مودم های زیادی میشه پیدا کرد !!! مثل لینکسیس و ودافون و...نقل قول:
Printable View
مودم های زیادی میشه پیدا کرد !!! مثل لینکسیس و ودافون و...نقل قول:
همین الان لینکسیس دارم و Tplink از Tplink خیلی راضیم ولی از لینکسیس به هیچ وجه نه و میخوام یکی به جاش بخرم
اگر مدل اسم ببرید ممنون میشم
برای هزینه بالا زاکسل پیشنهاد میدمنقل قول:
والا من همیشه تعریف مودم هارو دیده و شنیده بودم که فلان مودم فلان برد رو داره و ... ولی اخیرا خودم یه مودم G net خریدم که واقعا قدرت انتن دهیش ادمو انگشت به دهن میکنه !!! :دی با اینکع قیمتشم 70 تومنه ×××نقل قول:
ولی برای هزینه زیر 200 تومن میشه از مودم های با 2 انتن هم استفاده کرد !!!
در کل انتن دهی مودم وایرلس بستگی به محیز داره و باید مودم های وایرلس و وایمکس کم کم 1 متر از سطح زمین بالاتر باشن که انتن دهی بهتری داشته باشن
سلام....
یه مشکل عجیب پیدا کردم:
امروز برای دومین روز پیاپی اینترنت قطع شد! ولی چراغ ADSL روشن بود! :|
خلاصه، بعد از چند ساعت ور رفن باهاش متوجه شدم اگر مودم رو ریست کنم و با کانکشن وصل بشم، مشکلی نداره!
ولی اگر مودم رو کانفیگ کنم، نه با کانکشن و نه با وایرلس وصل نمیشه! :|
درضمن، متاسفانه با ریستارت کردن مودم، تنظیماتش هم میپره!! و باید دوباره کانفیگش کنم... البته همهی تنظیمات نمیپره و صرفا تنظیمات بخش INternet میپره که از اون قسمت هم VPIو VCI تغییر میکنن و هیچ رقمه هم درست بشو نیستن :(...
به نظرتون باید چیکار بکنم من الان؟ نه میشه مودم رو ریستارت کرد، نه میشه همنیجوری کانکشنی نگهش داشت کلی کار دارم که باید با لپتاپ انجام بدم و گوشیم رو وصل بکنم و اینا و این مسئله داره اعصابم رو خورد میکنه :(
مودمم هم تیپی لینک میباشه...
والا شما یه جوری نوشتید که ذهن من هزار راه رفت :دینقل قول:
لطفا یکم واضح تر بگو :دی
بله خوب ازاول! :
اقا، مودم رو ریست(اون دکمههه رو میگیریم 10 ثانیه!) میکنم بعد کانفیگش میکنم ولی کار نمیکنه.... نه با کانکشن و نه با وایرلس و نه خودکار سیستم رو وصل میکنه!! اصلا وصل نمیشه به نت...
حالا، اگر ریست کنم مودم رو ولی کانفیگش نکنم، میتونم با کانکشن وصل بشم...(حالت بریج!)...
حالا، مشکل دیگه ام اینه که اگر مودم رو کانفیگ بکنم، بعد خاموش و روشنش کنم مودم رو، تنظیمات VPI و VCI میپره و باید از نو تنظیمشون کنم :(
برای مورد اول وقتی مودم رو میخواید تنظیم کنید یه گزینه هست با این مضمون : Default Gateway اون رو باید روی eanable بذارید !!! شاید با این مورد درست بشهنقل قول:
برای مورد دوم هم باز احتمال دلیل بالا رو میدم یا اینکه ISp شما مک ایدی رو قفل کرده روی بریج و نمیتونید با PPPoe وصل بشید که باید مطمئن بشید که ISp مک رو قفل کرده
در مورد سوم هم فریمور مودم رو در صورت موجود بودن آپ کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه
چطوری انجام میشه این کار؟ :|نقل قول:
در مورد سوم هم فریمور مودم رو در صورت موجود بودن آپ کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه
متاسفانه اون دیفالت روت (گیت وی) کار نکرد برام :|....
خدا بده برکت به گوگل :| :n02:نقل قول:
برو سایت سازنده مودم و مودم خودت رو پیدا کن اگه براش فریم ویر جدید موجود باشه دانلود کن بعد از طریق مودم اون فایل دانلود شده رو بده به مودم و...