سلام من از سرور شاهین شهر اصفهان استفاده می کنم دیشب امتحان کردم اینجا از ساعت یک شب تا ساعت 6 صبح میشه از سرویس رایگان استفاده کرد پس نتیجیه می گیرم که همجا از ساعت 12.30تا ساعت 6.55 نیست.
Printable View
سلام من از سرور شاهین شهر اصفهان استفاده می کنم دیشب امتحان کردم اینجا از ساعت یک شب تا ساعت 6 صبح میشه از سرویس رایگان استفاده کرد پس نتیجیه می گیرم که همجا از ساعت 12.30تا ساعت 6.55 نیست.
یه سوراخ کوچیک داره پشت مودم بکن توش و مودم روروشن کن و نگه دار.بعد مودم ریست میشه.نقل قول:
با مرورگر ای پی پشت مودم رو وارد کن و یوزر و پس رو بده و توی حالت bridge بزارش .
بعد از ویندوز یه کانکشن pppoe بساز .
اون 339 مگ که از حسابتون کم شده ماله مصرف قبل از 12:15 بوده، از 12:35 تا 6:54 مجانی بوده و 1451مگ دانلود کردید و هیچی از حجمتون کم نشده:46:نقل قول:
نکته ای که گفتین میتونه درست باشه ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی به نظرم مهمتر از اون، نویز خطتون هستش ، snr و line attributes خطتون چقدره؟نقل قول:
نویز باعث میشه پکت packet هایی که یه شما میرسه ، سالم نرسه. پس کامپیوتر شما یه پکت دیگه میفرسته که آقا من اون پکت رو درست دریافت نگرفتم ، یه بار دیگه بفرست . اون هم یه بار دیگه میفرسته . همین باعث میشه که اون دو مقدار با هم برابر نباشن .
این کاری که شما دارین میکنین ، به نظرم هیچ تاثیری نباید داشته باشه، چون مشکل اصلی نویز هستش نه تعداد کانکشن ها و نحوه گرفتن فایل ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ولی ایدتون خلاقانه بود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حرف شما هم کاملاً درسته ولی تجربۀ من نشون داده تعداد کانکشن بالا باعث میشه اون پکتهایی که شما فرمودید مقدار بیشتری هدر برن
این دانلود ظاهری دیشب منه که با روشی که قبلاً گفتم انجام دادم و دانلود واقعیم فقط 300 مگ ازش کمتره
در حالیکه قبلاً با استفاده از 16 کانکشن و تعداد فایل کمتر این اختلاف به 1 گیگ می رسید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:cool:
اینجا کامل برای چندین مودم و چند سیستم عامل کلیه مراتب تنظیمات PPOE و Bridge شرح داده شده:نقل قول:
اینکه میزان دانلود شما با اون چیزی که گزارش مصرف بهتون نشون میده تفاوت داره مشکل از سیستم پارس آنلاینه و فکر نکنم به تعداد کانکشن و اینا بستگی داشته باشه
چون من قبلا که شاتل بودم همینطور که الان دانلود میکنم اون موقع هم همینطور دانلود میکردم و میزان اختلاف چیزی که دانلود کرده بودم با گزارش شاتل نهایت 50 مگ بود
ولی تو پارس خیلی بیشتره مثلا من دیشب 3.4 گیگ دانلود کردم ولی واسم 3.9 زده !!!
کلا پارس خیلی بیشتر از حجمی که مصرف میکنی از حسابت کم میکنه
خیالت راحت باشه.خوب و عالی عمل کردی و 381 دقیقه هرچی دانلود کردی رایگان حساب شده.:27:نقل قول:
به به، چه دانلودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس شما چیه ؟
2 تا نکته که باید بگم
اول اینکه : ساعت 6 تا 7 هم کاملا رایگانه ، من اینهمه گفتم ولی کسی گوش نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گفتند که اگه بعد 6 دیسکانکت شی و کانکت شی رایگان حساب نمیشه ، ولی تو حساب شما هم 6.56 دو دقیقه وصل شدین و رایگان حساب شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نکته دوم :
حرف شما کاملا تایید میشه، تعداد کانکشن ها اگه خیلی زیاد باشه ، حجم اضافی به دردنخوری دانلود میشه، ولی فرق بین دانلود با 1 کانکشن و 16 کانکشن خیلی هم زیاد نیست.
اینم چند تا عکس که یک فایل رو با یک کانکشن و 16 کانکشن و 130 کانکشن گرفتم
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرق 1 کانکشن با 16 کانکشن ، اونقدرا هم زیاد نیست ولی میتونه تو دانلود شبانه بیشتر باشه
1) IDM با 1 کانکشن
2) IDM با 16 کانکشن
3) getbot با 130 کانکشن
و زمان دانلود یک فایل و سرعت دانلود هم خیلی مهم هستن که باید یه فکر اساسی تری کرد چون یه صف 20 تایی واسه دانلود راه حل خوبی نیس.
پس چرا تو عکس پایین در حالی که 9 دقیقه از ساعت 7 گذشته بود ولی چیزی ازم کم نکردن؟نقل قول:
کسی میتونه یه توضیحی بده لطفا؟
.
.