آره بايد ماركت داشته باشي.نقل قول:
آره براي اينه كه بفهمي نزديك چه كسايي هستي.نقل قول:
من كه اومدم بهم گفتن پست اولو بخون تو هم بخون شايد يه چيزايي دستگيرت بشه. :20:
Printable View
آره بايد ماركت داشته باشي.نقل قول:
آره براي اينه كه بفهمي نزديك چه كسايي هستي.نقل قول:
من كه اومدم بهم گفتن پست اولو بخون تو هم بخون شايد يه چيزايي دستگيرت بشه. :20:
برای نوبل کردن باید با نوبل من حمله کنی Natalieنقل قول:
راستی یه چیزی تا الان نمیدونستم .... مگه میشه روستا های بن شده رو فارم و نوبل کرد ؟
اره میشه شهر ابوندد رو فارم ونوبل کنب
تا یه مدت که تکلیف یارو مشخص بشه نه ولی وقتی بن شدنش قطعی شد آره میشهنقل قول:
هر ساعت یکینقل قول:
بابا پهلوون ما فرقونتیم من کجا کل انداختن باشما کجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما پاتو بلند کنی ما اون زیر میرا هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اگه چیزی میگم برا این کاظم و مصطفی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگر نه ما اوچیکتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره پهلوون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1000 تا از هر کدوم فرستادم ... فعلا انبارت رو آپگرید کن ...نقل قول:
آقا ميشه چوب و چيزاي ديگه به هم هم فرستاد؟
آره ...نقل قول:
اصلاً مختصات به چه دردي ميخوره؟فقط شناسايي جا؟
من پیشنهاد میکنم تو یه ورلد دیگه مثل 14 عضو شو چون تازه شروع شده و بالاترین امتیازش هم 390 هست ...
میتونم بزارمت سیترم تا روستام رو کنترل کنی و هر چی رسورس میخوای به خودت ترنسفر کنی ...نقل قول:
خب من بايد چيكار كنم؟ بهشون حمله كنم؟ البته داره وضعم خوب ميشه ريسورسا رسيده هر چي هست دارم درست ميكنم ديگه. مختصاتت كجاست؟
نقل قول:
تا یه مدت که تکلیف یارو مشخص بشه نه ولی وقتی بن شدنش قطعی شد آره میشه
ممنون ...نقل قول:
برای نوبل کردن باید با نوبل من حمله کنی Natalie
اره میشه شهر ابوندد رو فارم ونوبل کنب
یه سوال دیگه سرباز ها میتونن از جنگل های تو نقشه رد بشن یا باید اونا رو دور بزنن ...؟
چون تو 12 از چند طرف تو محاصره جنگل هستم ...
نقل قول:
سلام کسی می دونه بعداز نوبل کردن هر ساعت چند تا به لولایتی اضافه میشه
به سرعت بازی ربط داره اگه 1 باشه هر ساعت یکی اگه 1.5 باشه . . .نقل قول:
هر ساعت یکی
نقل قول:
نه، كسي كه sitter ميشه نه تنها تو زمان سيتر بودن، بلكه تا 24 ساعت بعد از دوران سيتريش هم نميتونه چيزي واسه خودش بفرسته يا چيزي بگيره.
نمیدونستم ....نقل قول:
نه، كسي كه sitter ميشه نه تنها تو زمان سيتر بودن، بلكه تا 24 ساعت بعد از دوران سيتريش هم نميتونه چيزي واسه خودش بفرسته يا چيزي بگيره.
نقل قول:
جنگلا و آب ها فقط واسه قشنگين، هيچ تغييري ايجاد نمي كنن، سربازا مسير مستقيم رو ميرن، اگه تو يه x يا تو يه y باشيد، فاصله راخت خساب ميشه و گر نه بايد از فيثاغورث استفاده كرد. (پس اين بازي به رياضي هم كمك ميكنه، واسه كنكور هم خوبه!)
تو سرعت 1.5 كه سرعت استاندارد بازيه، هر ساعت يكي به لويالتي اضافه ميشه.
اينطوري كه نميشه منو Ban ميكنن چون خلاف مقرراته اگه از روستايي كه سيترم به روستاي خودم بفرستم.نقل قول:
نه، Ban در كار نيست، اصلا تو ماركت كه بزني بفرسته، نميذاره بفرستي