وقتی یک شرکتی مثل های وب ازت درخواست مدرک برای سرعت بالای 128 میکنه دیگه توقع نمیشه داشت مصرف اینترنت ما مثل مصرف ژاپن باشه ...:n02:نقل قول:
Printable View
وقتی یک شرکتی مثل های وب ازت درخواست مدرک برای سرعت بالای 128 میکنه دیگه توقع نمیشه داشت مصرف اینترنت ما مثل مصرف ژاپن باشه ...:n02:نقل قول:
اره اونا که میگن نویز - تازه چند روز پیش هم گفتن بهشون بهم گفتن تا 300 طبیعی هست !نقل قول:
ببین واقعا فک می کنی این مادون حیوونا این حرفا حالیشونه ؟ خیلی خیلی خلیلی ساده ست : اینترنت باید محدود شه چون جکومت روی جماعت نادان خیلی آسون تره .نقل قول:
یه استاد وقتی تو یه دانشگاه سطح پایین تدریس می کنه بیشتر استرس داره یا زمانی که تو یه رده بالا تدریس می کنه ؟
مسلما تو دانشگاه رده پایین هیچ غمی نداره چون می دونه همه جزوه نویسن یا بیشتریام آخر ترم میان دنبال جزوه و کسی با سوالاتش استاد روبه چالش نمی کشونه اما کارش خیلی سخت تره تو یه داشنگاهی که همه رتبه های برتر هستن و دنبال پژوهش و تحقیق و ....
حالا این موضوع رو تعمیم بده به کل کشور و خودت محاسبه کن چه اتفاقی افتاده و می افته و چه راهی طی شده وقرار هست که بشه ...
خلاصه ش : گسترش جهل و خرافات در لایه های پایین و محدودیت هر چی بیشتر برای لایه های بالا .
البته خودت همه اینارو می دونی مسلما اما خوب نباید فراموش کنیم هیچ وقت .
کارشون همینه سرشون شلوغه ملتم اکثراشون سر در نمیارن و در حد وایفای خاموش کردن بلدننقل قول:
اینام کارشون ک شعر گفتنه
خط کشش داشت میگفت چک کنیم میگم خب بی پدر مادر خطم ریتش رو 12 مگ گذاشتی سرعت 400 تا بالاتر نمیره میگ خطتون نویز داره
الان با همون مشخصات خط دارم از شاتل سرویس میگیرم تا اخرین سرعتی که ریتمو گذاشته سرعت میده
دوستان من امسال یک طرح یکساله ماهی 50 گیگ گرفتم ستاره هام بیشتر نشد اگر یکی دیگه بگیرم ستاره هام بیشتر میشه؟
مثل اینکه به تعداد هست.ینی از این دو تومنی ها بخری سریع تر می ری بالا.من خودم 7 ستاره ام همش دو تومنی می خرم.نقل قول:
مال من پس چرا نمیره بالا ؟ دوماهه دارم 2 تومنی میخرمنقل قول:
ستاره ها بیشتر بشه هرچند ماه گیگ هدیه می دن؟ و این ک چقدر می دن؟ ماه پیش دوستانه شدم پنج گیگ دوروزه دادننقل قول:
ستاره الکیه
خودتون رو درگیرش نکنین
یکی توی همین فورم گفته بود.به نظرم میشه از پشتیبانی انلاین پرسید چه جوری میره بالا شاید بگن.چند ستاره ای؟نقل قول: