نقل قول:خیلی دزد تشریف دارند.نقل قول:
اینطوری باشه منم دیگه تمدید نمیکنم.و از اونجایی که از شرکت دیگه ایی به جز مخابرات هم نمی تونم سرویس بگیرم(چون میکند خط شما روی کافو نوری هست)
تصمیم گرفتم همون سرویس 4g ایرانسل رو بگیرم.خیلی ارزون تر در میاد
Printable View
نقل قول:خیلی دزد تشریف دارند.نقل قول:
اینطوری باشه منم دیگه تمدید نمیکنم.و از اونجایی که از شرکت دیگه ایی به جز مخابرات هم نمی تونم سرویس بگیرم(چون میکند خط شما روی کافو نوری هست)
تصمیم گرفتم همون سرویس 4g ایرانسل رو بگیرم.خیلی ارزون تر در میاد
خداییش چه وعضشه نصف سایتا فیــلتر شدن |: فقط مخابرات اونم ، شرکتای دیگه اوکیه
از کجا مطمئنی شرکت های دیگه مشکلی ندارن ؟نقل قول:
بر خلاف اسمش؛ فیلترینگ کلی روش هست، نه بیشتر،نقل قول:
مثلا مدیای تالگرام توی شاتل برای من بدون فیل تر ش کن لود نمیشه، ولی توی مخابرات مشکلی ندارم.
بچه ها من به یک مشکل بزرگ و عجیب خوردم:
بعضی سایتها برام کامل لود میشه ولی بعضی سایتها یا ارورر میده یا ناقص لود میشه ، ربطی هم به سرور داخل و خارج نداره ، مثلا گوگل و جیمیل درست لود میشه ولی اپدیت از سرور مایکروسافت نصف شب داشت با سرعت کامل میرفت یکباره ارور داد.یا مثلا سایت سافت 98 که دامنه و سرورهاش در ایران هست ناقص لود میشه ولی یک سایت دیگه کامل لود میشه.
حالا مشکل فقط با مرورگر نیست ، من با idm سه تا فیلم از 4upld یا همون اکسپرس لیچ سابق دانلود کردم دیدم هر سه تا فیلم وسطهاش مشکل داره.(4upld هم با مرورگر نصفه لود میشه)
یعنی کل ترافیک اینترنتم با این سایتها مشکل داره.سه بار هم دیشب و الان زنگ زدم بعد از کلی راهنمایی و ست کردن dns میگن مشکل از شبکه هست.به نظرتون مشکل از طرف سیستم و مودم من هست یا اونهاست؟
بچه ها من به یک مشکل بزرگ و عجیب خوردم:
بعضی سایتها برام کامل لود میشه ولی بعضی سایتها یا ارورر میده یا ناقص لود میشه ، ربطی هم به سرور داخل و خارج نداره ، مثلا گوگل و جیمیل درست لود میشه ولی اپدیت از سرور مایکروسافت نصف شب داشت با سرعت کامل میرفت یکباره ارور داد.یا مثلا سایت سافت 98 که دامنه و سرورهاش در ایران هست ناقص لود میشه ولی یک سایت دیگه کامل لود میشه.
حالا مشکل فقط با مرورگر نیست ، من با idm سه تا فیلم از 4upld یا همون اکسپرس لیچ سابق دانلود کردم دیدم هر سه تا فیلم وسطهاش مشکل داره.(4upld هم با مرورگر نصفه لود میشه)
یعنی کل ترافیک اینترنتم با این سایتها مشکل داره.سه بار هم دیشب و الان زنگ زدم بعد از کلی راهنمایی و ست کردن dns میگن مشکل از شبکه هست.به نظرتون مشکل از طرف سیستم و مودم من هست یا اونهاست؟
اگه خودشون گفتن مشکل از شبکه اس مطمئن باش از طرف شما نیست.نقل قول:
اخه اول تماس میگن قیلترشکن وصله ال هست بل هست بعد اخرش گفتن مشکل از شبکه هست ، تماس اخری که داشتم طرف یک جوری داشت پوزخند میزند انگار داشت از سرش باز میکرد.نقل قول:
مخابراته دیگه.نقل قول:
زیادم مشکلت عجیب و بزرگ نیست . من خودم مخابرات اصفهان هستم و بارها این داستان واسم پیش اومده و میاد و خواهد آمد . :n02:نقل قول: