داداش اونقدرا تایم اوت نداره هانقل قول:
فقط شاید بعضی زمان های خاص یه کم داشته باشه
شرکت های دیگه هم که من بودم بدتر بودن
تست الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
داداش اونقدرا تایم اوت نداره هانقل قول:
فقط شاید بعضی زمان های خاص یه کم داشته باشه
شرکت های دیگه هم که من بودم بدتر بودن
تست الان :
خیلی اوضاع صبانت گنده و آشغاله
یک هفته است کلا تایم اوته
ساعت یک به بعد تازه عین آدم میشه
نمی تونی یک دقیقه روش حساب کنی
دقیقا برای منم مدتیه همینطوری شده. البته بعد از قطعی نصف روزه دو روز پیش باز یک مقدار به روال عادی برگشتهنقل قول:
فکر کنم بخاطر کاربرهای زیادی که گرفتن هست، زیرساختش رو ندارن
دقیقا این مشکل سراسری هست
از داخل چه از خارج پینگ تایم اوت همه دارن شرکت ورشکسته ای شده
دوستان کسی توی منطقه آزادگان اینترنت داره از این شرکت؟(پیش شماره 8874)من میخوام برای دفترمون بگیرم اما موندم چی بگیرم.از ساعت 9 تا 6 عصر هستیم پس دانلود رایگانو اینا ندارم.دانلود هم نداریم و فقط عدم قطع شدن برامون مهمه.ماهی 8-12 گیگ فکر میکنم حجم مصرف میکنیم
این عکس مربوط به دانلود شبانه هست..چرا حجم آپلود رو جزو مصرف حساب کرده؟؟
باید 24 ساعت بگذره تا تو این جدول درست نشون بده - نگران نباش من الان چند ماهه چک میکنم تقریبا میشه گفت باگ نداره سیستمشوننقل قول:
سلام دوستان این طرح صبحانت خوبه یا جشنواره 60 گیگ؟
قضیه دانلود شبانه چطوریه ؟ مثل پارس 1/3 حساب میکنه؟ یا چیز دیگه ؟ توی سایت زده دو برابر حجم خریداری شده دانلود شبانه میده ولی توی جشنواره صبحانت نوشته 4-10 رایگان توی جشنواره 60 گیگ زده 0-4 رایگان حالا رایگانه یا قضیه همون دو برابر حجم خریداری شده است ؟ حتی اگر سیاست دو برابر حجم خریداری شده باشه بازم از پارس انلاین به صرفه تره
پارس هزینه اش داره داغون میکنه ماهی 30 تومن میدم اخرشم به هیچ دردی نمیخوره کلا باید ادم بااسترس دانلود کنه
اگر مصرف روزانه شما ماهانه کمتر از 5 گیگ است، سرویس 60 گیگ برایتان بهتر است اما اگر مصرفتان خیلی بیشتر است, سرویس صبحانت برای شما مناسبتر است که هر ماه 1 گیگ حجم و 6 بسته ترافیک 15 گیگ یک ماهه دارد که بعد از تمام شدن بسته ها باید حجم اضافه بخرید یا اگر 2 خط تلفن دارید میتوانید برای هر دو خط این سرویس را بگیرید و 6 ماه از یک خط و 6 ماه از خط دیگر استفاده کنید.نقل قول:
هر دو سرویس از ساعت 4 تا 10 صبح رایگان هستند و سرعتشان 12 مگابیت است ولی اگر حجم مصرف شده کل ساعات رایگان از 2.33 برابر حجم کل استفاده شده در ساعات غیر رایگان بیشتر شود سرعت به 1 مگابیت کاهش می یابد که در این حالت هم میشود هر روز 2.5 گیگ دانلود رایگان داشت.
دوستان سلام، لینک جشنواره در سایت صبانت غیرفعال شده، من با نمایندگی قم تماس گرفتم گفت ارائه نمیشه دیگه.
حقیقت داره؟
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk