دوستان چند روز پیش تولدم بود بهم فشفه تولد نداد زنگ زدم گفتم چرا ندادید گفت چون تو زمستان پارسال به همه این فشفه را دادیم و الان ازشون کم میکنیم :(
Printable View
دوستان چند روز پیش تولدم بود بهم فشفه تولد نداد زنگ زدم گفتم چرا ندادید گفت چون تو زمستان پارسال به همه این فشفه را دادیم و الان ازشون کم میکنیم :(
شما کلا تا الان چقدر از های وب خرید داشتید ؟در بخش گزارش سرویس و پرداخت و سربرگ پرداخت های شما میزنه. ممنونم چک کنید و بعد فهمیده میشه به تعداد هست یا هزینه ای که میکنیم.نقل قول:
4 میلیون و 300.من از 92 بودم و قبل از ستاره دهی بود.از اول هم 7 ستاره بودم.ینی تقریبا نصف این مبلغ بوده احتمالن.چند تا نظر قبل رو بخون یکی از بچه ها با های وب زنگ زده و تایید کردن این مسله رو .ولی 6 یا 7 ستاره شدن باید سخت تر باشه.نقل قول:
الکی گفته.باید یه روزه صد گیگ رو بهت بدن.برای من تابستون تولدم بود داده بودن پیگیر شو و نمی دونم خواستی شکایت هم بکن .البته اگه امکان پذیر باشه!نقل قول:
منم نزدیک 2 تومن
الان 7 ستاره هستم
نقل قول:
بعد سه ماه؟
7 ماه !نقل قول:
5 فروردین گرفتم .
نقل قول:
سه ستاره ب بعد صبر ایوب می خوادانگاری!!!
من الان 2 ساله روی 5 ستاره موندم و هر دفعه هم سرویس یکساله هست دو سال میخرم و میخوام یک سرویس 360 گیگ هم برای سال بعدم الان بخرم شاید فرجی شد و یک ستاره بعد دو سال بگیریم.نقل قول: