ببخشید چطوری تراسرت بگیرم؟نقل قول:
درسته؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید چطوری تراسرت بگیرم؟نقل قول:
درسته؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای هایوب 8.8.8.8 رو بنویسنقل قول:
جالبه مسیر من هم دقیقا همین امارات هست ولی پینگ شما روی 80 هست مال من بالای 220 !!!
مسیر امارات خیلی نوسان داره.مثلن من وقتی گیم میزدم قبلا و یه استفاده دیگه هم می کردم اختلالی در پینگ نمی شد.ولی الان کافیه یه سایت باز کنم پینگم راحت می ره روی 500.جدی می گم.کلا خیلی بد شده.نقل قول:
همونطور که دوستمون فرمودن امارات خیلی پر نوسان هست اما برای من در اکثر ساعات روی 80-85 هست
من صلوات نذر کردم پینگم خراب نشه جدی میگم .....
این توی بخش های دیگه هم شیر کنید.اینایی کسانی که می گن صرفه جویی باید کرد در مصرف و نامحدود واقعی نمی شه و .... و فکر می کنن ایرانی ها خیلی دانلود می کنن این لینک ترافیک جهانی رو ببین .توی بخش اسیا ما 0.1 درصد مصرف داریم و در حد کشوهای جنگ زده ای مثل عراق هست مصرفمون.مثلا الان از پاکستان افعانستان و لبنان هم پایین تریم!
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من دو سه هفته هست زیر 200 نیومده ! نمیدونم چه جور نوسانی هست که برای بعضیا عالی شده برای بعضیا داغون :n37:نقل قول:
الان تست زدم دیدم رو همون85هست بعداز ظهر نزدیک ی ساعت روی 220بود ...خب زنگ بزنید پشتیبانی هرچند می گن اگه موافق هستید موارد نویز رو چک کنیم:n35:نقل قول:
بعضی وقتا ی جور درباره نویز توضیح می دن انگاری دقیقا از ررو نوشته حرف می زنن!!!!