اگه از کیفیت اشتراک فعلی راضی هستی ریسکه، اگه با همین کارت راه میوفته بیخیال ارتقا شونقل قول:
Printable View
اگه از کیفیت اشتراک فعلی راضی هستی ریسکه، اگه با همین کارت راه میوفته بیخیال ارتقا شونقل قول:
اقا الان این کمپین شگفت انگیز چطوریاست ؟ خوبه ؟ یک مگابایتش با 2 مگابایتش چه فرق سرعتی داره ؟
شبانش چطوریه ؟
سلام دوستان!
یک سوال:
راهی هست بدون داشتن مدارک مالک خط یا مستاجر بودن، بشه سرویس گرفت؟ مالک خونه باشیم اما خط مال خودمون نباشه. :n13:
دوستان سرویس 512-و 1مگ نامحدود مخابرات دارن سرعت چه طوره العان دو روز هست اصلا افتضاح شده
سرعت رسیده به 2کیلوبایت:n34:
پشتیبانی هم نیستن جواب نمیدن لامصب ها
- - - Updated - - -
دوستان سرویس 512-و 1مگ نامحدود مخابرات دارن سرعت چه طوره العان دو روز هست اصلا افتضاح شده
سرعت رسیده به 2کیلوبایت:n34:
پشتیبانی هم نیستن جواب نمیدن لامصب ها
درخواست خط بدید با کارت ملی خودتون، یه خط به نام خودتون بگیرید. راحته، ارزونه، سریع تر و بدون درد سر تر از گشتن به دنبال مالک هست.نقل قول:
من ۵۱۲ دارم ،خیلی بد شده ،پینگ و تایم اوت بالانقل قول:
پینگ و تایم اوت بالا داشتم به 195 گفتم یک هفته خوب بود دوباره به حالت قبل برگشت دوباره به 195 گفتم و همزمان به مخابرات تا درست شد.
اونقدر از مخابرات توی 195 شکایت کردم که مخابرات امروز کله صبح همزمان به گوشی و خط خونه زنگ زد که وضعیت اینترنتتون خوب شد یا نه.
اصلا با مخابرات و 195 رو دربایستی ندارم ، به مخابرات فحش میدم به 195 میگم خاک تو سرتون زورتون به مخابرات نمیرسه.
ملت عادت کردن برای اینکه اینترنت خوبی داشته باشن هی آی اس پی عوض کنن نخیر آقا همون آی اس پی که هستید رو سرویس:n24: کنید وقتی همه اینکار رو کنن درست میشه
هیپجوره نمیشه نامحدود 1مگ گرفت؟ کاربرا قدیمی دارن... منم 2 3 سال پیش از مخابرات داشتم ولی الان شناسه کاربریم تو سایتش نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا اصن یه مگ نداره ولی دوستم که الان 512 داره البته قدیمیه تو پروفایلش میگه ارتقا به 1مگ ماهی 45 داره
سلام، من الان 512 نامحدود دارم و سرعتم خوبه، یعنی همیشه روی 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم. حالا میخوام ارتقاش بدم به یک مگ نامحدود، میخواستم ببینم سرعتش چطوره؟ و اینکه من میخوام خیلی باهاش دانلود کنم، اینا سیاست مصرف منصفانه دارن یا نه؟
سوال دومم در مورد سرویس های محدودش ـه، چه ساعاتی از شب رایگانه؟ برای دانلود باید مودم رو خاموش_ روشن کرد یا نیازی نیست؟ اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی یا نه؟ کلا تا چه سرعتی دارای س اعات شبانه رایگان هست؟
اگرم پیشنهاد دیگه ای دارید برای من که دانلودم زیاده، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که بشه با 40 تا 45 تومن در ماه حداکثر دانلود رو داشت؟ در ضمن های وب توی منطقه من جا نداره و تعریف آسیا تک و صبا نت رو زیاد شنیدم.
ممنون.
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
بالای 512 نامحدود دیگه نمیدند، با اینکه تو تعرفه ها هست ولی فروخته نمیشه و ارتقا ندارند.نقل قول:
سرویس هایی که شبانه دارند رو باید صبور باشی تا یک کمپین شبانه دار بگزارند و تهیه کنی، در حال حاضر البته میتونی تا 2 مگابیت حجمی ویژه هم بگیری، ولی بازه زمانی رایگانش اونقدر زیاد نیست و سرعت این سرویس ها Burst (پهنای باند بالاتر) از میزان سرعت سرویس خریداری شده نداره. همچنین تعداد کاربرانی که از کاهش بیش از حد ترافیکشون در سرویس های حجمی شاکی هستند هم کم نیست، گویا سیستم اکانتینگشون مشکل داره. پیشنهاد نمیشه سرویس حجمی تهیه کنید ازشون اصلا.
سرویس دهنده های دیگه هم به غیر از های وب برای دانلودر ها به صرفه در نمیاد در حال حاضر، شاید کمی صبر پیشه کنید با اتفاقاتی که داره میافته وضع بهتر بشه.