ای بابا :دینقل قول:
این هم یه توضیح بدید و بگید چرا من 7600 دقیقه کانکت بودم ولی حجمم مصرف نشده؟! :31:بـگید شاید یـه راهی پیدا باشه ترافیک رایگان بشه!:31::31:
Printable View
ای بابا :دینقل قول:
این هم یه توضیح بدید و بگید چرا من 7600 دقیقه کانکت بودم ولی حجمم مصرف نشده؟! :31:بـگید شاید یـه راهی پیدا باشه ترافیک رایگان بشه!:31::31:
نقل قول:خب اینکه واضحه دوستاننقل قول:
شما باید حداکثر سرعتی که دارید رو تقسیم بر سرعت دانلود یک فایل تنها بکنید و تعداد فایلهای دانلودی همزمانتون رو حداقل به اون تعداد انتخاب کنید
به عنوان مثال برای شما اگر فرضاً در بهترین بهترین شرایط سرعت دانلود 200 کیوبایت بر ثانیه باشه با توجه به سرعت 10 کیلوبایتی دانلود هر فایل، شما باید حداقل 20 فایل همزمان برای دانلود قرار بدید
در صورتی که این تعداد برای شما زیاد باشه میتونید از حداقل 10 فایل همزمان با هر کدوم 2 کانکشن و یا 5 فایل همزمان هر کدوم با 4 کانکشن استفاده کنید
منظور من اینکه تا جای ممکن به جای افزایش کانکشنا سعی کنید تعداد فایلهای همزمانتو افزایش بدید
خود من قبلاً 3 فایل همزمانو با هر کدوم 16 کانکشن دانلود میکردم و طبق اکانت 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم ولی عملاً حجم دانلودم بین 500 مگ تا 1 گیگ کمتر بود! خب این مقدار قابل صرفنظر کردن نیست
بنابراین 8 فایل همزمانو (هر کدوم با یک کانکشن) برای دانلود قرار دادم و هم تونستم 4.8 گیگ (طبق اکانت) دانلود کنم و هم اینکه وقتی به طور دقیق حجم فایلهای دانلودیمو جمع کردم 4.7 گیگ شد
(برای من سرعت دانلود هر فایل با یک کانکشن به طور میانگین بین 25 تا 30 کیلوبایته و با انتخاب 8 فایل همزمان به سرعت میانگین مجموع 210 کیلوبایت رسیدم)
تشکر از توجه دوستان
ايني كه تو سايتشون زدن 256 و 2 گيگ ماهانه 8000 تومان يعني چي و چرا ستاره داره ؟
و اينكه من الان 4 گيگ 256 بخوام بايد چيكار كنم چون توي 256 از 2گيگ پريده به 8 گيگ.؟
سلام داداشم این هشت تومان مایک ماهه در ضمن باید مالیات و عوارض و ابنومان مخابرات بهش اضافه کنی که میشه حدود 10 تومن فکر کنم من که 256 3 ماهه گرفتم نوشتن 23500 تومن اما با موارد فوق میشه 27650 تومن
3 سوال :
1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟
نقل قول:
تو لیست ارائه شده که میتونی انتخاب کنی 2 گیگ و 8 گیگ داره و اگر بخوای ترافیک مازاد بخری باید جدا پول بدی
3 سوال اخر :
1- مراکز منتخب مخابراتی كه تو ستاره دار ها زده يعني چي و 2گيگ ترافيك 128 و 256 كه قيمتشون يكيه پس چرا كسي بايد 128 بگيره؟
2- شبانه رايگان براي همه طرح هاست ؟
3- اگه الان براي شروع مودم 128 بگيرم بعدا ميتونم طرح 256 بردارم؟
دوست عزیز کاری که شما فرمودید من انجام دادم 3 فایل هر کدوم با حجم 400 مگ با هم برای دانلود گذاشتم اما صبح هر کدوم فقط 30% دانلود شده بود اما وقتی تکی تکی با 8 تا کانکشن میزارم راحت 1.5 گیگ دانلود دارمنقل قول:
اگه جایی اشتباه کردم بگین تا دوباره تست کنم
فقط من با تکی تکی دانلود کردن حجم دانلود و حجم کم شدن از اکانتم یکسان بود
دوستان این روش هایبرنت و اینارو شما چی کار دارید خودتون رو به دردسر می زارید.
این روش رو می گم خیال خودتون رو راحت کنید.
اول که باید لینک های خودتون رو که تو صف IDM قرار بدید.
حالا طبق این عکس می گید که هر روز ساعت 12:35 شروع به دانلود می کنه اتوماتیک و ساعت 6:00 یا هر ساعتی که تنظیم کنید هم دیس کانکت شه و برای اینکه شما بیدار نشید اون تیکی که زدم رو بزنید یعنی گزینه
Hang Up Modem When Done
و وقتی صف دانلودتون تموم شد یا سر ساعت 6:50 رسید کانکشنتونو رو دیسکانکت می کنه و اینترنت قطع میشه
اون 2 تا تیک پایینی هم بزنید که بهتر ، کلا ساعت 6:50 شد سیستم خاموش میشه اتوماتیک و به قبل ساعت 7 نمیرسه که بخواد از حجم بره.
البته کسایی که یوزر پس رو توی مودم تعریف می کنن و اینترنت بدون کانکشن دارن نمی دونم اون گزینه Hang Up Modem When Done جواب میده و اینترنتشون رو قطع می کنه یا نه
بعدم برای اینکه سیستمتون خاموش نشه فقط برید کنترل پنل بخش برق سیستم و گزینه Put Computer Sleep رو ، رو گزینه Never بزارید که همیشه روشن بمونه
دیگه این حرکات چیه انجام می دید :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه سری برنامه هم دارم سر ساعت کانکشن رو وصل می کنه مثلا 12:35 وصل کنه ، شما ساعت 10 شب بخوابید خودش همه کار رو می کنه ، خواستید اونم می زارم
دروغ ز این بدتر اپلودمو نگاه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]