سلامنقل قول:
والا من از طریق این سایت بصورت آنلاین برای بار اول تمدید کردم... خوزستان هم هستم.دیگه نمیدونم این الان آشنای اول هست یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
والا من از طریق این سایت بصورت آنلاین برای بار اول تمدید کردم... خوزستان هم هستم.دیگه نمیدونم این الان آشنای اول هست یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشون مخابراتن ولی پشتیبانیشون فرق میکنه ضحی کیش پشتیبانیش بهتر از بقیست مثلا دیروز با موبایل هر چی زنگ میزدم اوآسیس و اکسین گوشی رو بلند نمیکردن ولی ضحی سریع گوشی رو بلند کردنقل قول:
2مگ اگر رو همون 2048 بسته بشه 230کیلوبایت و اگر رو 2300به بالا بسته بشه 250کیلوبایت میده شب و روز هم سرعت ثابته
دوستانی که 10مگ 1ماهه دارید لطفا اسم دقیق سرویس در پارتاک رو بهم بگید یا یک عکس از صفحه اول پارتاک بزارید
ممنون:n16:
چطور از یوزر قبلیت استفاده کردی!نقل قول:
ibs که اجازه نمیده
خیلی خوبه که!!!!!!نقل قول:
ساعت شبانه از کی شروع میشه؟
سرعت 5 و 10 مگ چجوری هستن؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره بعضی از مراکز سرعت شبانشون روی یک سرویس پایینتره(فعلا اینجوره بعدا اسمی میشه) بعضی از مراکز اسمیهنقل قول:
شبانه اوآسیس از 2تا7 و بقیه شرکتا از 2تا6
یعنی قراره مثلا 2 مگ بگیرم در بدترین شرایط سرعت 1 مگ هست و در آینده سرعتم 2 مگ میشه؟ (در حالت شبانه)نقل قول:
درسته البته الان بیشتر مراکز وارد سامانه جدید شدن و سرعتشون شبانه روز اسمیه فقط بعضی از مراکز هنوز منتقل نشدننقل قول:
هزینه راه اندازیش چه قدره؟نقل قول:
همون 10 تومنه؟؟؟؟
فرقی تو سرعت بین اپراتور های مخابرات داره؟
و اینکه چرا یه اپراتور 2 تا 6 هست و یکی دیگه 2 تا 7
اینجوری که همه میرن سمت 2 تا 7؟
10500تومننقل قول:
نه فرقی ندارن از نظر سرعت همه یکین
اول ضحی کیش اپراتور اول بود و دانلود شبانش از 2تا7 بود بعدش شبانه چند ماه حذف شد وقتی دوباره شبانه برگشت ماناماد اپراتور اول شد الان سروش از ماناماد داره شبانه براش از 2تا هفته
ماناماد الان یه خوبی داره که شبانش از 2تاهفته ضحی کیش هم خوبیش اینه که پشتیبانیش بهتره یعنی بین 1ساعت شبانه بیشتر یا پشتیبانی بهتر باید یکی رو انتخاب کنید