خوده رشت هستید یا شهرستان ؟ خط چند هستی ؟ باید راحت 80 تا 100 دانلود کنی
نقل قول:
Printable View
خوده رشت هستید یا شهرستان ؟ خط چند هستی ؟ باید راحت 80 تا 100 دانلود کنی
نقل قول:
رشت هستم خط 3 این مشکل برای همه کاربرای 512 هست که تقریبا 2هفته ای هست از 120-130 رسیده به زیر40نقل قول:
آخه امکان داره ؟ همه ایی که 512 داشتن ؟ از حد نرمالش هم کمتر ؟
برای من خراب مبشه ولی بعد از یک روز یا 8 ساعت بازم عادی میشه .
بله تو صفحات قبلی همه بچه ها این مسئله رو گفتن و باپشتیبانی حرف زدم گفتن برطرف میشه و داریم استاندارد سازی میکنیم که سرعت واقعیش قاعدتا60باید باشهنقل قول:
تعرفه ات چیه؟ (سرعت و حجم)نقل قول:
ماهی چند میدید ؟ و از کدوم isp می گیرید؟
عالیه!! :n04: (من 256 نامحدود داره با ماهی 28 تومن | از اندیشه سبز خزر سرعت دانلود 10 تا 25 البته بالای 20 کم میره! و با timeout های فراوان!!)
مخابرات 2020 دارم اون موقع گرفتیم اسمی از ضحی کیش نبودش الان اینجوری اسمشو کردن .
شاید برای دوستانی پورت جدید ضحی کیش گرفتن افت سرعت داشتن ؟ نمیدونم شاید هم یکی شده ر دوتا از کار اینها نمیشه سر در اورد .
من 1024 نامحدود دارم ماهی 45150 هستش .
نقل قول:
با سلام به دوست عزیز.نقل قول:
شما باید خارج از شهر رشت باشید چون در شهر رشت سرعت 45 تا 50 است.برای سرویس 256 نامحدود.
ولی زیاد نگران نباشید .نماینده محترم شرکت اندیشه سبز خزر در اینجا عضو هستند و مشکل شما را حل می کنند.:n09:
ایشون سرویس اندیشه سبز خزر را تشبیه کردن به چلو کباب ولی فکر کنم بنده های خدا ته مونده غذای رشتی ها را ارسال می کنند به شهرستانی ها.
دوست عزیز نمیدونم از این جریان اطلاع دارید یا نه/ فکر نکنید من به شهرستانی بی احترامی کردم کسانی که در موضوع های تایپک شرکت کردن گفته های بنده را به خوبی درک می کنند.بنده فقط می خوام ایشون اعلام کنند چرا بین شهر رشت و سایر شهرستان ها تبعیض قائل میشند.
:n09::n09::n09:نقل قول:
گیر دادیااا
آی خونه دار و بچه دار بشقاب و بردار و بیار :n02:نقل قول:
ولی زیاد نگران نباشید .نماینده محترم شرکت اندیشه سبز خزر در اینجا عضو هستند و مشکل شما را حل می کنند.:n09:
چلوکباب پرسی 3 تومان :n08:
512 محدود .شاتل مرکز 5
سرعت دانلود عالیه! اگر هم در ساعت رایگان شب دانلود کنم متوسط 4 گیگ دانلود میشه تا صبح .اما با پینگ شدیدا مشکل دارم . 1 ماهه بازی آنلاینم تعطیله!
بچه های بتلفیلد باز یه آماری بدن بگن که چجوریاست وضعیتشون؟ میتونن تو سرور روسیه بدون مشکل بازی کنن؟ من پینگم بیشتر از 1 ماهه رفته بالای 300 تو سرور روسیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]