کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
فک کنم دیشب سرور 4upld مشکل داشت چون سرعت اسیاتک هم ازش کم بود با سایر سایت های داخلی تست نکردی؟ مثلا سا.فت 98و اپلود باز و اپلودی بوی (مال اسیاتکن )؟؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.نقل قول:
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
- - - Updated - - -
فقط 4 آپلود رو تست کردم و بخاطر اطمینانی که بهش داشتم نتیجه گرفته بودم همه داخلیا اینجوره؛ پس اشتباه میکردم.نقل قول:
تمام زندگیم تو 4آپلوده !
ایشالا که امشب درست شده باشه!
یه تستم از سایتای دیگه میزنم پس!
بسیار ممنون.
سلام . اقا رضا عزیز لطفا سایت میدان ایت ا...بروجردی - ابتدای کمربندی - بغل سیم پیچی رحیمیان رو هم تجهیز کنید ..نقل قول:
مشکل بروجرد هم مثل شهرهای دیگه پوشش داخلی هست که افتضاحه در داخل خونه، ولی تو خیابون خوبه + قطعی چند لحظه یا چند دقیقه ای 4g یا 3g .
با تشکر.
این دوستمون کاملا درست میگه .نقل قول:
بعد از ظهر سرعت من دقیقا اندازه همین اسکرین شاتهای ایشون بود . در حالیکه اسپید تست سرعت رو ۱۲ مگ نشون میداد !!!
به نظر میاد این ها هم مثل فولکس واگن سوراخ دعا رو پیدا کردند و در تست های سرعت اعداد غیرواقعی نشون میدن ! ...
تازه همین سرعت اسپیدتست هم هر دفعه یه چیزی میگه . یه بار میزنه ۱۷ مگ ، بلافاصله بعدش تست میگیرم میرسه به سرعت ۲.۵ مگ . بلافاصله با تست بعدی میشه ۶ مگ !!!! یعنی دیگه به شیرینگ هم گفتن زکی ! دیگه اینهمه ناوایداری ربطی به شیرینگ و امثالهم نداره مطمئنا !
فورجی در همه جای دنیا انقدر ناپایداره ؟؟؟!! (با آب و هوای ابری هم ارتباطی داره کیفیتش؟)
شایان ذکره قبلا که یه بسته سه ماهه با حجم کم گرفتم سرعتم بهتر بود . امروز بعد از چند روز که بستهٔ قبلی تمام شده بود ، بستهٔ شش ماههٔ ۳۰ گیگ خریدم و دیدم ای دل غافل ، نسبت به اون اینترنت قبلی داغون داغونه و اصلا قابل مقایسه نیست ...
پ.ن : الان چند تا دانلود در اندروید انجام دادم حداقل سرعت از ظهر بهتر بود . (خیر سرش) حدود ۳۰۰ کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه . (دانلود از سایت رادیو جوان) اما این عدد اصلا با چیزی که اسپید تست نشون میده نمیخونه . در حالیکه با adsl پنج مگی ، متوسط سرعت دانلود حدود ۴۵۰ کیلوبایت در ثانیه است !!!
من میخوام اینترنت شبانه 2 تا 6 بخرم
میگه متاسفانه شبکه با مشکل .....
لطفا بعدا ...
برای همه اینطوریه؟
سلام
این " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو کسی استفاده کرده ، این توضیحاتشون یه نمه گنگ میزنه ، کسی تجربه استفاده ازش داشته؟
یعنی فعال سازیش باید یه هزینه بدیم و بعد با نرخی که توی جدول نوشته برات اینترنت رو محاسبه میکنن!! 1 گیگ طرح قرمز میشه 30 تومن :n13:
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.نقل قول:
- - - Updated - - -
برای من هم همین طوره.نمیدونم دارن چی کار میکنن.تز دیشب تا حالا همین جور مونده.نقل قول:
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. چون فعلا چند سایت روشن است این مشکل وجود دارد. قطعی هم برطرف میشود. سایت سیم پیچی هم در اولویت است.نقل قول:
سلام. با در خواست شما جهت پنل سکتور عوض شده است. بنده هم عرض کردم که با تغییر زاویه مشکل شما حل نمیشود. سعی میکنم با پیمانکار هماهنگ بشوم.نقل قول: