خیر.نه تهران و نه هیچ جای دیگه نمیشه.شما باید 6:55 دیسکانکت بشین تا این روش جواب بده.نقل قول:
Printable View
خیر.نه تهران و نه هیچ جای دیگه نمیشه.شما باید 6:55 دیسکانکت بشین تا این روش جواب بده.نقل قول:
دیگه 12:40 تا 6:55 جواب نمیده احتمالا با سال نو سیستم رو هم بروز کردن از من میشنوین دنبالش نرین بهتره:46:
قابل توجه دوستان
یه نکته مهمی رو متوجه شدم:
زمانی که میرین تو سایت تا چک کنین چقدر از حجمتون مونده،برین تو قسمت مدیریت سرویس،اگه ارور داد بدونید اون حجمی که براتون نوشتن مال الان نیست و آپدیت نشده
من خودم یه بار اینطوری گول خوردم و هر چی استفاده میکردم میدیدم از حجمم کم نمیشه ، آخر یکدفعه دیدم 700 مگ برام کم کرد
همونطور که گفتم تعداد کانکشن برای هر فایل فقط و فقط : 1نقل قول:
(به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید)
شما هر فایلیو دانلود کنید سرعت دریافتی دارای نوسان زیاد خواهد بود و در اکثر مواقع از سرعت کامل استفاده نخواهید کرد بنابراین افراد برای حل این مشکل تعداد کانکشنارو بالا میبرن تا سرعت دانلود دارای یک پایداری نسبی باشه (اگر یکی از کانکشنا قطع شد دیگری جبران کنه)نقل قول:
اما با توجه به مواردی که در پست قبلی گفتم راهکار درست تر اینه که به جای افزایش تعداد کانکشنا تعداد فایلهای دانلودی همزمانو افزایش بدید
نقل قول:همین الآن خود شما میتونید یک فایل 5 مگی رو با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا دانلود کنید (هر چی بالاتر بهتر ---> برای اینکه بتونید اختلاف ترافیک دریافتیو با حجم دانلودی واقعی ببینید)نقل قول:
برای توضیح بیشتر پست قبلیمو مطالعه کنید
قبلاً که من با کانکشنهای بالا دانلود میکردم مقدار حجم واقعی دانلودم در حدود 1 گیگ کمتر از حجمی بود که توی اکانت اعلام میکردنقل قول:
در حال حاضر نه تنها حجم دانلودیم افزایش یافته بلکه اختلاف حجم واقعی و حجم نوشته شده در اکانت خیلی کم شده (کمتر از 100 مگ شده)
قسمت دوم گفته شما، خلاف روش من نیست؛ منم دانلود همزمان فایلهارو توصیه میکنم (مثلاً 8 تا فایل) ولی تعداد کانکشن یکی!
این طور به نظر میرسه که تعداد کانکشن زیاد در سرعتهای بالا و از اون مهمتر در مواردی مناسبه که سروری که ازش دانلود می کنید دارای کانکشنهای پایدار باشه
به هر حال همونطور که قبلاً گفتم در شرایط فعلیِ ما، افزایش کانکشنا منجر به نوعی هنگ کردن در لحظات مختلف دانلود میشه و با اینکه شما در حال دریافت ترافیک حداکثری از isp هستید اما چیزی به حجم دانلود شده فایلتون اضافه نمیشه
:3:من از دوستان یه خواهش دارم و اون اینه که همشون دانلود یه فایل 5 مگی رو به دو روش زیر انجام بدن و نتیجه رو به اطلاع بقیه برسونن
1- دانلود توسط اینترنت اکسپلورر (save target as) و بدون استفاده از نرم افزار خاص
2- دانلود با با get bot یا idm با تعداد کانکشنای بالا
در دو حالت فوق بلافاصله از طریق مشاهده ترافیک تبادلی در connection status و یا بررسی میزان حجم کاهش یافته از اکانتتون تفاوت دو روش رو کنترل کنید تا ببینید که افزایش تعداد کانکشن در 90 درصد موارد فقط میزان ترافیک دریافتی رو افزایش میده و شما به جای 5 مگ ، حجمی به مراتب بیشتر رو ریسیو میکنید :13:
آقا ما 12:35 شروع می خواهیم کنیم باید کی دیس بشیم 12:25 یا زودتر؟
قبل از 12:30 دی سی بشید و بعد از اون کانکت بشیدنقل قول:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
من که دو سه ساله انجام میدم و میشه:31:نقل قول:
کلا جمعه ها سرعت یه کم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر نگفتید سرویس شما چنده؟نقل قول:
دوستان گفتید که 2 فایل با هم همزمان دانلود شه حالا این دو فایل می شه از یه سرور باشه یعنی یه فایل 4 پارت و یه دونه 6 پارت دارن 2 فایل رو ترکیبی بگیرم یا از یکی؟
شما کلا ادم مشکوکی هستیا :20: هایبرنت نیست یحتمل فقط مانیتورتون خاموش میشهنقل قول:
دوستان این idm از همه پهنا و اسپید استفاده میکنه چه شما 8 فایل داشته باشیه با 1 کانکشن یا 8 فایل داشته باشید با 16 کانکشن هیچ تفاوتی رو نخواهید دید میگید نه امتحان کنید منکه تست کردم حتی ذره ای بیشتر کمتر نشد
من خط یک مگ دارم و اغلب 4 فایل رو همزمان برای دانلود میذارم که IDM برای هر فایل 16 کانکشن میسازه که کلش میشه 64 تا کانکشن.دیشب 4 بار دیسکانکت شدم ولی 4 گیگ دانلود داشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]