
ایــن عکس از حجم مصرفی خودم تو زمان 7600 دقیقه .... ()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایــن هم عکس از سرویس یه بنده خدای دیگه:
حــــالا جـــوابی که بــهش رسیــدم:
کســایی که از سال قبــل کـــانکــت بــودن و تـــا حــالا هم دیــسکانکت نــشدن تــرافیکشــون الان داره رایگان محاسبه میـشه ...بدون اینکه حتی 1 کیلوبایت از ترافیکشون کم بشــه !!
درست و غلطش رو دیــگه مطمئن نیــستم!
آقا یه سوال :
من الان 6 ماهه تمدید کردم توی حسابش زده بود که 530400 ریال که از کارت بانک هم همینقدر کم کرد . اما الان می رم توی گزارش مالی جمعش شده ( آبونمان و مالیات و ... ) شده 535500 ریال . و روی همین حساب من الان 5100 ریال بدهکار هستم که قطعاً با تمدید قرارداد بعدی از حسابم کسر میشه !!!
510 تومن چیزی نیستا :31: ولی می خوام بدونم رو چه حسابی اینطوری شده ؟ مالیات دوبله سوبله می گیرن ؟؟؟
کسی میدونه جواب بده :10:
ویرایش :
فکر کنم فهمیدم . اینا مالیات و عوارض رو موقعی که می خوای از کارتت پول برداری یه عددی حساب می کنند در حالی که مقدار واقعی از اون بیشتره و باقی مونده ش رو بدهکار میشید !!!!!!!!
شما که می خواید دزدی کنید خب همون اول همه ش رو بگیرید دیگه !!!!!
فکر کنم پارس آنلاین با این کار داره مالیات و شهرداری و ... رو هم دور می زنه و خودش یه چیزی اضافه میگیره !!!!
مثلاً برای 6 ماهه 2گیگ موقعی که می خوای تمدید کنی مالیت و عوارض شهرداری در مجموع 20400 ریال هستش ولی بعد از تمدید بری توی گزارش مالی 25500 ریال حساب شده و تفاوتش (5100 ریال) به صورت بدهی نشون داده میشه !!!!!!!
دلیلشو نمیدونم چیه اما مطمئنم دلیلش کانکت بودن به مدت یکسال تمام نیست.یعنی تو این 365 روز حتی یه بار هم برق منزلتون قطع نشده که دیسکانکت بشین؟:13:نقل قول:
توضیح آخر (اصلاح شده):
با کمال اطمینان و بدون حتی یک درصد شک و تردید میتونم مدعی بشم که این گزارش مصرف یا اشتباهه (اشتباه توسط پارس آنلاین) و یا اینکه از روی شیطنت دستکاری شده.شما در ساعات غیر رایگان 45 مگابایت آپلود داشتید که محاسبه شده اما در برابر این مقدار آپلود حتی یک کیلوبایت دانلود غیر رایگان هم وجود نداره.سیستم پارس آنلاین آپلود رو هم معادل دانلود حساب میکنه و از ترافیک کم میکنه.پس قاطعانه میگم یه جای کار میلنگه.:13::13::13:
مطمـئن باشید هیـچ چیزش دستکاری نشده ... مگه دیوونم از پارسی که 2 ماهه ازش یه شب دانلود درست و حسابی نداشتم حمایت کنم؟ :) این 4 گیگ رو هم که میبینید .. به خاطر ترافیکی ـه که 3 تا پی سی تو خونه هست و وبگردی می کنن ! :) من خیلی وقته شبا دیگه دانلود ندارم ...! به جز دیشب البته !نقل قول:
اینم عکسش:
من خودمم موندم چجوی آپلودم کنتور انداخته ولی دانلود نه.... لـــازم بـه ذکــره تـو ایــن چــند روزه حتی 1 کیـلوبایــت هم از تــرافیــکم کــم نشده بود ... و بـعد مدت ها دیروز ترافیکم شروع کرد به کنتور انداختن ...!:)
حالا گزارش مصرف من اشتباه...در مورد گزارش مصرف دوستم که عکسش رو گذاشتم چی میگین؟!!!
برا شما 481 مگ ترافیک ارسالی زده با 4 گیگ دانلود ولی برا دوستتون 398 مگ آپلود با 6 گیگ دانلود.:18:نقل قول:
خب واضحه که یکی از این دو تا گزارشا ایراد دارن.
پارس آنلاین به ندرت اشتباهی مرتکب میشه که به ضرر خودش و به نفع کاربراش باشه اما اگه اینطور شده که خب نوش جونت حالشو ببر و پیگیرش نشو چون ممکنه ازت کم کنن.:27:
خب قربونت ... دیگه چرا میگی دستکاری کردی !!نقل قول:
به نظر من ایــن سیستم پارس یــه باگــ گنــده داره که اگه بهش پی ببریم ... :46:
+
بیـخیـال اصلا ...خودم میگردم ببینم سوراخش کجاس ! :31: