سلام چرا بازی Luxor Quest for the Afterlife 2008 تو ویندوز 7 کنده؟؟ولی تو xp خوبه من نمی خوام ویندوز xp بریزم ولی دوست دارم اونم بازی کنم
Printable View
سلام چرا بازی Luxor Quest for the Afterlife 2008 تو ویندوز 7 کنده؟؟ولی تو xp خوبه من نمی خوام ویندوز xp بریزم ولی دوست دارم اونم بازی کنم
اگه منظورت اینه که نرم افزار social club رو نصب نکردی باید بگم تا اون رو نصب نکنی نمتونی باز رو انجام بدی!!نقل قول:
کرک رو هم می تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی...
کلا این نرم افزا با کارتهای sound یه کم مشکل داره ولی توی تنظیماتش یه جای برای دستکاری audio هست شاید بتونی از اونجا یه کاریش بکنی!!نقل قول:
این مشکل میتونه به خاطر کمیود رم سیستم هم باشه چون ذاتا seven رم خیلی بیشتری نسبت به xp میخواد!!نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه بازی واقعا برای 2008 هست بهتره توی همون xp نصبش کنی چون احتمالا با اون سازگارتره!
خسته نباشید
دوستان من بازی گرشاسپ یک رو چند بار نصب کردم.بازی اجرا میشه ولی یه مشکلی داره
اونم اینه که : وقتی وارد بازی میشم آغاز بازی رو میزنم نوع بازی رو (آسان - معمولی - سخت) انتخاب میکنم ولی تو مرحله بعدی که تصویر سیاه میشه و اون گرزه میچرخه بازی اجرا نمیشه
اون تصویر سیاهه هست گرزه هم تکون میخوره اما به محیط بازی نمیره
اینم بگم که همه ی نرم افزارهایی رو که احتیاج داشته نصب کردم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوستان چچوری میتونم direct3d11 رو دانلود و نصب کنم ؟!
منظورم directX نیستا ، direct3D میخوام ... البته نمیدونم چه فرقی دارن :31:
سلام
من بازیWorld of Warcraft Cataclysm رو از اینجا دانلود کردم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام بازی کنم اول ه 13 گیگ آپدیت داره!! پچی چیزی پیدا میشه که این مشکل رو حل کنه؟
سپاس
نقل قول:
من یه مشکل مهم دارم بازی splinter cell conviction رو نصب میکنم اما موقع اجرا تصویر زیر میاد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام موقع اجرای بازی london 2012 این پیغام میاد. چی کار کنم؟
the procedure entry point UnregisterPowerSettingNotification could not be located in the dynamic link library USER32.dll
چرا هیچ کدوم از ترینرهایی که تو نت هست واسه بازی مافیا 2 کار نمی کنه؟
سلام دوستان
در اجرای سیو بازی gta Iv episodes LIBERTY CITY مشکل دارم
وقتی سیو رو میزارم و بازی رو اجرا میکنم و تو قسمت لود میرم که سیو رو اجرا کنم ارور load fiel : please check your hard disck
یه همچین چیزی میده
ممنون مییشم راهکار درست کردنشو بگید