اره فکر کنم برداشتنش دیگهنقل قول:
Printable View
اره فکر کنم برداشتنش دیگهنقل قول:
صفحه جشنواره خیلی وقت است که غیر فعال است ولی سرویسهای جشنواره در صفحه سرویسها وجود دارند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتر است از سایر نمایندگان هم بپرسید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فکر کنم اخرین نفری که سرویس چشنواره صبانت گرفت من بودم به زور تونستم این سرویس رو امروز بگیرم و بهم گفتن امروز غیرفعال شده منم با کلی ترفند تونستم سرویس 60 گیگ 12 ماهه رو بگیرم البته برام 16000 تومن بیشتر اب خورد که حوصله چونه زدن نداشتم 16000 تومن به زور مجبورم کردن هزینه نصب و راه اندازی بدم +5 تومن هزینه رانژه خطم در کل گرفتم دیگه ببنیم صبا چه گلی به سرمون میزنه پارس کیفت خیلی خیلی عالی داشت ولی خوب یکمی سر دانلود کردن اذیت میشدم 10 گیگ حجمم به خاطر دانلود شبانه میرفت
مجموعا 87 تومن برای من اب خورد
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟
این سرویس همچنان در صفحه سرویسهای صبانت وجود دارد، احتمالا نماینده شما غیر فعال شدن سرویس را برای این گفته که شما سراغ نماینده دیگری نروید و بتواند 16000 پول اضافی از شما بگیرد. اگر حوصله داشتید میتوانید از آن نمایندگی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید تا پولتان را برگردانند.نقل قول:
کلیه سرویس های 12 مگ جشنواره از دسترس خارج شدند مگر انکه لینک هر کدام را قبلا ذخیره کرده باشید.
بنده واقعا نمیدونم چطور بهتر میشه مشتری رو گول زد دیگه. در سایت اعلام شده اگر حجم خریداری شده بالاتر از 30 گیگ باشد هر گیگ 1500 تومان محاسبه می شود. بعد در ورود مشترکین اعلام شده که بسته 30 گیگ 60 هزار تومان!
در سایت اصلی هم فقط به ذکر کلمه پلکانی بسنده شده.. حداقل مثالی نمونه ای.. چرا کاربر رو اذیت میکنید.
امروز که مودم ایپی جدید گرفت رنجش 5.75 بود ! تا حالا همچین ایپی از صبانت ندیده بودم
از شرکت صبانت به سامانه 195 شکایت کردم.نقل قول:
با لینک که سرویس را نمیشود خرید، فقط شماره تلفنتان را به یک نمایندگی می دهند که با شما تماس بگیرد و بعد از پرداخت پول سرویس را ثبت کند که اگر سرویس را کلا برداشته باشند نماینده کاری نمیتواند بکند.نقل قول:
در مورد حجم هم فقط گیگهای 31 به بعد را از 1500 تومان حساب میکنند و30 گیگ اول را به صورت پلکانی با نرخهای بالاتر حساب میکنند.
تنها 60 گیگ سرویسش حذف شده همینطور سرویس های بالاتر از 4 مگ هم حذف شدهنقل قول:
خیلی وقت هست این رنج ایپی هست بهترین ایپی ایپی هست که با 188 و 89 شروع میشنهنقل قول:
رو اینا فیس ب وک بازن