[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
Printable View
بله!
یکی بدون فتوشاپ با عکس ثابت کنه بالای 4 گیگ میزنه :31:
فک نکنم دیگه هیچکس بتونه
نه دوست عزیز :28: من بررسی کردم دیدم واقعاً idm از تمام سرعتی که پارس آنلاین در اختیار قرار میده استفاده نمیکنه دلیلشم پیدا کردم و در انتهای پستم قرار دادم! :5:نقل قول:
نقل قول:
دلیل وجود تفاوت در حجم واقعی دانلود و میزانی که اکانت نشون میده برمیگرده به تعداد کانکشن ها !!
توضیح بیشتر:
نکته ای که من متوجه شدم اینکه به طور مثال اگه شما یک فایل 5 مگی رو با get bot دانلود کنید و تعداد کانکشنارو ببرید روی 20-30 اونوقت میتونید مشاهده کنید که بین 50 تا 100 مگ (با توجه به سرعتی که دارید میتونه کمتر یا بیشتر بشه) از اکانت شما کم میشه
(میزان دقیق این کم شدن برابر خواهد بود با زمان کامل شدن دانلود اون فایل ضربدر حداکثر سرعتی که isp در اختیار شما قرار میده)
در واقع به نوعی این مشکل از نرم افزار هست که برای دقایقی بین کانکشن های متعددی که برقرار میکنه تداخل ایجاد میشه و بدون اینکه چیزی به میزان دانلود فایل اضافه بشه همینجوری ریسیو خواهید داشت
بنابراین شما عملاً یک فایل 5 مگی رو دانلود کردید در حالیکه حجمی که تو سایت زده میشه چیز دیگه ای رو میگه!
به همین دلیل من دیشب به جای اینکه با idm بخوام 3 تا فایل رو (هر کدوم با 8 یا 16 کانکشن) به طور همزمان دانلود کنم تصمیم گرفتم 8 فایل همزمان رو (هر کدوم تنها با یک کانکشن) دانلود کنم!
نتیجه مثبت بود و درست فکر میکردم چون حجم دانلودی من که چند گیگ بود، با تقریب خیلی خوبی با حجمی که اکانت اعلام کرده بود برابر شده بود و عملاً من اینبار تونستم از تمام پتانسیل سرعتی که داشتم استفاده کنم و تقریبا 1 گیگ بیشتر از شبای قبل دانلود کنم :25:
امیدوارم همه دوستان از نکته ای که در این پست متذکر شدم استفاده کنند تا بیخودی قسمتی از پهنای باندشون هدر نره. :23:
تشکر از توجه دوستان :cool:
نیازی به فتوشاپ نیستنقل قول:
تو این سایت اکانت بگیرین تا بتونین راحت شبی چند گیگ بگیرین!
Kaiser جان تعداد کانکشنارو تو idm کجا باید کم کنیم؟
تعداد کانکشنا حداکثر چند باشه که حداکثر پتانسیل سرعتی رو داشته باشیم؟
شما ترافیک ارسالی رایگانت با ترافیک دریافتی رایگانه من برابره! :18:نقل قول:
نقل قول:
آقا یه نفر بیاد دقیقا به ما توضیح بده اینجا منظور از کانکت و دیسکانکت چیه؟مگه مودم خودش اتومات کانکت نمیشه؟من تازه adsl گرفتم نمیدونم دقیقا چطوریه؟
منظور خاموش و روشن کردن کامپیوتره یا فعال و غیر فعال کردن کانکشن یا خاموش و روشن کردن مودم؟
.
اینم کاسبی دیشب ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قطع شدن فکر کنم به این دلیله که ترافیکت که کم باشه سر مقدار ترافیکت یه بار قطع میکنه
سرویستون چنده؟نقل قول:
میانگین سرعت چند بود؟
رفیق من چون تا حالا همیشه 1 فایل 1 فایل دانلود میکردم.اگه مثل شما 8 فایل همزمان بذارم یعنی جواب بهتر میده یا تعداد فایل های همزمان ملاک نیست و ملاک فقط تعداد کمتر کانکشن ها هست برای بهتر جواب گرفتن؟نقل قول: