من برای بار هزارم میپرسم آبادان کسی استفاده کرده ؟
Printable View
من برای بار هزارم میپرسم آبادان کسی استفاده کرده ؟
كسي مشكل منو داره؟
ميخوام تو صفحه مشتريكين لاگين شم ميگه اطلاعات شاتباهه در صورتي كه من تغييرش ندادم
اهواز 1:54 صبحنقل قول:
اسما 2مگb/s ----سرعت واقعی 1.2kB/s =10kb/s !
:n30:
یعنی دارم دیوونه میشم !1 این یه ماه رو که پول 2 مگ گرفتنو کاملا رفت تو پاچم .
مسخرشو دیگه در اوردن . مگه شهرهای دیگه مثلا تهران اگه بخان دوتا دکل اضافه کنن گند میزنن تو کل شهر ؟!
من کیانپارسم همون تعداد دکل رو هم دارم که قبلا هم بوده اما 20 روزه ر...دن تو سرعت. الانم سه شبه عملا نصف دیال آپه .
ای بابا این ماه رمضونی مبین نت حسابی گندشو در آورده ها!
سرعت دانلود به شدت اومده پائین! من 1 مگ دارم دانلودم زورکی به 20 میرسه توی ساعات آزاد!
برای شما هم اینطوره؟
شورشو در آوردن، 2 مگش قدیم رو400 بود الان به 100 نمیرسه(تهران). اون موقع 2 مگٍ 2گیگ بود، حالا باید 3گیگ حجم بخری که هیچ، قیمت هر گیگشم زیاد شده. آدم به هوای سرعت بالا اکانت پرمیوم میخره، از این لحاظم ضرر میکنه.
دوستان سوال فنی
فرکانس first و last مودم رو روی 3459000 گذاشتم چون بهترین پارامترای عددی رو میداد، و همچنین خواستم ببینم این قطعی های 10 دقیقه به 10 دقیقه ام مربوط به چیه دقیقا
حالا می بینم بازم قطعی وجود داره و حین اینکه مودم میخواد مجدد وصل بشه،اون bts که روی 34490000 قرار داره، لحظه ای وصل میشه بعد قطع میشه و چند ثانیه بعد مودم وصل میشه به همون که روی 3459000 و پایدار میشه. و باز 10 دقیقه بعد ماجرا تکرار میشه.
ظاهر ماجرا اینه که دو دکل هم پوشانی دارن، ولی چرا این هم پوشانی باعث قطعی میشه؟ اونم درحالی من فرکانسو محدود کردم به یک عدد خاص؟؟؟
پ.ن: زنگ زدم موبین همون موقع قطعی، اومده میگه فکر کنم پسوورد داخل تنظیم مودم که باعث وصل شدن به شبکه میشه رو اشتباه زدی، بیا دوباره بزن، پسووردمو دوباره بهم میگه بزنم... دهن ماه رمضونی نزدیک بود احوال عمه اش رو بپرسم ...
راستی دوستان بنظر من speedtest.net امثالهم رو برای اینکه بفهمین افت سرعت واقعی هست یا بخاطر شلوغی سرورها استفاده نکنید
یک فایل یک سرور خیلی قوی داخلی و خلوت داخلی دانلود بذارید سرعت رو چک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
امشب شبکه مشکل داره اساسی.
تایید میشه برای اون ساعات.نقل قول:
الان درست شده.
دوستان من میخوام واسمکس بخرم حالا کدوم شرکت اول از لحاظ پینگ دوم داشتن سرویس نامحدود بهتره ؟