ip من با 188 شروع میشه. ولی فیس ب و ک باز نیست.نقل قول:
Printable View
ip من با 188 شروع میشه. ولی فیس ب و ک باز نیست.نقل قول:
بیشتر اوقات بازهنقل قول:
من هم روی 188 هستم ولی الان هم برای من باز نیست
ویکی پدیا هم مشکل داره :n35:
به ایپی مربوط نیست به سیستم خودشون ربط دارهنقل قول:
بعضی وقتا با همه ایپی ها برای من بازه ولی بعضی وقتا با هیچ ایپی باز نیست
برای من تا حالا فقط روی188 و 89.36 باز بوده خیر این مشکل به سیستم های اونها مربوط نیستنقل قول:
اینترنت رو زیرساخت روش فیلتر میندازه ابن حالا نمیدونم اسمشو چی بذارم نقص یا ... روی های وب و مخابرات سرویس یوت یوب هم هست
والا به من گفتن اگر بخوای 16000 تومن رو ندی باید بیایی شرکت برای امضای قرارداد منم دیدم حوصله ندارم تا اونجا برم ولی برای این قضیه بعد از نصب سرویسم فرم شکایت رو پر میکنم صبر میکنم تا نماینده نصبشون با فاکتور بیاد ... پولش مهم نیست فقط این مهمه که اجبار کردن برای نصب و راه اندازی در صورتی که بعد از 10 سال استفاده از سرویس اینترنت adsl تقریبا کانفینگ تمام مودم ها رو بلدمنقل قول:
هر چی هم بهشون گفتم به خرجشون نرفت گفت باید بیایی اینجا قرارداد رو امضا کنی و مورد دیگه اینکه من از خود صبا نت گرفتم سرویس رو نه از نماینده هاشون
تا ظهر خطم رانژه شد تقریبا از زمان واریز وجه تا زمان رانژه 3 روز طول کشید شانسی امروز صبح پارس انلاین رو تخلیه کردن و تا ظهر خطم رانژه شد خیلی جالب بود زنگ زدم به صبا بهم یوزر پس ندادن رفتم از پنل کاربری بازیابی رمز عبور زدم برام اس ام اس شد سرعتش خوبه در حد پارس نیست ولی پایداری بیشتر از پارس هستش و سرعت با سرعتی که توی مودم کانفینگ شده تقریبا برابره ولی مقدار نویز توی تنظیمات مودم کمتره برای این میگم پایداری بهتره و الا پارس با وجود اینکه من خطم تا 16 مگ باز بود قطع نمیشدsnr توی پارس روی 5 یا 6 بود ولی الان روی 12 در کل خوبه فعلا که بد نیست ولی یکمی توی اتصال به سرور سایت های داخلی کند تر از پارسه بعید میدونم این تاخیر محسوس باشه من خیلی ریزبین هستم توی این قضیه ... پس نتیجه پینگ پارس بهتر از صبا هستش پینگم قبلا بالاتر از 30 نبود ولی الان توی تست روی 70 بود زیاد تاثیری نداره همین که دانلود شبانه داره حله
برادر این شرایط صبا واسه اوایل همه هست من 12 مگ داشتم خریده بودم پینگ دو رقمی بود همیشه از خارج اصن ی وضعی بودنقل قول:
البته همه مراکز ها مثل هم نیستن ولی شرکت یکین شبانه زیاد بترکونی زیاد میترکوننت :n07:
اگه سرویس 12 مگ داری تست از ایران چقد سرعت داری برای من 800 تا میشه
بعد از تماس تلفنی با 1524 و طی شدن یه هفته وقطعی کمتر از 12 ساعت امروز پینگ و سرعت اپلودم بهتر شد
امیدوارم که دیگه حالت قبل برنگرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال برای من شده با ip های 94 و 89 هم باز بوده ولی چند روز کلا با هیچ ip باز نبوده !نقل قول:
برای من تا حالا فقط روی188 و 89.36 باز بوده خیر این مشکل به سیستم های اونها مربوط نیست
اینترنت رو زیرساخت روش فیلتر میندازه ابن حالا نمیدونم اسمشو چی بذارم نقص یا ... روی های وب و مخابرات سرویس یوت یوب هم هست
اونی که زیاد میترکونه شاتل هست - اگه نه این شرکت دیگه 120 کیلو رو هر شب میدهنقل قول:
ولی شرکت یکین شبانه زیاد بترکونی زیاد میترکوننت
حجم های رزرو صبانت چطوریه؟ سرویس من سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي..هست. الان 13 روز مونده و حجمم تموم شده.. اگر اون 15 گیگ حج رزور رو اعمال کنم باید در این 13 روز مصرف کنم؟ با زمانش رست میشه و یک ماه میشه؟
حجم های رزرو صبانت چطوریه؟ سرویس من سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي..هست. الان 13 روز مونده و حجمم تموم شده.. اگر اون 15 گیگ حج رزور رو اعمال کنم باید در این 13 روز مصرف کنم؟ با زمانش رست میشه و یک ماه میشه؟؟