باند hcx690 هرتز خوبه بهمراه امپلی 5602 پایونرنقل قول:
امپلی 290ت و باند 370 ت
نتیجه خوبی میده
e69 رو مثل اینکه دوستان خریداری کرده بودن ولی از حجم صدا راضی نبودن / صحتشو نمیدونم
باند hcx690 هرتز خوبه بهمراه امپلی 5602 پایونرنقل قول:
امپلی 290ت و باند 370 ت
نتیجه خوبی میده
e69 رو مثل اینکه دوستان خریداری کرده بودن ولی از حجم صدا راضی نبودن / صحتشو نمیدونم
اینکه میگن حساسیت یه باند 90 یا یکی 94 یعنی چی ؟
و اینکه باند چه مارکی بیس وصدای نرم تری داره و رو اعصاب نمیره
سلام، دوستان، آقا حسین، داش حمید این آمپلی سونی gtr4a چجوریه، برای ساب چقدر خروجی میده؟ساب سونیکم داره،
سلام و درود بر همه دوستان
یه پخش jvc x210 دارم + اسپیکر 6944 کنوود .
میخوام یه تنظیمات اکولایزی بگین که همه اهنگ هارو بشه گوش داد مثلا بیس و بیس بوستر یا لود و... رو چند تنظیم بشه یا فرکانس بیس رو 60 هرتز باشه یا 200؟
چون یه اهنگی میذارم بیس بالایی میزنه صدا خراب میشه یا برعکس یعنی واسه هر اهنگ مجبورم تنظیمات خاص خودشو بزنم که اذیت میکنه.
ممنون.
سلام به حسین عزیز هم زحمت این پرسش رو دادم ولی اینجا هم گفتم بزارم شاید به نتایج بهتری برسم.........
من الان یه ایکس400 با یه جفتgto938 دارم
پیشنهاد میکنید در آینده یه جفت jbl696 و یه آمپ 4 کانال نهیه کنم بزارم کنارش یا اینکه همین سیستم یه امپ دو کانال بندازم به تنهایی اوکی میشن و دیگه اینکه یه امپ که شما معرفی کنید با 696 درایو کنم و 938 الان رو بردارم
منم از سیستم فقط وفقط بیس میخوام که به لطف ایکس 400 خدایی فهمیدم کیفیت هم چه مقوله بزرگی بوده
خدایی خیلی از پخشی که گرفتم راضیم
سلام دوستان بخصوص اساتید گرامی
من بالاخره تصمیم گرفتم باند رو HCX690 و آمپ هم EP4X حالا میتونین قیمت روز بازار رو بهم بدین
اینجا بنداز بندازه هر چی تونستن روش میکشن در ظمن این برندا هم کار نمیکنن فقط پایونر میشناسن والسلام
سلام دوباره
چندتا سوال دیگه برام پیش اومد
اول میتونم دوجفت باند رو با این امپلی درست و حسابی راه بندازم
دوم میتونم دوجفتش رو تو استیج قعب اورجینال پراید جا بدم .احتیاج به تعویضش دارم یا نه
سوم با rca گیج 6 میتونم هر جفتش رو راه بندازم یا به گیج کمتر احتیاج دارم
چهارم براش باید بیگ 3 ببندم یا نه
ببخشید خیلی شد
متشکرم از جوابتون
سلامنقل قول:
دادش من میخوام یه پخش وباند مثل تو بگیرم میخواستم ببینم از کیفیت باند های 938 راضی هستی یا نه ؟
سلامنقل قول:
عرض کردم من خیلی آشنائی با این برند ندارم. اون اطلاعات هم از مجله CAR&HIFI استخراج کردم.نمیتونم نظر بدم.
در مورد ساب کن وود من تو لیست شرکت ندیدم.
بله منظور اینه که حد اقل وات مورد نیاز 50 وات هست و ماکزیمم هم 350 وات.
در مورد ابعاد و ساخت باکس چرا میتونید بر اساس میزان فضای ماشین ابعاد رو اندازه بگیرید. اما توجه داشته باشید که باید به حجم خالص رو طبق گفته کارخونه رعایت نمائید.
امان ال امان:n08:نقل قول:
بله آمپ خوبیه.موافقم.قیمت چنده؟
یعنی اگر یک وات به اسپیکر ورودی بدیم 90 یا 94 دسی بل صدا خروجی میدهد.پس اسپیکرهائی که Sens بالاتری دارن به این معنی هست که با آمپلیفایرهای ضعیف هم راحت درایو میگردند.نقل قول:
اینفینیتی کلا بیس نرمی داره.آدیو سیستمن CO 609 هم همینطور.
میزان قدرت خروجی در حالت بریج رو نگفته؟!!فکر کنم یه ساب 300 واتی رو درایو میکنه.نقل قول:
تنظیم اکولایزر کلا یه بحث سلیقه ای هست. اما من پیشنهاد میکنم کلا فلت گوش کنید. خیلی از پیکاهی موزیک در این حالت از بین میرود.نقل قول:
بله میشه دو جفت رو با این آمپ درایو کرد.نقل قول:
بله جا میشه.
RCA که گیج نداره!منظورتون احتمالا کابل یرق یا پک برق 6 گیج هست.بله کافیه ولی مت پیشنهاد میکنم پک برق رو حد اقل 4 گیج بردارید که بعدا مجبور به هزینه مجدد نگردید.
نیاز به BIG 3 نیست.این کار برای سیستمهای با قدرت حد اقل 1000 وات به بالا پیشنهاد میشود.
درخدمتم.
درود
آقا حمید با زحمتای ما ؟! ♥
t400.2 رو 635 قیمت دادن ! شما پایین تر از این سراغ دارین ؟
تو انتخاب آمپ موندم !
شاید یه ep4x hertz یا x4d kenwood کارکرده بگیرم ! حد اعلاش اینه که hdp4 hertz بگیرم !
دو کانال به کواک + بریج برا ساب !
ساب هم اگه گلیدن بارش نرسه شاید rockford p1 15 بگیرم !
باز ممنون میشم راهنماییم کنید !
1. به نظرتون ارزششو داره که حدود 600 تومن برا آمپ دو کانال بدم ؟؟؟
2. 100 تای ep4x یا 120 تای x4d میتونه 696 رو پر کنه ؟؟؟ آمپهای خوبی هستن ؟؟؟
3. ساب پیشنهاد شده خوبه ؟؟؟
ممنونـــــم:n16: