نخیر همچین چیزی نیست. لااقل برای من که حساب نمیکنه. این همه مدت من دارم استفاده میکنم.نقل قول:
Printable View
نخیر همچین چیزی نیست. لااقل برای من که حساب نمیکنه. این همه مدت من دارم استفاده میکنم.نقل قول:
کسی سایتی برا دانلود فیلم که سرورش هم داخل ایران باشه سراغ داره؟
سایت های فیلم که معمولا همه فیلتر میشن و غیر مجازن! بعد بیان تو ایران فیلم ها شون رو بزارن؟؟؟ من که تا حال همچین سایتی ندیدم :n09:نقل قول:
همه جا چه وایمکس چه adsl از کاهش سرعت سرورهای خارجی میگند اما چرا من تفاوتی نمیبینم همیشه سرعتم یچیز بوده الانم همونطوره ؟ چرا؟نقل قول:
اهواز 1 مگ نوروزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم یه لحظه مودمت سکته زده:n02:
والله من یه سایت دارم ولی نمیدونم کجای دنیاست !نقل قول:
سرعتش هم کم نمیشه .
میخواید پخ کنم ؟
سلام دوستان کسی هست از اهواز که مشکل افت سرعت داشته باشه ؟(من باهنر کوی شهید رجائی هستم)من الان 2 هفته است مشکل دارم شبا که اصلا نمیشه دانلود کرد هفته قبل هم 5 روز کلا قطع بود بزور پیج ها باز میشن میخوام بزارم یچیزی هم برای دانلود سرعت دانلودم10 kbبعدش هم همش ریکوستم هی قطع وصل میشه زنگ هم میزنم پشتیبانی هی میگه این اختلالات ماله اهواز دارن کابلا عوض میکنن بعد من یه مودم دیگه دارم تو خونه همچین مشکلی نداره :n28:15 روز دانلود نکردم هی قطع میشه پیج هم باز نمیشه که در حد لاک پشت!ازtestspeedهم نمیشه تست گرفت پینگش هم که نگو همش ریکوست ریکوست هم نباشه از 400 تا 3000 همینجوری تغییر میکنه کلی از سریالا عقب افتادم:n23:
اینو تازه گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی شما خواب تشریف داشتید؟:n06:نقل قول:
شوخی کردم . حالا که دیر اومدی لطف کن چند صفحه اخیر رو بخون.
توی روز چه فایده ای داره. مبین نت می خواد حرص مون رو دربیارهنقل قول:
به غیر ازساعت 2 تا 8، اگه سرعت من 10 مگ هم بشه هیچ فایده ای نداره. :n02: