چطور متوجه شدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چند روزه وارد نميشه راه ديگه اي سراغ داري به ما هم بگونقل قول:
Printable View
چطور متوجه شدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چند روزه وارد نميشه راه ديگه اي سراغ داري به ما هم بگونقل قول:
منکه بعد از 5 روز هنوز دکل منطقمونو وصل نکردن تو اصفهان. هروقتم که زنگ زدم به تهران گفتن امروز یا فردا حتما وصل میشه اما حرف مفت زدن. میترسم هیچوقت وصلش نکنن. خسته شدم بدجوریم عصبانی شدم!
برا من ديشب ساعت 2 به بعد مشكل پيدا كرد وارد نميشد ولي الان ميتونم وارد شم مشكلي ندارم ولي كاركرد مصرفمو نشون نميدهنقل قول:
اگه دوستان موافق هستند بیاید دسته جمعی یه نامه شکایت امیز بفرستیم براشون
تو نامه هم ذکر می کنیم که کتبا بهمون جواب بدن و قطعی ها رو هم جبران کنند. اگه ترتیب اثر ندادن نامه رو میفرستیم برای روزنامه ها و تلویزیون.
تک تک شکایت کردن فایده نداره
غربی ها اینترنت را به عنوان یک زیر ساخت مهم برای پیشرفت و نیز برای رفاه حال مردمشان به راه انداختند اما در ایران از اینترنت برای سرکیسه کردن و همچنین دق مرگ دادن به مردم استفاده میشود.
الان برای من عالی شده. گوگل سریع و راحت باز میشه. بعضی از سایت های فیلتر هم باز میشن!
توی گوگل image search تموم عکس ها سریع باز میشن!
جای بسی تعجب داره!
سلام دوستان به نطرتون کدوم سرویس نامحدود خوبه ؟ سرعت 1 مگ نامحدود 1 به 10 رو کسی می دونه چند کیلو بایت سرعت میده ؟
اقا الان نزدیک 3 روزه هر یه ساعت دیس میشه و چراغای انتن فقط چشمک میزنن و کانکت نمیشن ! پشتیبانی هم که .....!
یه چیز جالب ک دیروز برخوردم وقتی سایت بینگ یا گوگلو باز میکردم زبونش عربی میشد ! انگار که از ف/یلت/ر شکن سرور عربا استفاده میکردم :دی
منم چند روز پیش گوگل باز میکردم خودش میرفت به این ادرس google.frنقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
برا من هم از هر ده بار که مودم رو روشن میکنم 1 بار ایپیم مال کشورای خارجی مثل اسلواکی و امارات هست.نقل قول:
اگه هر دفعه که کانت میشید از این سایت چک کنید متوجه میشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]